Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz, trudno się z tobą nie zgodzić. Witamy w polskim piekiełku. Nie każdy jednak może stąd zwiać. Trzeba sobie radzić., choć czasami ręce opadają. Najśmieszniejsze jest to, że nagle do głosu dochodzą osoby, które wypowiadają się na forum sporadycznie, lub wcale. Trochę śmieszno, trochę straszno.

Drodzy forumowicze - jeżeli chcecie, to składajcie dalej zamówienia - będę to traktować jako chęć zakupienia koszulek, których wykonanie i wysyłkę organizuję. W przeciwnym wypadku zapominamy o sprawie, a koszulki niech robi ktoś inny.

• Redaktorzy

No proszę, wczoraj czytałem ten wątek i jeszcze nie żarli się o koszty. Widocznie ta specjalna żyłka potrzebuje chwili czasu, żeby zapulsować. Ale jak już zapulsuje, to ho ho!! Z góry uprzejmie wyjaśniam, że józwa zainteresowany nie jest, bo rozmiar XL to dla niego za mało, zabieram tutaj głos z czystego amatorstwa.

bynajmniej nie klocimy sie o cene.

zaproponowalem sprawedzenie innego zrodla i okazalo sie troche tansze. jeszcze jeden plus, ze minimalne zamowienie to 50 sztuk

dzis bede mial wycene takiej koszulki z flokiem

Aby rozjaśnić sprawę koszulek oto co mozna przeczytać o technice koszulek zamawianych przez Kubła i porównanie z innymi, również cenowe

"Technologia FLOCK czyli termiczne wprasowanie specjalną prasą w materiał. Wzór w dotyku przypomina meszek. Jest nie do sprania!"

"Koszulki należy nosić przód na przód prawo na prawo. Co do prania - aby jak najdłużej cieszyć się koszulką zalecam pranie ręczne, jednak również w pralce 40st. nie powinno się nic dziać."

A to ze stony milicja.com.pl:

A. FLOCK / FLEX - zamszowe lub gładkie nadruki wykonywane bez używania matryc. Jest to odpowiednia technika na jednostkowe zamówienia takie jak: jednokolorowe napisy, proste grafiki, numery ... (bez zdjęć)

Cena wykonania to:

FLOCK (zamszowy) 30 zł/szt. przy wielko�ci do formatu A4 + cena odzieży

FLEX (gładki) 20 zł/szt. przy wielko�ci do formatu A4 + cena odzieży

B. DIGITAL DRUK - kolorowe nadruki w tym również zdjęcia. Główna zaleta to niska cena przy nakładach od jednej sztuki.

Cena: 35 zł/szt. + cena odzieży

C. SITODRUK - duża ilość kolorów, różne motywy graficzne ze zdjęciami włącznie, z efektami specjalnymi jak nadruki świecące, trójwymiarowe. Jest to najpopularniejsza technika ale przy większych nakładach.

Ceny nadruków:

Nakład 1 kolor 2 kolory

30 szt. 4,00 zł 8,30 zł

50 szt. 4,20 zł 6,70 zł

100 szt. 3,10 zł 5,30 zł

500 szt. 2,30 zł 2,90 zł

Dajcie sobie wiec na luz z tym obniżaniem kosztów bo chyba wszystko jasne.

>Kubeł

ten flock to gładki czy meszek będzie

->józwa

Ja Cię widziałem w realu! Moim zdaniem (polski) rozmiar XXL sięgnie Ci do kolan. Chyba możesz zaryzykować.

(nie jestem tu bezinteresowny, bo jak zamówisz kilka sztuk, to szybciej osiągniemy wymagany limit ;))

To co, temat zdycha? Nie wiem czy mam wygospodarować sobie czas i jechać jutro oglądać i mierzyć te koszulki, czy już wszystko rozeszło się po kościach? Zapewniam, że mam co robić w sobotę.

Kubeł sprawdź tę rozmiarowkę, i podaj ile udało się zebrać wstępnych zamówień , ja może wezmę jedną więcej. jak inni pójdą moim śladem to może uzbieramy wymaganą ilość.

Ponawiam zamówienie na 2 sztuki XL (biała + czarna).

> Kubeł - jeżeli flock to znaczy, że bez matrycy i możliwy jest jednostkowy wzór? Ja ciągle wracam do tego nicka na plecach - możliwe czy nie?

Wlasnie - nie chce truc, ale po prostu spytac jesli mozesz, ile kosztowalaby jednostkowa modyfikacja w postaci dodania z tylu na plecach nicku.

Kto sie zdecyduje po prostu doplaci - jesli oczywiscie firma podejmie tego typu zamowienie.

Podejrzewam, ze wszystko jest kwestia ceny.

Kubeł, czy mógłbyś utworzyć listę osób i ilości zamówionych przez nich koszulek (i umieścic na jakiejś www) Bo widzę już kolejny wpis potwierdzający zamówienie i nie wiem czy sam też mam potwierdzać po raz kolejny, a potem jeszcze kolejny. Lista zdecydowanie wyklarowałaby sytuację.

->Kubeł

Pojedź i zobacz (Turnau?). Być może trzeba będzie skorygować te rozmiary.

A jeśli nie możesz umieścić listy zapisanych na www, to może umieść jako wpis tutaj.

Słuchajcie, sprawdzę mozliwość zrobienia indywidualnego nadruku, sądzę jednak że mogą się na ten pomysł troche krzywić. Zobaczymy. Co do listy - wszystko jest pod kontrolą, zamówienia są regularnie wklepywane do arkuszu Excel'a i mam zamiar listę opublikować tutaj po zakończeniu składania zamówień.

1 szt L czarna proszę

koledzy - a co powiedzielibyście na małą metalową oznakę do wpięcia, z logo forum ( można nosić cały rok z różnymi ciuchami na różne okazje )

co o tym sądzicie ! ?

pozdrawiam 207

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.