Skocz do zawartości
IGNORED

STOP!

rabies

Rekomendowane odpowiedzi

Jako jeden z tysiąca użytkowników tego forum, tak jak się pojawiłem niezauważony, tak teraz się z wami żegnam. Tak jak na początku mojego tu pobytu miałem nadzieje że nauczę się czegoś nowego i będę mógł się czegoś dowiedzieć o świecie audio, tak teraz muszę z przykrością stwierdzić że był to czas stracony.

Każdy fajnie zaczynający się temat kończył się po jakimś czasie kłótnią o to, kto jest najmądrzejszym znawcą tematyki audio, oraz kto ma lepszy i droższy sprzęt, czyje kable lepiej grają i kto ma większe wtyki u moderatorów i administratorów tego forum. Nic nie znacząca paplanina ludzi którzy próbują robić tu biznes, nawet za cenę atmosfery tu panującej. Kółko adoracji wielkich znawców audio, którzy myślą jak tu wyjść na swoje.

Serdecznie pozdrawiam i życzę wielu sukcesów.

https://www.audiostereo.pl/topic/75246-stop/

polscy audiofile są beznadziejni

powtarzasz się -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

https://www.audiostereo.pl/topic/75246-stop/#findComment-2074215

Jako jeden z tysiąca użytkowników tego forum, tak jak się pojawiłem niezauważony, tak teraz się z wami żegnam. Tak jak na początku mojego tu pobytu miałem nadzieje że nauczę się czegoś nowego i będę mógł się czegoś dowiedzieć o świecie audio, tak teraz muszę z przykrością stwierdzić że był to czas stracony.

Każdy fajnie zaczynający się temat kończył się po jakimś czasie kłótnią o to, kto jest najmądrzejszym znawcą tematyki audio, oraz kto ma lepszy i droższy sprzęt, czyje kable lepiej grają i kto ma większe wtyki u moderatorów i administratorów tego forum. Nic nie znacząca paplanina ludzi którzy próbują robić tu biznes, nawet za cenę atmosfery tu panującej. Kółko adoracji wielkich znawców audio, którzy myślą jak tu wyjść na swoje.

Serdecznie pozdrawiam i życzę wielu sukcesów.

PRZETRWAJA TYLKO NAJSILNIEJSI !!!

https://www.audiostereo.pl/topic/75246-stop/#findComment-2074375

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.