Skocz do zawartości
IGNORED

Misja Hienki - jeden nawrocony

Hiena-podrobka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie forumowiczow.

Otrzymalem misje zlozenia systemu pewnemu przemilemu czlowiekowi.

Poniewaz pierwsza czesc misji zaczalem kilka lat temu u w/w osoby stoja juz moje niegdysiejsze Avance 503.

Mam do tego dobrac pozostale klocki. Nie mam ograniczenia cenowego, jednak chce, aby byly dpasowane jakosciowo

i cenowo do kolumn. Ma byc wzmacniacz, cd i tuner.

Mysle nad Creekiem 4330 (ale musialby miec phono).

Tuner najchetniej jakis starszy, np podobny do Jozwowego:) model Marantza (koniecznie w bdb stanie).

Cd to moze Nad - jeszcze zobacze.

Istota watku nie jest raczej chec otrzymania pomocy merytorycznej, ile moze namiarow na klocki. Wszystkie ogloszenia przegladam, jednak ktos moze sam chce sprzedac (chetnie kupie od forumowicza), moze znajomy, moze ktos cosik ciekawego znalazl na ebayu...

Propozycje sprzedazy prosze na maila - [email protected], natomaist reszte swobodnie mozemy umieszczac w watku.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/7561-misja-hienki-jeden-nawrocony/
  • Redaktorzy

Jesli faceta nie ogranicza zbytnio finans, to faktycznie warto kupic kompletny system w sredniej cenie, i już. Jak lubi ladne sreberko to CA Azur, jak szare to NAD - to opcja budźet (bo to sie tak mówi, że pieniądze nie grają roli, a potem okazuje się że chodziło o zakres cenowy do 1000 złotych). Opcja wyższa - któryś z poziomów Arcama, Creek seria 50 lub 53, ewentualnie wymienione AA i Exposure. Wszystko śliczne, sprawdzone wielokrotnie, i pewnie z Avansami się polubią, nawet jeśli będzie odrobinkę na wyrost.

ano tak, ksiądz, to wiele wyjasnia.

u mnie w miescie jest taki proboszcz co na desery do najlepszej w miescie restauracji chodzi.

jak mial teraz kolende, to wikariusz chodzil po domach a ten na narty do austri.

ale maja w miescie najkrotsze msze - gora 45 min, wiec moga miec spore utargi bo ludzie raczej gminnie chodzą

->Hiena

No, naprawdę przewrotny z Ciebie facet :)) Ten tytuł... I tak czekałeś, przestępując z nogi na nogę, żeby w końcu móc wyjawić :))))

Z drugiej strony ksiądz też człowiek, więc cóż dziwnego, że chce słuchać tak, żeby słyszeć.

dostałem, przepraszam-obowiązki (JOLA załatwi większość twoich wątpliwości, w sobotę odsłucham jeszcze inny kabel głośnikowy-ponoć idealny do JOLA-2/3, nie zamawiaj jeszcze stendów). Dziś odpowiedź będzie na bank-2/3 mają zadziwiająco dobry bas!

->Hiena. W sumie gratulacje. Ja ostatnio spotykam nie reformowalnych ludków, którzy słysząc nawet do 20kHz tak naprawdę niewiele słyszą. Nawet na swoim dobrze znanym nie najgorszym budżetowym systemie gdzie niewielkimi nakładami można wprowadzić jeszcze dużo uciechy...

Ale jest i miły człowiek, który lakierował moje standy za przysłowiowy :-), pożyczył moje stare klocki i złapał wirusika. Tak więc niedługo pewnie będę miał podobne zadanie do Twojego.

W/w ksiadz to bardzo pozadny czlowiek. W mojej mlodosci wyjezdzalem z nim na zawody sportowe, jest czynnym

sportowcem (wspinaczka, pilka nozna, tenis ziemny, dzieki mnie takze stolowy:) ).

Poszperam na ebayu za fajnym, starym tunerem.

Pozdrawiam

ps dziekuje za dotychczasowe propozycje przyslane mi mailowo.

• 3 tygodnie później...

Wszystko juz znalazlem.

Tuner to bedzie 2050 Marantza z 78r.

Zastanawiam sie jeszcze nad kablami glosnikowymi. Moze ktorys z fotumowiczow mial do czynienia z Wireworld Horizon. Takie ladne tasmy...:) Ciekaw jestem ile pierwotnie kosztowaly, moge ja nabyc za 200zl. Tylko jak mi ktos podkupi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.