Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz mp3 w cenie ok 500 zł -Sony Walkman

rradziu91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym kupić odtwarzacz mp3. Nastawiony jestem już na sony walkman, ale nie wiem jeszcze dokładnie który model, na oku mam S755. Nie proponujcie mi ipoda nano, bo dla mnie to jest shit, irivery kiedys były dobre. Zależy mi na jakości dźwięku i jego dużej mocy, nie chce żadnych bajerów, kamer gierek. Czy ktoś miał do czynienia z odtwarzaczami sony? Prosił bym o jakieś opinie na temat serii S750? Czy te mp3 walkmana wszystkie zagraja tak samo? bo to na jednym patencie Walkman.

A jakiego iRivera nowego byś polecił? Bo wiem, że iRiver kiedyś robił dobre mp3 a teraz ponoć się pogorszyło. Miałem Sonego walkmana starą mp3 to grała wyśmienicie jak na takie coś. A flac co prawda też by się przydał, ale mało jest odtwarzaczy czytających ten format, bo teraz to wszystko masówka i zero jakości.

ten sandisk taki dobry? Jakoś nigdy nie słyszałem zbytnio o tej firmie dobrych opinii. zainteresowałem się tym sonym z serii s750 ale nie moge znaleźć o nim żadnych testów ani nic i nie wiem jak one się sprawują.

Irivery są całkiem dobre. Niestety tańsze wersje (tylko z takimi miałem do czynienia) mają niewielkie wzmacniacze i ciężko dobrać dobre słuchawki. Polecam również Sandisk-i, mam sanse clip, gra całkiem ładnie, nie wybrzydza z słuchawkami, czyta ogg, flac.

Odtwarzacz taki, myslac przyszlosciowo, powinien odtwarzac FLAC, i powinien miec mozliwosc rozszerzenia pamieci karami microSD. Jest juz wiele nowych odtwarzaczy spelniajacych te wymogi, chociazby VEDIA,

Z tym flac'iem to jest tak... ja jestem jego zwolennikiem i mam dużo piosenek w tym formacie, ale prawda jest taka, że większość muzyki jest w mp3 a we flac'u czasami ciężko znaleźć jakąś płytkę.

Z tym flac'iem to jest tak... ja jestem jego zwolennikiem i mam dużo piosenek w tym formacie, ale prawda jest taka, że większość muzyki jest w mp3 a we flac'u czasami ciężko znaleźć jakąś płytkę.

Cos slabo szukasz. Napisz na forum mp3store.

?👈

o widzisz, dzięki kolego rafal735r za stronkę:) A jest ktoś na forum , kto by mi mógł coś powiedzieć o tych odtwarzacz Sony? jedna wada, to brak obsługi flac. Coś więcej? jeśli chodzi o jakoś dźwięku? czy one się od siebie różnią, czy jak walkman to walkman? Jeśli bym np miał wybierać między serią E a serią S, bo seria A jak na mój portfel trochę za droga:))

Odtwarzacz powinien byc widoczny przez kazdy PC jak zwyczajny pendrive, powinien miec gniazdo na typowe mini USB, aby nie bylo klopotow z podlaczeniem w dowolnym miejscu i czasie, nie powinien stwarzac problemow z wczytaniem typowych plikow, i nie powinno sie placic za nazwe, np za napis "SONY" czesto jest doplata niestety. Jezeli juz posiadamy muzyke w plikach FLAC, to po co je specjalnie przerabiac na mp3 ?,

większość muzyki posiadam w mp3. Także bardziej mi zależy w takiej sytuacji na formacie mp3. A co do Sony serii S750, po podłączeniu widnieją jako pendrive i można bez problemowo wszędzie zgrać muzykę. A z tą dopłatą to w sumie jak chyba w każdym sprzęcie, płaci się za firme a nie za wykonanie, bo wykonanie to są grosze.

a jeśli by wybierać iRiver E30 a Sony S755. Patrząc na Cenę to wiadomo iRiver, ale patrząc na jakoś dźwięku co byście wybrali?? Tylko proszę o konkretne opinie:))

nie odpowiem na twoje pytanie, ale Sony zapewne nie odtwarza FLAC, IRiver odtwarza ale 4GB/8GB to raczej za mało na FLAC. Radził bym ci poszukać czegoś z możliwością dołożenia karty pamięci, albo zostać przy Sonym:) Sam mam sony nwz-a826 i jest super pomijając te 4GB:/ Ważna rolę w mp3 odgrywają słuchawki.

Z grajków mogę ci jeszcze polecić iAudio - Cowon I9 lub Cowon iAudio S9 , na allegro jest za 580zł, ale to klasa sama w sobie na mp3store, masz ich recenzje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.