Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżby autor był za publicznym puszczaniem wiatrów? Bo to że jednak nie puszczamy, to jakby mu się trochę nie podoba.

Masz na myśli autora postu czy artykułu? :)

Po prostu pójdź do toalety, kiedy poczujesz wzdęcie - powiedział w lokalnym radiu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Masz na myśli autora postu czy artykułu? :)

Autora artykułu. Autora postu nie można mieć na myśli, bo oprócz wyrażenia krótkiej deklaracji prawie nic nie powiedział. Natomiast autor artykułu ma wyraźną chęć "wyłamania się", tylko chciałby to zrobić tak, żeby nie wyjść przy tym na idiotę, a to proste nie jest.

No pełna zgoda. Może to dążenie do bycia ponad przeciętną? Mnie bąki w zasadzie nie przeszkadzają o ile można natychmiast ewakuować się z pomieszczenia:)

Mój nauczyciel fizyki mówił, że Einstein wyrażał w ten sposób dezaprobate dla interlokutorów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No pełna zgoda. Może to dążenie do bycia ponad przeciętną? Mnie bąki w zasadzie nie przeszkadzają o ile można natychmiast ewakuować się z pomieszczenia:)

Mój nauczyciel fizyki mówił, że Einstein wyrażał w ten sposób dezaprobate dla interlokutorów.

Zaprzeczam, jakoby A. Einstein ponad przeciętność wyróżniał się li tylko puszczaniem wiatrów na rozmówców :)

Nie stawiajmy spraw na głowie, bo wyjdzie na to, że ten kto nie puszcza wiatrów publicznie, to nudziarz i przeciętniak, hehe.

Przecież Wisła gra dopiero w sobotę.

Boją się jej kibice angielscy, boją się także holenderscy..

chłopaki pewnie was zmartwie ale najbardziej znane subaru na forum zostało sprzedane tajemniczemu szwagrowi

Ukryta Zawartość

oczywiscie znów jakies gęste kłopoty w interesach :)

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

chłopaki pewnie was zmartwie ale najbardziej znane subaru na forum zostało sprzedane tajemniczemu szwagrowi

Ukryta Zawartość

oczywiscie znów jakies gęste kłopoty w interesach :)

Elb sięgnął dna po raz kolejny...powtórzył zagrywkę sprzed 7 lat z fadeoverem....

Ukryta Zawartość

Elb sięgnął dna po raz kolejny...powtórzył zagrywkę sprzed 7 lat z fadeoverem....

Jeśli po raz kolejny sięgał dna to możliwe jest,że przebił wreszcie dno i zszedł jeszcze niżej...ciekawe czy jest pierwszy...w taki razie.

Tak, znikł + dostałem pogróżki od mlb - zagrożenie bana dożywotniego - to forum to zgnilizna promująca nieuczciwość pupilków...być może mlb potraktuje to jako ujawnienie PW - mentalność i "prawość" tej grupy jest doprawdy dziwaczna i do szpiku kości zepsuta, ale mam to gdzieś, niech sobie banuje :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.