Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pięknie ktoś posprzątal wątek o Extremach w hi-end. Szkoda tylko, że nie dokończyl dziela. Skoro już sprzątać, to konsekwetnie, a nie tylko usuwając dowody, pokazujące prawdziwą twarz niektórych hi-endowych "poetów".

Jak pięknie ktoś posprzątal wątek o Extremach w hi-end. Szkoda tylko, że nie dokończyl dziela.

Widocznie był zajęty albo przeoczył "parę" wpisów, jednak co się odwlecze to nie uciecze

i dzisiaj już widzę kolejne w cudowny sposób zniknęły... ciekawe ile czasu te tutaj powiszą ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Firma Apple jest warta więcej niż cała polska gospodarka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ktoś mecz ogląda?

bo słuchać tego w tv się nie daje, kawiarnia trzech starych repow przed mikrofonem

To w ogóle był jakiś mecz? Ja oglądałem dziś przy śniadaniu Sports Center (ESPN America) - profesjonalne analizy zagrań NBA, rynku transferowego NFL, treningów baseballa, sytuacji w NHL itd. Baseballa sam nie trawię, ale wolę oglądać komentarze na jego temat w wykonaniu Amerykanów niż mecze polskiej "drużyny" narodowej kopaczy piłki. Dałem sobie z tym spokój jakieś 15 lat temu, również ze wzgldu na poziom komentarza w TV.

taka mnie zagadka naszła, czy znaczna część audiofili to nie dyslektycy

to oni zdaje się są zwolnieni z dyktand z ortografii

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Czy ktoś może udzielić informacji na temat audiofreakowo.net??? Chciałem tam się zapisać, ale widzę że forum to jest jakimś tajnym i niedostępnym bastionem. Czy trzeba mieć jakąś specjalną legitymację i przepustkę, żeby poczytać co tam piszą??? Wymagania trochę dziwne: numer tel. komórkowego, imię ojca, matki, kochanki...itp. Czy audiofreakowo.net to jakiś ściśle tajny program forumowy???

Pozdr, M.

Parker's Mood

Czy ktoś może udzielić informacji na temat audiofreakowo.net??? Chciałem tam się zapisać, ale widzę że forum to jest jakimś tajnym i niedostępnym bastionem. Czy trzeba mieć jakąś specjalną legitymację i przepustkę, żeby poczytać co tam piszą??? Wymagania trochę dziwne: numer tel. komórkowego, imię ojca, matki, kochanki...itp. Czy audiofreakowo.net to jakiś ściśle tajny program forumowy???

Pozdr, M.

wydaje mi się ze Harpia cos pisal o swoich kłopotach z tym forum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

Wiesz Palton - dowiedziałem się, że niedostaję banów, bo jestem Twoim zięciem/teściem, że trzymam Cię w garści - to spodobało mi się najbardziej, że wypłaciłem Ci kasę za reklamę słuchawek u Lancastera.

Co robimy z tym?

A,że Cię lubię, to kretyn muls spytał się, czy to wszystko dla Paltona? - Nie chcę juz pieprzyć. Może tak - Palton zafundował mi willę w Alei Róż za 3 miliony, które ukradł z SITE, w której żyję z córką Paltona. Myślę, że to by było odpowiednie?

Od dawna, nikt nie dostał bana całkowitego a i czasowe są rzadsze. Teraz jest moda, na odblokowanie kont :)

Z córką powiadasz :)

Ukryta Zawartość

Tylko, że ona ma chłopakapost-24402-0-87319200-1331340834_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czego to ludzie nie wymyślą. Pamiętam jak kiedys Piotr Kaczkowski opowiadał jak to w jakiejś gazecie ktoś napisał o jakimś wypadku związanym z jego synem i czerwonym mondeo. Dla ułatwienia dodam, że Kaczkowski ma córkę, a nie syna i nigdy nie miał czerwonego mondeo.

• Użytkownicy+

Eeeee tam, popatrz na jej oczy - czysty tata. :)

Oczy właśnie żony : ) Amelia ma granatowe, ja zielone ...

Ukryta Zawartość

post-24402-0-97304400-1331380963_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

No chyba nie powiesz mi że na pierwszym zdjęciu jest podobna bardziej do mamy ( przecież widzę że czysty Robert) niż do Ciebie i nie chodzi o kolor oczu a o całą oprawę.

Ale temat nam wypłynął :) W sumie na luzie ...

Kształt, ogólny zarys twarzy ma podobny do mnie, oczy, włosy i inne szczegóły do żony. Najważniejsze, że jest wspaniała.

• Użytkownicy+

ja bym zniknął te zdjęcia z sieci - niestety ale pedofile tez maja internet :(

Wyluzuj ... Z domu Twoi bliscy wychodzą w czadorach, czy w burkach ?

Gość partick

(Konto usunięte)

Wyluzuj ... Z domu Twoi bliscy wychodzą w czadorach, czy w burkach ?

palton, byle jak ale się zachowuj. nie bądź chamski.

zwłaszcza, że najwyraźniej mało wiesz o realnym świecie.

i nie licz na to, że napiszę cokolwiek o mojej rodzinie w necie.

• Użytkownicy+

Masz jakąś fobię? Chcesz o tym porozmawiać ... śmiało, nie lękaj się.

A tak serio, zaraz tam chamski. Po prostu nie rozumiem tych lęków, oglądania się przez ramię itd. Przypominam też, że to bocznica i do tego "Rozmowy na luzie" .

Według mnie, świat zwariował. Telewizja rozdmuchuje, gazety szukają sensacji i widać efekty. W stanach zakazuje się mycia ręką niemowląt, trzeba w rękawiczce i gąbką. Tworzy się osiedla zamknięte, ze strażnikami i monitoringiem, Psychoza ...........

A ja się z tego śmieję i tyle. Co ma być, to będzie.

Pod namiot bym pojechał z egonem i mulsem. Climaxa i Cira bym zabrał i jeszcze starego dla ochrony ... A jednak ? Widzisz coś narobił, wystraszyłeś mnie ... Stary musi koniecznie pojechać. Howgh!

Gość partick

(Konto usunięte)

spoko. sam mam córkę. dorosła, po studiach i, w przeciwieństwie do mojej byłej małżowinki, też mieszka na tej samej wyspie ;)

czy świat zwariował? tak, zdecydowanie tak - dawno temu zresztą. a ja jeszcze pamiętam jak taki jeden SBek, usiłując mnie skaperować, podawał mi szczegółowe informacje o moim młodszym bracie - i nikomu nie życzę takiego horroru.

summa summarum, czy jestem przeczulony? - tak, na pewno tak.

sorry palton, ale z tego nigdy się nie wyleczę.

teraz nie ma UB/SB, są pedofile.

• Użytkownicy+

Może się Egonowi spodoba

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co się stało z koszem. Widzę, że zakładka się zdematerializowała ;) To taki celowy zabieg, czy po prostu black magic ???

Nowy silnik zeżarł kosza i komus jest to na rekę,bo była to najciekawsza i pouczajaca zakładka.

Teraz niechciane wpisy wylatują w kosmos)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.