Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

ale na Inowrocław i inne okoliczne miejscowości-w Warszawie nie poszalejesz już.

Proszę się łaskawie odpier...ć od tego miasta!!!

I innych też!!

Fakt mieszkania w stolycy z NIKOGO nie czyni osoby lepszej, ani mądrzejszej...na tym "forum" wyświadczasz sobie opinię swoimi wpisami, niestety!

Tak więc wiekowy midnight za 600 zł, to superokazja. Pytanie, czy ma być dobrze, czy prestiżowo... ?

Ja tam jestem bardzo zadowolony z tego kabla (przy moich budżetowych klockach),

Jak wiesz było to parę lat temu, przetestowałem też trochę tych kabli głośnikowych,

za uprzejmością kolegów z forum, i jednak został stary poczciwy Midnight, i jakoś

nie mam ochoty go wymieniać!!

Stary, a do ciebie mam trochę żal, kilka raz parę lat temu zwracałem się o pomoc w konfiguracji gratów,

to odpisałeś "że to nie Twoje granie", a uważałem Cię za wielki Autorytet Tego Forum,i liczyłem na Twoje doświadczenie.

Serdecznie pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Użytkownicy+
<br />uważałem Cię za wielki Autorytet Tego Forum<br />

Zapamiętaj- Dueluad i Ludhale i właśnie posiadłeś wiedzę tajemną. Układ jest nieistotny.

Aaaaaa, zapomniałbym, jeszcze musisz opanować poetyckie nazwy lamp. Podstawa to Amperex Bugle Boy. Philips SQ jest znacznie lepszy, ale nazwa zbyt mało nośna, a po za tym ja się nie znam...

• Użytkownicy+
<br />Na AS 2014 przyjdż  w stroju clowna-to najlepiej do Ciebie pasuje-w audio jestes kompletnym laikiem czyli zerem.<br />

Przyjadę, pytanie tylko, jaki strój powinien założyć bufon? W audio masz trochę wiedzy i nie jesteś zerem. Pytanie tylko, z czego się bierze to nadęcie, tym bardziej, że idealnie to Ty nie miałeś przez wiele lat i długo jeszcze nie będziesz miał.

<br />U Ciebie clou przekazu stanowiły wersalki dlatego zostałeś nazwany przeze mnie clownem<br />

No tak, wersalka=klaun. Szkoda słów...

Lubię Inowrocław ze względu na Quidam.

A tak na marginesie, faktycznie luz w tym wątku jak cholera!

Znam kilku ze składu (szczególnie Radka S.), miałem też podarowaną przez nich płytę z podpisami. Niestety, pożyczyłem komuś i wsiąkła...

Proszę się łaskawie odpier...ć od tego miasta!!!

I innych też!!

Fakt mieszkania w stolycy z NIKOGO nie czyni osoby lepszej, ani mądrzejszej...na tym "forum" wyświadczasz sobie opinię swoimi wpisami, niestety!

Mógłbyś troszke sfolgować-bo do tego miasta nic nie mam-bo nie chodzi tu o żadna lepszość bądż to czy ktoś madrzejszy czy nie.

Natomiast chodzi o to że nie każdy moze być idiotą.

JESLI URAZIŁEM ZA INOWROCLAW TO PRZEPRASZAM-po prostu skojarzenie dot. miejscowości nic poza tym.

Człowieku Palton pisał recenzje oceniał sprzet i granie-czytałeś te bzdury??... pchał sie wszedzie tylko z czym do gości-nalezy sie opanować.

Nie ma warunków ani sprzetu do testowania,a pisze recenzje .............jakies karykatury i powołuje sie na Utopię,Elberotha-i co z tego?

Też ich znam-mógłbym testować nawet miałem propozycje-lecz nie chce tego robić.

A tu człowiek sie pcha,ma zaciecie i zadecie ........natomiast w świecie audio jest NUL...........czyli zero. to jest sedno sprawy.

Nie byłes i nie widziałeś W JAKI SPOSÓB PROWADZIŁ AS 2011 AS 2012-BYŁ TO STYL PIJANEGO MISTRZA...........pojałeś wreszcie?

Kto tu nie ma za grosz wstydu honoru i ogłady...........i jest jeszcze na dodatek moderatorem-toz to kolos na glinanych nogach jest.

Ludzie z czym do gości?

Duelund i Lundahl

Zapamiętaj :)

SKŁIZBOX I KULKI

Zapamietraj i zrób se tatuaż w widocznym miejscu-abyś nie zapomniał)

• Użytkownicy+

Duelund i Lundahl

Zapamiętaj :)

Pamiętam, pamiętam. Kumpel zza miedzy, zawsze będzie bliższy... A literówka, cóż, trza będzie pamiętać, żeby takiej sposobności nie dawać, bo natychmiast zostanie to wykorzystane.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chodzi o to że nie każdy moze być idiotą.

Powiedzmy, że mam radyjko na baterię i się nie znam. NIE MA TO ŻADNEGO ZNACZENIA!!! To, że masz nadęte wpisy, pouczające ludzi którzy wiedzą więcej i mają w tym samym czasie (tak jak Adam) coś lepszego od Ciebie np. ustroje akustyczne, może napisać każdy, kto przeczyta Twój wpis.

Starasz się odwracać kota ogonem, mówiąc o mnie. Słowa Ci niewygodne, po prostu pomijasz w kolejnych swoich wpisach. Naprawdę sądzisz, że ludzie czytający te słowa są tak głupi, żeby się w tym nie zorientować?

Powiedzmy, że ja się nie znam, że mam radyjko na baterię itd, jak i cała pozostała część wpisu, NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA!!!

Znaczenie ma tylko to, że ktoś dziś nabijający się z Tary i SBT (w oczywistym celu, żeby pokazać , że ma się większego), sam wskazał te elementy jako lepsze! Dzisiaj wstyd to przyznać.

Dziadem jesteś, tyle Ci powiem.

Ustroje akustyczne wyżebrałeś więc jak z tym dziadowaniem jest u Ciebie mistrzu ceremonii?

Zmeczony jesteś to idż spać i nie pisz bzdur.Dobrze że z Ciebie jest Pan..........po takich jak Ty to mój dziadek na konia wchodził.

Za tego dziada to jeszcze będziesz mnie przepraszał-przekonasz się instrumencie w rękach Jankiela.

Jak sie wyspisz i ochłoniesz- to napisz jakąś reckę nt. swojej bezsilności i bezmyślności w audio tu możesz sie wykazać.bez ograniczeń.

Nie rób sobie obciachu i wstydu.

• Użytkownicy+

Jesteś podłym KŁAMCĄ. Nigdy nie żebrałem o żadne ustroje, a wszystkie jakie posiadam kupiłem, lub zrobiłem sam (tłumiące, z PT80). Gąbczaste panele od Szymona, które dał do pokoju na AS (bo zapewne do tego pijesz) - rozdałem.

Ponownie napiszę, GDYBY nawet to wszystko było prawdą, tak jak i cała reszta Twojego obleśnego wpisu, TO NIE MA TO ŻADNEGO ZNACZENIA!

Największy mój obciach i wstyd, to że kogoś takiego znam i nie poznałem się na nim na samym początku.

Wszystko pięknie, tylko jeśli już o Adama chodzi, to poza posiadaniem nie ma on żadnych zalet (o ile posiadanie może być zaletą). Jego przypadek to doskonały przykład pozerstwa, drobnego handelku i cytatów, których zupełnie nie rozumie.

JESLI URAZIŁEM ZA INOWROCLAW TO PRZEPRASZAM-po prostu skojarzenie dot. miejscowości nic poza tym.

Ok, ja do Ciebie nic nie mam, na którymś AS nawet zamieniliśmy parę słów - o muzyce (płyta GRP).

Byłeś kiedyś u Roberta, a teraz wojujecie jak chłopcy w piaskownicy!!!

Jeśli ktoś chce coś robić (moderować, czy pisać recenzje) to jego sprawa! Czy robi to gorzej/lepiej niż inni??? Przecież nikt rozgarnięty nie robi zakupów na podstawie "poezji pisanej" a to głównie uprawiają wszyscy recenzenci, więc może trochę więcej dystansu i tolerancji!!

Jakbyś swoją energię ukierunkował w inną stronę, mógłbyś wiele dobrego zrobić, zamiast przepychać się z byłym kolegą/obecnym wrogiem...

Pozdr!

A Squeezeboxy też uważam, że powinno się wysłać na Marsa - tyle, że "duch postępu" każe głosić, iż pliki to nasza przyszłość;-)

Co gorsze, obawiam się, że tak będzie....

Nie chce sie wdawać z Robertem w dalsze dyskusje-bo ma przycisk.

Zimę przespał a na moją osobę to ma alergie chyba..............u mnie luzik i spore zmiany.

Chciałbym na AS 2014 zaprezentować system,który jest poza wszelaka klasyfikacją-tylko nie wiem czy po takim czymś warto-jest tam od lat GURU))

Gdybym miał takich wrogów jak Palton to byłbym szczęśliwym człowiekiem-tu jest zabawa,a życie na serio-to co innego.

pozdr.

Chciałbym na AS 2014 zaprezentować system,który jest poza wszelaka klasyfikacją ...

szczerze powiem - to ja bym sobie taką prezentacją odpuścił :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Zapamiętaj- Dueluad i Ludhale i właśnie posiadłeś wiedzę tajemną. Układ jest nieistotny.

Palton, proszę przetłumacz, nie kumam, o co chodzi, aż tak nie jestem wtajemniczony.

Pozdrawiam.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Wyświetl postUżytkownik palton dnia 05.03.2014 - 23:00 napisał

Palton, proszę przetłumacz, nie kumam, o co chodzi, aż tak nie jestem wtajemniczony.

Pozdrawiam.

Jest to po prostu przytyk do tych dla których najważniejsze w sprzęcie są marki podzespołów (elementów),

w tym przypadku Duelund i Lundahl (odpowiednio kondensatory i transformatory) - krótko mówiąc wiara czyni cuda.

Ale ja nie odpuszczę)

Uważaj żebyś tylko nie musiał potem odejść z podwiniętym ogonem (co nawiasem mówiąc bywa bardzo przykre).

Jest to po prostu przytyk do tych dla których najważniejsze w sprzęcie są marki podzespołów (elementów),

w tym przypadku Duelund i Lundahl (odpowiednio kondensatory i transformatory) - krótko mówiąc wiara czyni cuda.

Niestety, ale Duelund to nie wiara w cuda, to naprawdę dział!

Pozdrawiam

Tomasz

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Niestety, ale Duelund to nie wiara w cuda, to naprawdę dział!

Tak a na hali świstaki zawijają je w sreberka (i tak się rodzi hi-end dla ... i ... ).

W miejsce wielokropków wpisać odpowiednie wyrazy stanowiące stosowne uzupełnienie.

kiza

Cuda, to zbyt mocne słowo i może nie bardzo wiadomo o co chodzi, ale duelund są tak dobre, że nawet amator jest w stanie poznać różnice, warunek, jeżeli ma sprawny słuch ;)

Pozdrawiam

Tomasz

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Cuda to zbyt mocne słowo i może nie bardzo wiadomo o co chodzi, ale duelund są tak dobre, że nawet amator jest w stanie poznać różnice, warunek, jeżeli ma sprawny słuch ;)

No to wypieprz kolego wszystkie bebechy ze swojego wzmaka, cd'eka czy też kolumn (stosowne podkreślić) i graj na tych cudownych kondensatorach, po kiego diabła Ci potrzebny ten pozostały niepotrzebny chłam ?

warunek, jeżeli ma sprawny słuch ;)

Ja mam tak sprawny słuch, że słyszę nawet gdy Żona w myślach knuje coś za moimi plecami.

To myślę że bym usłyszał ??

Uważaj żebyś tylko nie musiał potem odejść z podwiniętym ogonem (co nawiasem mówiąc bywa bardzo przykre).

Masz rację Palton poinformował o zajściu na razie wszystkie swoje ogony.......które mu stawiają plusy..............dobre jajca zrobił)

pozdr.

po kiego diabła Ci potrzebny ten pozostały niepotrzebny chłam ?

I tak znajomi nie zobaczą co tam w środku siedzi, a jak im się powie, to będą tak zaskoczeni jak Kiza-co to jest ?? :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.