Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

skoro już o artystach wszech czasów mowa :))

Ukryta Zawartość

nie... :)

dlaczego? :)

wręcz przeciwnie....

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Jeśli jest to prywatna kawiarnia to właściciel może sobie dobierać klientów.

Nawet może zrobić selekcję!!!

Nic i nikt nie jest mu w stanie przeszkodzić !!

Sąd nie ma nic do tego nawet by nie wszczął postępowania!!!

Ale zawsze można nasłać na niego inspektora...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale zawsze można nasłać na niego inspektora...

Ta jak przejdzie selekcję to może mu się uda wejść.............

08253712084109867458.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

i wężykiem....

bo nie ma tu żadnych oparów absurdu... :)

jest czysty...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zostałem zbanowany w wątku "Forum - sprawy techniczne i funkcjonalność" za wyrażenie opinii, która w za wyrażenie opinii, które w moim rozumieniu powinna przyczynic sie od poprawy jakości AS.

Oto to co pasowało A & M:

"Ostrzeżenie dodane przez Admin1 za Atak personalny na moderację lub administrację (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) w Forum - sprawy techniczne i funkcjonalność.

Dano 1 punktów - wygasają 10.08.2014 12:01.

Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 10 dni.

Cytat

Do tego coraz mniej kompetentni moderatorzy i administratorzy.

Cytat

A nie jest - bo tu A & M próbuje uzdrowić Forum. Bez planu i bez myślenia."

Uważam, że znowu Admin 1 naruszył Regulaminy i Netykietę. Oświadczam, że jeżeli na kara nie zostanie anulowana, jako oczywiście bezpodstawna, wycofuje się z dalszego pisania na tym Forum. Jednakże wcześnie od Właściciela AS domagam się pisemnego zapewnienia:

1. Dokładnego wyczyszczenia wszystkich danych osobowych, które posłużyły do rejestracji na tym Forum oraz nicka, którego używałem.

2. Usunięcia wszystkich moich tematów i wpisów, których dokonałem do tej pory na AS.

przecież tego nikt nie czyta...

a nawet jak czyta - to żąda powielenia w zawiadomieniach albo mailach :)

to się nie uda :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

przecież tego nikt nie czyta...

a nawet jak czyta - to żąda powielenia w zawiadomieniach albo mailach :)

to się nie uda :)

Jesteś nikt? Widzę, że przeczytałeś i nawet do tego się odniosłeś. Do nich też w końcu musi dotrzeć.

Masz rację. Moderacja nie szanuje w ogóle forumowiczów. Zniknęły z tego wątku wszystkie moje wczorajsze wpisy. Nie łamały ani regulaminu ani netykiety. Nie dostałem też żadnego ostrzeżenia.

To skandal!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Uważam, że znowu Admin 1 naruszył Regulaminy i Netykietę. Oświadczam, że jeżeli na kara nie zostanie anulowana, jako oczywiście bezpodstawna, wycofuje się z dalszego pisania na tym Forum. Jednakże wcześnie od Właściciela AS domagam się pisemnego zapewnienia:

1. Dokładnego wyczyszczenia wszystkich danych osobowych, które posłużyły do rejestracji na tym Forum oraz nicka, którego używałem.

2. Usunięcia wszystkich moich tematów i wpisów, których dokonałem do tej pory na AS.

- dziadekwłodek - wyluzuj i nie napinaj się - domagasz się pisemnego zapewnienia ? - ale mailem czy listem poleconym ? :) - a jeżeli nie zostaną spełnione Twoje żądania, to co zrobisz ? - zdetonujesz jakąś bombę ? - rozumiem Twoje zdenerwowanie, bo sam doświadczyłem różnych perypetii na tym forum, ale miej proporcje mocium panie - to tylko forum - taki lokalny grajdół, gdzie lubimy czasem pogadać i i traktujmy je tak, jak na to zasługuje, czyli z duzym dystansem...pzdr...

excelvinyl winylmania blog szukaj

Masz rację. Moderacja nie szanuje w ogóle forumowiczów. Zniknęły z tego wątku wszystkie moje wczorajsze wpisy. Nie łamały ani regulaminu ani netykiety. Nie dostałem też żadnego ostrzeżenia.

To skandal!

krzywo były pewnie napisane, już to kiedyś pisałem :)

i w ogóle nie na temat i nie na luzie.... słabe pewnie po prostu...

No ale za pisanie nie na temat należą się punkciki! Zapomnieli? Napiszę skargę do admina, mam nadzieję, że przyzna mi podwójne punkty! Szklaneczki zabrali to niech chociaż karzą hojnie,,, :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

- dziadekwłodek - wyluzuj i nie napinaj się - domagasz się pisemnego zapewnienia ? - ale mailem czy listem poleconym ? :) - a jeżeli nie zostaną spełnione Twoje żądania, to co zrobisz ? - zdetonujesz jakąś bombę ? - rozumiem Twoje zdenerwowanie, bo sam doświadczyłem różnych perypetii na tym forum, ale miej proporcje mocium panie - to tylko forum - taki lokalny grajdół, gdzie lubimy czasem pogadać i i traktujmy je tak, jak na to zasługuje, czyli z duzym dystansem...pzdr...

Nie napinam się - nawet Google przestało być bezkarne i musi takie żądania spełnić. Może pójdę tą drogą.

Wkurzam się, jak każda wypowiedź, w której pada wyraz moderator lub administrator kończy się wycinaniem, punktowaniem albo banowaniem. Od razu traktowana jest jak atak na moderacje czy administrację, bez wnikania w jej sens. Do tego takie wycinanie jest niczym innym jak zacieranie śladów własnych błędów. Wcześniej usunięto kilka moich wpisów, które niczym nie naruszały Regulaminów i Netykiety. Skoro ja, jako użytkownik, mam obowiązek ich przestrzegać, to tym bardziej musi to robić moderator czy administrator. A to nie jest już takie grajdołkowe gadanie.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Mam pytanie do ogółu społeczności, jak Wam się przytrafi i dostaniecie punkty karne to macie napisane np. 4 pkt karne? Pytam bo ja mam - 4 pkt. Nie martwi mnie ilośc ino ten minus. Czuję się z tym nie najlepiej...

Gość partick

(Konto usunięte)

Mam pytanie do ogółu społeczności, jak Wam się przytrafi i dostaniecie punkty karne to macie napisane np. 4 pkt karne? Pytam bo ja mam - 4 pkt. Nie martwi mnie ilośc ino ten minus. Czuję się z tym nie najlepiej...

Jak masz minus 4 punkty karne, to znaczy, że jesteś cztery na plus :)

się nie przejmuj. Każdy ma po kilka.

A zaczęło się nagle, kurdemol!:) Sie było za rzeko i tam sie nic nie zagina:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.