Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

no i moderatory zafundowały nam ciekawą formułę - "rozmowy na luzie" - czytaj - "kosz moderacji"

- chce wam się? - bo idea jak widać jest do du*y

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

Palton, jak przenosisz wpisy z wątków jakieś tutaj, bo Ci się nie mieściły gdzieś tam, to wszystkie, a nie tylko wybrane. Takie selektywne działanie jest zupełnie pozbawione logiki i sensu a i nie jest zgodne z tym, co sam deklarowałeś.

Wpisy na temat MUSZĄ pozostać w danym temacie, więc nie mogę przenosić wszystkiego hurtowo. Być może jest to dobra myśl, żeby założyć Temat "KOSZ". Wtedy byłoby jasne, że wpisy nie na temat tam wylądowały.

Deklarowałem, że będę us ówał wpisy chamskie, a te nie związane z tematem - przenosić do tego wątku. Niestety, nie przewidziałem, że w ten sposób, powstanie spory zamęt. Z każdą chwilą, coraz bardziej podoba mi się myśl o KOSZU.

A mi imponuje fakt, że Palton przy moderowaniu tak bezkrytycznie i pewnie ufa swojemu wyczuciu oraz wiedzy na temat tego, co wypada a co nie i z taką bezwzględnością tnie lub usuwa wszystko, co nie spełnia jego kryterów. Dzięki temu mamy taki porządek na forum, że po wejściu na nie już po 5 minutach brakuje nowych wpisów do poczytania, tak szybko (i licznie) wszystko jest moderowane i... usuwane.

Przepraszam, czasami przenoszone wyrywkowo do "rozmów na luzie".

• Użytkownicy+

>>>palton,

Nic nie stoi na przeszkodzie abyś założył własne forum i tam jedną jedyną zakładkę - KOSZ.

Bez Ciebie i pozostałych królów bocznicy, nie miałoby to sensu ...

A mi imponuje fakt, że Palton przy moderowaniu tak bezkrytycznie i pewnie ufa swojemu wyczuciu oraz wiedzy na temat tego, co wypada a co nie i z taką bezwzględnością tnie lub usuwa wszystko, co nie spełnia jego kryterów. Dzięki temu mamy taki porządek na forum, że po wejściu na nie już po 5 minutach brakuje nowych wpisów do poczytania, tak szybko (i licznie) wszystko jest moderowane i... usuwane.

Przepraszam, czasami przenoszone wyrywkowo do "rozmów na luzie".

Hmm, jest taki mały problem, Ci co chwalą porządek na forum, nie wchodzą na bocznicę. Powstaje więc iluzja, że moderacja jest taka zła, a prawda jest zupełnie inna. Spokojni forumowicze wolą pisać w wątkach tematycznych, a gdy ktoś pisze w nich nie na temat, raportują to. Później autor takich wpisów ma żal i wali na bocznicy w moderację i tak w kółko ...

Zdaje się, że każdy przed rejestracją powinien zapoznać się z regulaminem i netykietą. Przecież nikt nie zmusza do rejestracji, jeśli ktoś to jednak robi, powinien stosować się do zasad na które się zgodził.

Dziwnie że temat wątku został zmieniony..pewnych rzeczy się nie zmienia Panowie.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ja wchodzę na bocznicę, bo jest tu dużo tematów, które mnie ciekawią. Nie widzę w tym nic zdrożnego. I tyle.

A Twoja Palton wypowiedź, po zacytowaniu mojego postu, była kiepsko powiązana z cytowaną treścią.

pzdr

>>>palton,

Zmiana nazwy akurat tego wątku, którzy forumowicze założyli w 2003 roku, czyli na 6 lat przed tym jak się tu znikąd pojawiłeś, jest czystym dowodem twojej bezczelności, impertynencji i ignorancji.

Czasami same zasady mogą się okazać po prostu nieżyciowe,a więc absurdalnie mało logiczne i praktyczne.

Moderator jest jak niewyżyty kat-tzn.tnie wszystko i pewnie za szybko,więc najlepszym rozwiązaniem byłoby

tak na chłodno zastanowić sie nad regulaminem-bo najwyrażniej nie nadąża on za duchem czasu,ponieważ tzw.

zamordyzm komunistyczny sie skończył,a cenzura wciąż trwa.......a kto sie boi popuszczenia cugli???

Demokracja po egipsku,bądż libijsku...ewentualnie białorusku...kto tak lubi...JÓZWA?TU TAK MAMY-NIESTETY!!

Jednym zdaniem-kto nie z nami -to przeciwko nam...więc w dupie mam taką demokrację i wolność słowa pisanego.

To sa wreszcie te rozmowy na luzie??-czy to taki pic jest,a w tymże watku ma być luz,a wrzucanie tu info

z innych wątków jest tak ni przypiął,ni przyłatał...i to wzbudza niechęć do moderacji i ogłupia bez powodu.

Moderacja niech jedzie do Niemiec powycinać drzewa do lasu,a na jesieni w pole kapusty niech se powycina.

Mi tam ulżyło i dobra.....a moderacji także,czy ostrzą kosy w międzyczasie))

Trochę jak w powiedzeniu: daj kurze grzędę, o ona: wyżej siędę.

Nowa miotła, nowe porządki, bez szacunku dla tradycji, niestety...jak ktoś ma za dużo energii to niech sobie np. pobiega, a nie modyfikuje wątki itd

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

>>>stary,

Z wszystkim co napisałeś wyżej się zgadzam. Zapewne znasz z zakładki stereo wątek "Nasze ustroje". Ba, każdy go zna, bo to jeden z najbardziej tradycyjnych wątków na audiostereo.pl, założony jeszcze w czasach normalnego forum, w roku 2003. Spróbuj teraz znaleźć ten właśnie wątek w zakładce stereo i zobacz co >palton< z nim zrobił. Tylko żebyś z krzesła nie spadł...

Pozdro,

Yul

Robert (Palton)

Może jeśli zmieniać tytuł "Wasze ustroje"

"WASZE USTROJE - GALERIA domowego stereo"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

silver_moon - a nie znasz tak krótkiej i skutecznej zarazem kuracji na wyleczenie z chorobliwej nadgorliwości, ambicji itp talentów?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Taka dowolność przenoszenia wpisów z innych wątków w ten, skompromitował się. Dowodem wpis Silver_moon`a.

Robert. Przyhamuj. Proszę. Coraz trudniej zorientować się w tym Forum…

Taka dowolność przenoszenia wpisów z innych wątków w ten, skompromitował się. Dowodem wpis Silver_moon`a.

Robert. Przyhamuj. Proszę. Coraz trudniej zorientować się w tym Forum…

Teraz jeszcze zima i wszyscy jadą na tzw.ostre koło))

silver_moon - a nie znasz tak krótkiej i skutecznej zarazem kuracji na wyleczenie z chorobliwej nadgorliwości, ambicji itp talentów?

Im kto mniejszy, tym bardziej pragnie zaznaczyć swe istnienie. To jest jednak bardzo ludzkie, nie jesteśmy przecież anonimowym tłumem. Dobrym pomysłem na podkreślenie swego istnienia jest na przykład zmiana nazwy jednego z najbardziej tradycyjnych wątków na znanym forum albo przemalowanie kolumny Zygmunta na różowo lub dorobienie stanika Nike. Ewentualnie w ramach podkreślania swego istnienia można jeszcze zmienić orła w godle na...kurczaka. Ktoś taki zostanie na pewno dobrze zapamiętany, ale chyba lepiej dla niego byłoby gdyby jednak najpierw myślał, a później robił.

Obejrzyjcie sobie "Amadeusz" szalony geniusz całe życie prześladowany przez "inteligentnych"

i "tolerancyjnych" ludzi. Ale lepiej znaleźć 2 idote i debatować o swoim lepszym "ego".

A ten wątek z tego co widzę to wszystko co nie łączy się w ramach innych tematów, grypa chyba się łapie?

A to że forum upada to widzę.

tłusty czwartek

Pietrzak za komuny żartował;" Czy może być jeszcze gorzej? nie, bo gdyby mogło to by już dawno było.."

Czyżby nie miał racji?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Moderacja na tym forum to wrzodziejący, nie gojący się strup, który nie chce odpaść....wycinanie zwyczajnych wpisów weszło jej w krew....totalna kompromitacja i dno....

Wycinanie wpisów zwyczajnych i nie zwyczajnych to jest coś za co każdy moderator powinien 1000 razy odręcznie w grubym kajecie napisać: "Nie będę cenzurował cudzych wpisów, bo nie jestem do tego uprawniony". I na koniec, jak łapa zemdleje od pisania, powinien jeszcze narysować szlaczek z kwiatkami. Gorsze jest kneblowanie ludzi. Ostanio >palton< zakneblował >electro<. Ciekawe co komu >electro< przeszkadzał? Jak kto prawdę w żywe oczy mówi, tak jak to >electro< ma w zwyczaju, to jest to pozytwyne, na pewno nie powód do bana. Jak ktoś tej prawdy ścierpieć nie potrafi, to się na takie forum nie nadaje, nawet na zwykłego usera, o moderatorze nie mówiąc.

Electro, trzymaj się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.