Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko wzmak i tak sobie z wpisów na bocznicy nic nie robi,bo nie zalogowany czytelnik na bocznice nie wejdzie i nie przeczyta a do tego już przy udziale rocha,próbuje się bocznice zlikwidować.Jeśliby miały pozostać te zakładki z bocznicy,to ja bym nawet był za.Logiczne by to było.

Tak nawiasem mówiąc, jesli przyjrzeć się dokładnie temu wpisowi naszego Głównego Wzmacniacza, to własciwie nie wiadomo co będzie sprzedawane. Co pozostanie po upgradzie I21 do I22 - kilka płytek ze srodka, moze jeszcze trafo i ew. płyta czołowa?

No mnie zyzio,administracja odpisała,że on ma Branża napisane na niebiesko i każdy powinien wiedzieć co to znaczy.To bardzo ciekawe i jakże logiczne myślenie...za moderatorem mlb...prawdopodbnież.

Nasz Wzmacniacz to wyjatkowa, zniewalajaca branża, więc pewnie zasługuje na specjalne traktowanie.

Kontynuując poprzedni wpis, gdyby napisał wymieniam a nie upgraduję, to sytuacja byłaby jasna.

Nocne marzenia:

Otóż, leżę i umieram... Szkoda mi rozstawać się z moderacją, bo – wiadomo – już i swój pokój na audjoszole mam, i kilku trolli zlikwidowałem, i kulki z podstawami chromowymi. Ale wiem, że i po wytrzeźwieniu – gdy nasze potężne Audiostereo opanuje całe audio i będzie nim rządzić, likwidując systematyczne elementy reakcyjne– moje imię będzie wyryte złotymi literami na marmurowej tablicy, jako bohatera Światowego Związku Moderatorów. Tak.

Otóż leżę ja i kategorycznie umieram. Mnie proponują Wilsony i inne takie różne Passy,

ale ja nic... nawet uwagi na to wszystko nie zwracam. W tym momencie otwierają się drzwi i

na salę wchodzi potężnie uzbrojony oddział moderatorów. Obstawiają wszystkie portale i grupy dyskusyjne, i trzymają klawiatury w pogotowiu. Potem zjawiają się sami administratorzy, i robią

szpaler od drzwi do mojego łóżka. A ja nic: leżę i umieram... Potem... potem... ukazuje się

ON! Mój wódz!... Słońce Audiostereo i świata... On... towarzysz Rozwał... Ja zrywam się z łóżka,

staję na baczność i krzyczę: „Wielkiemu Rozwałowi hura! hura! hura!” A ON zbliża się do

mnie i mówi:

– Połóż się, Platonie Trocki. Dość napracowałeś się na chwałę naszego świętego Audiostereo.

Ściska mi dłoń i siada na łóżku. Potem wyjmuje z kieszeni butelkę szkockiego Taliskera i nalewa mnie szklankę whisky (sobie też) i powiada:

– Wypijmy, towarzyszu, na zgubę podłych trolli i za zdrowie naszego wiernego

przyjaciela, Adama Elbląga.

No, wypiliśmy, przekąsili, a potem ON pyta:

– Jak się czujesz?

– Umieram – powiadam – redaktorze kochany.

– To nic, głupstwo – mówi – ale imię twoje będzie nieśmiertelne. Możesz sobie umierać

spokojnie.

Drodzy Panństwo stwierdzam jednoznacznie

-lubię generalnie inteligentnie trollować,

-niż tak jak by po pijanemu żle moderować

-ciekaw teraz jestem co się dzisiaj stanie

-jesli znów napiszę coś o głupiej Nirvanie

-Elbik poprzez Nirvanę udaje nam wieszcza,

-a naprawdę to chce szybko złapać leszcza.

-gdy czytam moderacja jest mi nieprzyjemnie,

-radzę więc szybciutko zejdżcie na ziemię))

wnioski

-całe te audio to jest wielkie ściemnianie

-dla niektórych honor albo kasy nabijanie!!

Wczoraj był fajny upał- kto by kosił kosą spalinową zieleń przy drodze na okrągło do 15 ciągle poganiany przez kilka dni za 1200/mies.?

Mam ból głowy od wczoraj nonstop ,dzis rano wysokie ciśnienie 150/80 i co ja mam mieć z tej pracy udar? czy troche wiecej kasy na życie..

Ja wiem że tak na chwile to jest to fajne,poza tym lubie charować. Ale ryzykowanie udarem i poganianie to już przegięcie.

Muzyka mi nie wchodzi od wczoraj. Jedynie Buddy Guy zdołał mnie uspokoić dobrym blusikiem. Słuchawki używam do cięcia kamienia bo to już bardzo szkodzi.

;)

A propos udaru. To zaszkodziło mi dwie niedziele temu. Wycinałem wówczas piłą łańcuchową kilka drzew na działce sąsiada na jego prośbę. Zeszło mi z 6h. A tego dnia słońce świeciło ostro. Na głowie kask, na rękach rękawice,...

Przegrzałem się.

Nieprzyjemny stan. Tętno 120 w spoczynku, Ciśnienie 156/110. Na szczęście przeszło po paru godzinach.

Trzeba będzie zacząć sie szanować jeśli chodzi o to słońce.Jakoś albo robie konkretnie albo wogóle,nie umiem powoli pracować.

Kiedyś na przystanku woodstock mało co życia nie oddałem na słońcu-goły i absolutnie kompletnie zalany zasnąłem na upale gdzieś dalej od ludzi.Ci z czerwonego krzyża mnie obudzili.

Gentle Giant. No widzisz:) Miałem też okazje udzielić wywiadu tv Trwam również zalany.Mogliby to puścić,coś mówiłem że wszedzie jest miłość muzyka i sie kochamy.. czy coś takiego. Ciało miałem dość kolorowe. Świrownia:) ech tamte lata.

Gienek Lośka wygrał Xfactor, moim zdaniem zasłużenie. Chyba bym się pochlastał gdyby wygrał jakiś tranzwestyta ;)

Jeden z jego występów:

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Gienek Lośka wygrał Xfactor, moim zdaniem zasłużenie. Chyba bym się pochlastał gdyby wygrał jakiś tranzwestyta ;)

Lubię kobiece wokale i kibicowałem Adzie Szulc, technicznie śpiewała najlepiej z całej trójki.

No ale to moja wina, nie wysłałem SMS-a i pewnie dlatego nie wygrała.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

śpiew w duecie jest chyba trudny tak aby głosy się dopełniały gdy spiewaja razem a nie drażniły -Ada z Basia robiły to rewelacyjnie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ada ma świetny słuch, dobrze czuje rytm, potrafi kontrolować głos i oddech. W jej wieku to prawdziwa rewelacja, oby potrafiła dobrze to wykorzystać.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Eeee.

Albo ma się talent albo nie...

Niestety, ale Adzie wrzeszcząca Basia przeszkodziła.

Dużo lepszy duet zaprezentowali panowie.

A nadzwyczajnie wypadł Pan Michał Szpak z Panią Aleksandrą Burke. Dopiero wówczas jak obydwoje stali na scenie nie raziła jego odmienność...

"Szpak przy Burke miał głosik jak szpagat" - DDD

"Lubię kobiece wokale i kibicowałem Adzie Szulc, technicznie śpiewała najlepiej z całej trójki." - dokładnie tak - technicznie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"Lubię kobiece wokale i kibicowałem Adzie Szulc, technicznie śpiewała najlepiej z całej trójki." - dokładnie tak - technicznie

Też uważam tak jak Mamel Drogi, tylko że ja nie oglondałem...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Techniczne, znaczy się nijakie.

Śpiewanie Szulc i Szpaka przy Gienku ,to jak słuchanie Boomboxa i Hi-End.

• Użytkownicy+

śpiew w duecie jest chyba trudny tak aby głosy się dopełniały gdy spiewaja razem a nie drażniły -Ada z Basia robiły to rewelacyjnie

Nie zgodzę się. Basia dała ciała, co zdaje się również zauważył Czesław. Ada była najlepsza wokalnie, niestety to nie konkurs na głos, tylko na przypodobanie się publice. Decydowało zaśpiewanie bardziej ZNANEJ piosenki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.