Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe nadzieja to wiesz czyją matką?

Dobrze wiedzą,ręka ręke pewnie...jak inaczej to zrozumieć?

Primo

Jakbyś nie pamiętał...

Secundo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Panowie przypominamy raz jeszcze, że administracja nie śledzi wszystkich wątków na forum, bo nie ma na to czasu. Zajmujemy się techniczną stroną serwisu i na tym się skupiamy. Posty z nadużyciami należy zgłaszać moderacji za pomocą przycisku Raportuj.

Już niedługo zaprezentujemy Wam nowe ogłoszenia, gdzie będą mogły wpisywać się zarówno firmy jak i osoby prywatne (będzie to odpowiednio oznaczone). Moderatorzy zostaną poinstruowani by wpisy o charakterze komercyjnym trafiały do tej zakładki.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ciekawy jestem kto zbanował mnie w bocznicowym (!) wątku "Zawód wzmacniacz"? Nastąpiło to oczywiście po wpisieopisujacym praktyki pierwszego audiofila RP na tym forum.

Teraz pewnie dostanę bana ogólnego.

Jak widać nirvana nadal rulez!

Panowie przypominamy raz jeszcze, że administracja nie śledzi wszystkich wątków na forum, bo nie ma na to czasu. Zajmujemy się techniczną stroną serwisu i na tym się skupiamy. Posty z nadużyciami należy zgłaszać moderacji za pomocą przycisku Raportuj.

Już niedługo zaprezentujemy Wam nowe ogłoszenia, gdzie będą mogły wpisywać się zarówno firmy jak i osoby prywatne (będzie to odpowiednio oznaczone). Moderatorzy zostaną poinstruowani by wpisy o charakterze komercyjnym trafiały do tej zakładki.

Za okupacji za kapowanie była kula w łeb,.....u Was jakieś nagrody przewidujecie i nowe nicki z poprzedzającymi literkami TW Bolek lub TW Lolek??

Ciekawy jestem jak wyglądaja te instrukcje i materiały operacyjne jednostki zwanej Administracja...także uważajcie na kapusiów!!

• Administratorzy

stary audiofil: gdy złodziej będzie Cię okradał to nie zadzwonisz na policję, bo to przecież bycie kapusiem i konfidentem? Znam taki tok myślenia, tyle tylko, że zazwyczaj przejawiają go nastolatkowie wypisujący na murach HWDP.

Po co tutaj policja?Odpowiada za to moderacja,tylko oni w tym nic złego nie widzą.Jeżeli Administracja nic z tego nie ma(tak zapewniacie)to musi mieć moderacja.Interes sie kręci a SITE zostaje łapa do polizania,kesz płynie za frajer do kieszeni innych.Kumacie?Czy nie?

• Administratorzy

modrzew47: z tą policją to tylko porównanie. Chodziło o to, że nie zawsze zgłoszenie czegoś jest donosicielstwem. Moderatorów jest kilku raport po zgłoszeniu jest widoczny dla wszystkich + administracji.

• Administratorzy

modrze47: poruszymy ten temat na forum moderacyjnym. Pamiętaj jednak, że to grząski grunt. Z jednej strony wielu użytkowników walczy o wolność słowa na forum, a z drugiej potrzebna jest interwencja. Oczywiście miejsce dla wpisów o charakterze typowo marketingowym jest w zakładkach ogłoszenia i wątki sponsorowane. Czy jakimś rozwiązaniem nie może być odpowiedź z odmiennym zdaniem w czyimś wątku? Można przecież przedstawić rzeczowe argumenty, a osoby trzecie o ile umieją myśleć same wyciągną odpowiednie wnioski.

Czy jakimś rozwiązaniem nie może być odpowiedź z odmiennym zdaniem w czyimś wątku?

To nawet, ciekawe, tyle ze próba czegos takiego konczy się banem w wątku, lub nawet banem ogólnym.

Cała ta sytuacja jest doprawdy zabawna. Moderacja kpi sobie z wszystkich pod pozorem ochrony przed trollingiem.

Przecież możemy wymienić wątki,w których za zdanie odmienne zostaliśmy zbanowani.To był duży błąd z daniem możliwości autorom wątków na banowanie.Bzdura.To samo dotyczy moderacji...ban za polemikę(nawet ostrą) to bzdura największa.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

...nirvane to ja sam mam na codzien ....ale kolego ... 4321... czy cos tam ..od Ciebie nic ciekawego sie jeszcze nie dowiedzialem ..jestes troll na trolllllllleeee...kiedys byl tu ,pisal jak zyl -SENICZ....tez mnie irytowal ale ...ale przynajmniej dzieki niemu odkrylem TDA 1541A...i jestem mu niebywale wdzieczny...co mi zaoferujesz poza czczym gadaniem...?

...nirvane to ja sam mam na codzien ....ale kolego ... 4321... czy cos tam ..od Ciebie nic ciekawego sie jeszcze nie dowiedzialem ..

I vice versa. Chociaż obaj uważamy, że zamiast pleść androny lepiej posłuchać muzyki.

stary audiofil: gdy złodziej będzie Cię okradał to nie zadzwonisz na policję, bo to przecież bycie kapusiem i konfidentem? Znam taki tok myślenia, tyle tylko, że zazwyczaj przejawiają go nastolatkowie wypisujący na murach HWDP.

Póki co to Ci powiem,ze to ja pisałem-ALBIN TY MÓJ ROBOTNICZKU-FALSKA!!....wiesz w którym przejściu podziemnym i ile lat temu?

Także jeszcze mało rozumiesz-a mnie juz ktos próbował okraść to dostał w prezencie strzał....zgadnij z czego i w co?

Albo udajesz greka albo jesteś pozbawiony możliwości logicznego myslenia-ponieważ nie potrafisz odróżnić spraw niezwykle ekstremalnych jesli chodzi

o wage tematu i pakujesz wszystko do jednego wora.Zatem jest jak wspomniałem w metnej wodzie cięzko o logikę.

Ciekawe co SITE zrobi jak zaczna ludzie odchodzić z wiadomych powodów.A kilka ich jest.

mlb-nie pytaj tylko jakie,zlituj sie.

Niektóre chłopaki oprócz zaszczytnej i jednocześnie niepodwazalnej funkcji moderatora sa także promotorami wręcz takimi markietingowcami,spełniają

powazna misję lobbując niektóre wyroby niekiedy o małej wartości sonicznej ,a o dużej wartości finansowej-czyli mozna ich nazwać wręcz rekinami

finansjery portalu audiostereo.....to sa po prostu takie DOCHNALE AUDIO!!

PS.Brakło mi po prostu słów stad taki opis[powoli dochodziłem]

Poturlalbym sie ze smiechu, gdyby nie to, ze siedze w glebokim fotelu :D.

Machiavelli to przy Was Panowie cienki Bolek. Wrrrroc, nie Bolek, bo sie co poniektorym z TW Bolkiem skojarzy i zaraz to podciagna pod wspolprace z organami, wiec zamiast Bolka niech bedzie cienki Wacek :D.

Chcialoby sie rzec do kilku dyskutantow "moj Ty maly psychologu..." :D.

Primodium. Medium. Finis.

Tak se teraz własnie dumam

Kumam temat czy nie kumam

Kiedyś uczciwe recenzje pisali

Teraz grunt sie pod nogami pali

Kazdy opis i test bardzo udany

Efekt po zakupie mocno opłakany

ps.Yamnick mówili w faktach,że wywaliłeś Józwę z forum..taki z Ciebie młody wilczek))

Tak se teraz własnie dumam

Kumam temat czy nie kumam

Kiedyś uczciwe recenzje pisali

Teraz grunt sie pod nogami pali

Kazdy opis i test bardzo udany

Efekt po zakupie mocno opłakany

ps.Yamnick mówili w faktach,że wywaliłeś Józwę z forum..taki z Ciebie młody wilczek))

to pełen sukces odniesli , site własnie dołuje

Nie trzeba być jakąś wielką alfą i omegą żeby się zorientować.

myslisz witek ze to jakis przekaz z podswiadomosci Yamnicka :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A ja mam wrażenie, że ktoś wam płaci za to pieprzenie głupot...

Przecież za darmo nikt by nie opowiadał takich rzeczy.

Tylko ciekawe kto? Powstaje jakieś nowe forum? Czy może znalazł się jakiś niedowartościowany przez forumowiczów dystrybutor... Może i dla mnie znalazłoby się jakiś przelew? Drogi jestem, ale jak się za mną wstawicie, to mogę się podzielić.

..taki mi się spiskowy nastrój udzielił :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.