Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna zasada jest najważniejsza.Nie szkodzić tym którzy płacą żywy geld. Np taki bum1234, fajny, kulturalny interlokutor ale "niesłyszący". Trwale zbanowany bo miał najwięcej pozytywów na forum.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Widzę, że jednak chyba pertraktacje z Paltonem pomogły, nie ma już statusu "zbanowany" ale pewnie długo nie będzie mógł pisać bez "zatwierdzania postów".

Skrzypek jest w porzo, raczej pilot F16 :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego nagłówek komunikatu "Post wymaga zatwierdzenia przez moderatora zanim będzie dostępny i widoczny przez wszystkich użytkowników" brzmi "Sukces"?

Czyj to niby sukces? Cenzury?

Jestem Europejczykiem.

Traktuj to jak bana i nie pisz w ogóle. Administracja powinna pozbawić moderację tego zatwierdzania wpisów skoro nie są w stanie zareagować w przeciągu kilku minut.

• 2 tygodnie później...

Fiku-Miku........wiem kto ma udziały w tymże portaliku

Niechże moja głowa i świerzbiąca ręka więcej już nie gada

Była kiedyś taka znana piosenka-jak dobrze mieć sąsiada

Tekst moze i oklepany-ale gdyby nie panujące tutaj układy

Wielu znaczących osób tego forum poszłoby.....na dziady!!

Właśnie Panowie to jest krótka i bardzo banalna sprawa

Nie interesom lecz niech forum służy jako wiedza i zabawa

Palton nasz o 3 minut 24 w nocy nasze wpisy kontroluje

Zapytam czy z taką procedurą swobodnie się tu czuje?

Nie bo pewnie do tego czasu zostanę wyrzucony za prawdę,a gdyby nie to mam też system bez maka-ktory pozamiata sprzętowe.legendy audio.

W takim razie bardzo jestem ciekaw.

Nie napisałeś jakie kolumny zagrają tak jak HD600.

Przytestowałbym jakieś urzadzenie z przyjemnoscią...ale redaktor naczelny nie pozwoli mojej recenzji ujrzeć swiatła dziennego........i nocnego))

Skynyrd TY mój przyjacielu

na audiostereo jak w PSL-U

tak już jest ułożone przemiły mój kolego

wsio skupione wokół głupka wiejskiego

Pantalon - jakaś grupa wyciąga Lancasterowi userów z forum - słyszałeś o tym?

Bo jesteś podejrzany o tą akcję :)

Dlaczego, Paltonie wyciągasz userów? Czyżbyś nie był zadowolony ze swego forum?

Pamiętam jak żeśmy cię z Paltonem przywlekli tutaj całego w łańcuchach. Jak kopałeś, gryzłeś i szlochałeś - Ja chcę na audiohobby! Tylko tam szczęście moje! Czipsy, orzeszki i piwo musieliśmy w Ciebie zainwestować, żebyś został.

Ozziego to ja bardzo dobrze pamiętam i narodziny ostrego rocka w Polsce, i narodziny audiofilizmu. Dawne dzieje, ich smaki nie wrócą.

No ale się wygadałeś. A więc to ciebie miał Gustaw na myśli kiedy pisał o wyciąganiu audiohobbowych owieczek przez audiostereowego wilka.

Orzeszki i piwo niestety wirtualne, tak jak cała rzeczywistość tutaj. Tylko świnie prawdziwe.

No właśnie. Ale paru wyciągnąłem. Święty Gustaw napisał mi priva, że nie miał mnie na myśli :)

Taki ze mnie wilk, jak z Ciebie owca.

Gustawowi się nie dziwię - to ostatni wierny. Choć oczywiście śledzi forum jako... (jako ktoś)

Lancaster? - jest codziennie na forum, szczególnie na zbocznicy. To stresująca sytuacja gdy upada forum. Ja to mam już za sobą. Nie zostaje wtedy nic, poza regresem.

A gdy poczyta o sobie? - żaden problem, szczególnie, że nikt nie wali go tępą pałką po głowie.

Wiesz doskonale (i oczywiście się z tym niezgadzałeś, jako człowiek kulturalny), że napędzał forum w pogaduchach Paszeko, Camle i ja.

Oczywiście chodzi mi o pogaduchy - nie kwestionuję Twojej wiedzy i osłuchania. No i jeszcze Marcow i Mikael.

Niedługo poleci Wyroba. Kwestia czasu, jak z Tobą.

Camle i Paszeko nie piszą, a ja wyleciałem.

Te owieczki, które "przywlokłem", mają ogromny potencjał intelektualny.

A forum Ah niech sobie zdechnie. Nie pierwzsze i nieostatnie

Wszystko to racja wyjąwszy fakt, że Paszeko, Camle i Ty zupełnie żeście mi nie przeszkadzali. Od tego są bocznice, żeby się trochę pomiśkować. Ale jednego nie rozumiem - na co komu takie forum jak audiohobby teraz? Żeby jeden pacan mógł czuć się cysorzem? To mu w handlu pomaga, czy w życiu?

no tak to wiele tlumaczy.Poziom glupoty w ostatnim czASIE znacznie wzrosl.A to lancio czysci smietnik.Smietnik przerosł AH ....???

dziwne, bo przeciez prawica z prawicom.....

Widzę muls, że znowu walnąłeś w brzozę. Nie skrzydełkiem, bo tych nie masz, ale tak bardziej centralnie. A efekt ten co zawsze, znów popuściłeś.

ze sklepu kochanienki.Normalnie sie bierze ze sklepu.Dlugo siedziales u lancia i jakis taki niedzisiejszy.

Musi zajmowales sie tam wielkimi prawicowymi sprawami.to i odplynales.

Ze sklepu to biorą tylko najtwardsi. Pozostali kupują. A ty muls coś dziś miękki jesteś. Jak zawsze zresztą.

zaintrygowala mnie nagla liczba smieciarek zajezdzajacych z fasonem i robiacych łomot po nocy.A to kubła lancia...

nie mam nic przeciw ale pomietam etap odchodzenia ,wygrazania.....czlowiek pamieta TAKIE rzeczy.

Muls ma zawsze rację, a cham zawsze pozostaje chamem. Albo ewentualnie cirem.

Niezła wizytówka, jak na filozofa..

Niezła wizytówka, jak na filozofa..

były duzo lepsze sceny całkiem jak z melodramatów, plus wygrażanie plus rozliczanie sie z tymi ktorzy sa podobno nieuczciwi jak np jozwa

ale pewne fazy zmieniaja sie jak pory roku i po zimie mamy wiosne jak widac i wreszcie napis Redaktor

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

były duzo lepsze sceny całkiem jak z melodramatów, plus wygrażanie plus rozliczanie sie z tymi ktorzy sa podobno nieuczciwi jak np jozwa

ale pewne fazy zmieniaja sie jak pory roku i po zimie mamy wiosne jak widac i wreszcie napis Redaktor

Co to cir, odwagi ci brakło i za jozwę się chowasz? Masz nadzieję, że ci przyjdzie pomagać? I ty piszesz, że inni są melodramatyczni? I jakoś sobie nie przypominam żebyś na audiohobby był odważny i cokolwiek odważnego albo mądrego napisał. Tacy jak ty czy muls potraficie tylko szarpać za nogawki. Wyżej nie sięgacie. Pory roku, a to ci się nowy Vivaldi znalazł :))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.