Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Coś Panowie się nie komunikują na wspólnej platformie.. a Palton tak się starał!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

zaintrygowala mnie nagla liczba smieciarek zajezdzajacych z fasonem i robiacych łomot po nocy.A to kubła lancia...

nie mam nic przeciw ale pomietam etap odchodzenia ,wygrazania.....czlowiek pamieta TAKIE rzeczy.

Nie przypominam sobie, żebym się komuś odgrażał. Za to dobrze pamiętam kto banował, kto zakładał nowe forum wolne od moderacji i kto pluł za tymi co odeszli.

A tutaj jestem, bo mnie o to proszono. Sam się nie prosiłem. No i jozwa już tu nie rządzi tylko Fratz, a my z Frantzem starzy kumple jesteśmy i lubimy gonić takie koty jak ty. Naddźwiękowo.

epatuj sobie dalej,nie krepuj sie , trudno odmawiac takich małych przyjemnosci nieboszczykom po reinkarnacji :)

audiohobby-byłem tam przed toba -ot pare kółek wzajemnej adoracji w kilku ciasnych tematach -niby co tam robic na stałe

przykład z jozwa jest akurat jednym z twoich czesciej wylewanych publicznie żali

jozwy nie mam zamiaru wciagac tu w jakies dyskusje bo niby o czym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A o co chodzi?....rozumiem że Panowie nie przepadają za sobą i przyczyną są jakieś stare sprawki?

Tak. Koledzy cir i muls poczuli się niekomfortowo z powodu mojego powrotu. Doskwiera im bardzo, że już nie mogą się tak dobrze rozpychać łokciami jak by chcieli, a nie mający w gruncie rzeczy żadnego znaczenia przydomek "Redaktor" przy moim nicku bardzo ich mierzi. Kolega cir cieszy się przy tym ogromnie, że udało mu się pozostać forumowiczem na audiohobby, gdzie jego wkład merytoryczny w wątki tematyczne i kształt forum są szeroko znane grupie osób liczącej coś około zera członków. Bardzo wraz mulsem byliby przy tym szczęśliwi, gdyby stąd jeszcze raz mnie usunięto i dlatego przywołują jozwę maryna, który kiedyś tego dokonał. Sami mając za krótkie ręce szukają jakiegoś wsparcia i plują jadowitą śliną, bo nic więcej nie mogą.

Tak nawiasem kolegi cira zupełnie sobie nie przypominam. Na audiohobby siedział cicho jak mysz pod miotłą, ale tu jak widzę pęcherzyk żółciowy mu się rozpękł, albo może dostał od kogoś zlecenie żeby mnie zaczepiać, bo i takie rzeczy bywają. Muls to co innego, to weteran i zasłużony orędownik ideologii rodem z lepszych czasów, upamiętnionych nieśmiertelnymi kartkami na mięso.

hehehe....jak scenariusz do Millenium Larsona. Cir jako Czarna Mamba wyskakująca z ukrycia żeby śmiertelnie ukąsić?

Ale jakie jest źródło tej wzajemnej niechęci? Bo z powyższego wpisu trudno mi ocenić od czego się zaczęła ta "sympatia"?

Jak rozumiem "miłość" trwała już na poprzednim forum.

A dlaczego rozpaliło się aż tak żarliwe uczucie?

hehehe....jak scenariusz do Millenium Larsona. Cir jako Czarna Mamba wyskakująca z ukrycia żeby śmiertelnie ukąsić?

Ale jakie jest źródło tej wzajemnej niechęci? Bo z powyższego wpisu trudno mi ocenić od czego się zaczęła ta "sympatia"?

Jak rozumiem "miłość" trwała już na poprzednim forum.

A dlaczego rozpaliło się aż tak żarliwe uczucie?

Z mulsem sprawa jest jasna, on z PZPR, ja z Solidarności; on z LSD - pardon, przestawiło mi się, z SLD oczywiście - ja, jak to niektórzy lubią mawiać, jestem obrzydliwym pisdrakiem. Tak nie do końca, ale na upartego można mnie tak zaszeregowywać, choć do żadnej partii nie należę ani nie należałem, nawet wówczas jak dawało to bardzo konkretne profity, które teraz tłumaczą byli członkowie jedynie słusznej jako "chęć bycia aktywnymi społecznie". Tacy aktywiści i społecznicy za mamonę. Dlatego muls mamrocze coś o prawicy.

Z cirem natomiast sprawa jest dla mnie niezrozumiała. Nie przypominam sobie człowieka. Chyba nigdy z nim nie rozmawiałem. A tu okazuje się dzisiaj, że ma mnie za śmiecia, nieboszczyka, zombi i czort wie co jeszcze. Taka skrywana nienawiść, albo taka na zamówienie, po tym jak sobie ze Skynyrdem o audiohobby żeśmy wczoraj plotkowali.

Gość partick

(Konto usunięte)

A tutaj jestem, bo mnie o to proszono. Sam się nie prosiłem.

nie znam Cię, ale po Twoich kilku wpisach wnoszę, iż nie zabawisz tu zbyt długo - no cóż, zaprosili, to i wyprosić mogą.

mowielem ze lancio pozbył sie najgorszych..........Pociecha jest taka ze oni nigdzie nie sa dlugo.A genrealnie to lubiem jak franc z ryka rzadza bo juz nie muszem sie rozpychac.Rozpychaja sie oni.

ale cala teza o pochodzeniu czlowieka z ktorej wynika ze pochodzi od partii a nie od boga to zaiste curiozum jak na takiego prawicowca i czlowieka solidarnosci.

cos dziwnego z wami.Co walne w stoł to jakies nozyce brzekna.Ty tez od laNciA????

Żadna tam Lancia mulsik ja tu na rowerze wodnym wjechałem.........pojmujesz no Ty-wslizgłem się normalnie

nie znam Cię, ale po Twoich kilku wpisach wnoszę, iż nie zabawisz tu zbyt długo - no cóż, zaprosili, to i wyprosić mogą.

Bardzo słuszny uwaga, młody stażem forumowiczu. (Tylko bez obrazy, w żadnym wypadku.) Jak przyjmowali, znaczy, będą zwalniać. Ja zwalniają, znaczy, będą przyjmować. Musi być ruch na osiedlu. I nawet pierwsze ruchy zostały już poczynione. Naturalnie teraz w kontekście zwalniania, bo taka jest kolej rzeczy.

almagra

(5078/76/1259)

WYŚLIJ PW

2012-07-19 / 16:40

I tylko gówniarze zostaną na AH.Będą robić wzmaki.Tak gówniarze nazywają swoje gnioty ściągane z netu.

odpowiedz

almagra

(5078/76/1259)

WYŚLIJ PW

2012-07-19 / 16:41

A ja żałuję tylko jednego.Tego,że dałem się wam gówniarzom spoufalić.

//////////////////////////////////////

no no coraz lepiej

lancio rozpyla jakis gaz bojowy

to juz masowa ewakuacja

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość partick

(Konto usunięte)

Bardzo słuszny uwaga, młody stażem forumowiczu. (Tylko bez obrazy, w żadnym wypadku.)

ależ i nie ma o co ;)

w czasach przedforumowych korzystałem z Usenetu - a grup .pl było wtedy zdecydowanie poniżej stu (tak sprawdziłem czytnik i licznik zatrzymał się na 12846 wpisach - mimo, że już od kilku lat praktycznie nie korzystam z tej formy komunikacji).

a jeszcze wcześniej były mailowe listy dyskusyjne.

(http://www.usenet.pl/opisy/pl.comp.os.advocacy - byłem np. jedną z 64 osób głosujących na TAK za utworzeniem pcoa)

tak, że nie patrz na mnie przez pryzmat stażu na tym forum tylko.

hehehhe,,,powinno sie zlikwidowac temat 'brak humoru na forum' i kazdego kto kliknie nan przekierowywac tutaj....

polskie pieklo....

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

mowielem ze lancio pozbył sie najgorszych..........Pociecha jest taka ze oni nigdzie nie sa dlugo.A genrealnie to lubiem jak franc z ryka rzadza bo juz nie muszem sie rozpychac.Rozpychaja sie oni.

ale cala teza o pochodzeniu czlowieka z ktorej wynika ze pochodzi od partii a nie od boga to zaiste curiozum jak na takiego prawicowca i czlowieka solidarnosci.

o fuuuuck , franz z ryką teraz i palton jako szwadron zomo? no rzeczywiscie nieciekawie jakby ktoś na poziomie tutaj niechcacy wpadł i zaczął pisać, ale na starej gwardii chyba te nicki ludzi , ' ktorzy zawsze zasiadaja w komisjach' nie robią wrążenia....

.......................http://www.youtube.com/watch?v=O8hCkq3MFAU........................

a tak na koniec zebys cós jednak z tego wyniósl.Idiota solidarnosciowo prawicowy jest takim samym idiotom jak ten z PZPRu.

lewak to lewak, czy z pzpr czy z pis-u jedna swołocz....organoleptycznie różnic żadnych, obaj powinni wisiec w normalnym kraju...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

o fuuuuck , franz z ryką teraz i palton jako szwadron zomo?

Nie ma to jak złapać leszcza na wędkę. Napisz electro ile masz centymetrów długości i ile ważysz.

a tak na koniec zebys cós jednak z tego wyniósl.Idiota solidarnosciowo prawicowy jest takim samym idiotom jak ten z PZPRu.

Nic podobnego. Jesteś żywym dowodem na to, że to nieprawda.

Ciekawe jak dlugo będzie się tutaj tolerować Elberotha i jego wyczyny?

Czy zawsze muszą być rowni i równiejsi?

Kolesiostwo górą?

Nieaważne co się pisze, byleby interesik się kręcił?

Nie ma to jak złapać leszcza na wędkę. Napisz electro ile masz centymetrów długości i ile ważysz.

Nic podobnego. Jesteś żywym dowodem na to, że to nieprawda.

a ty ze prawda.Sprobuj rozwiazac te zagadke logiczna...

a ty ze prawda.Sprobuj rozwiazac te zagadke logiczna...

To nie żadna zagadka, tylko zwyczajne odmałpowanie, czyli kolejne potwierdzenie mojej tezy. Na nic cię nie stać, muls. Marudzisz, nieudolnie starasz się odwracać kota ogonem i mamroczesz. Nudny jesteś.

ryka myslalem ze to co ty wymyslies było genialne Ale jak nie to trudno.Znaczy ze ja niesolidarnosciowy i niepzprowskii jestem genialny Moze byc.

lewak to lewak, czy z pzpr czy z pis-u jedna swołocz....organoleptycznie różnic żadnych, obaj powinni wisiec w normalnym kraju...>>>>.obok siebie.W tej samej cenie.

'Obserwowanie nosaczy* z bliska jest trudne, bo raczej unikają ludzi i dostrzegają ich na długo przedtem, zanim same staną się widoczne. Młode mają błękitne pyski i ciemne futro, którego ubarwienie z wiekiem przechodzi w beżoworude, nos się wydłuża, a u samców robi się obwisły, co prawdopodobnie służy wzbudzaniu zainteresowania u samic. W razie niebezpieczeństwa samiec broni swej grupy **, głośno warcząc i wystawiając w kierunku napastnika nabrzmiały penis.'

*można wstawić moderator, redaktor, czasami branża....

**można wstawić drugi moderator, redaktor, czasami branża....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

'Obserwowanie nosaczy* z bliska jest trudne, bo raczej unikają ludzi i dostrzegają ich na długo przedtem, zanim same staną się widoczne. Młode mają błękitne pyski i ciemne futro, którego ubarwienie z wiekiem przechodzi w beżoworude, nos się wydłuża, a u samców robi się obwisły, co prawdopodobnie służy wzbudzaniu zainteresowania u samic. W razie niebezpieczeństwa samiec broni swej grupy **, głośno warcząc i wystawiając w kierunku napastnika nabrzmiały penis.'

*można wstawić moderator, redaktor, czasami branża....

**można wstawić drugi moderator, redaktor, czasami branża....

To się nie bardzo zgadza, bo moderatorzy, redaktorzy i branża są wyraźnie oznakowani i z daleka widoczni, a samic tu nie ma.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.