Skocz do zawartości
IGNORED

newsweek o audiofilach.

fado76

Rekomendowane odpowiedzi

NTakie teksty są przykładem podziwu nad "mądrością" rozumianą jako zdobycie bogactwa. Czyli typowa postawa wsioków małorolnych zwanych potocznie chamami.

A o czym ja napisałem... ;)

Same oszołomy jakieś tu piszą. Z tego typu kompleksami powinno się uporać w przedszkolu.

Lekarstwem jest zająć sie czyms zacząć robić coś samemu.

samemu? W samotności? Samym sobie...

Nie sądziłem ze właśnie Ty zaproponujesz takie zabawy :-)

A o czym ja napisałem... ;)

Aaaa nie wiem... a o czym???

Więc na wszelki wypadek napisze - ty chamie jeden! :-) To tak na zapas jakbys mnie chciał obrazić i zeby sie wpisac w tekst jar1 o samych oszołomach na forum.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Nie widać bo nie o forum mi chodziło tylko o postawę utrwalona w społeczeństwie które dopiero co wyszło ze wsi ale wieś w nim pozostała. Przejawia sie wpisami typu:

>Użytkownik masza1968 dnia 15.01.2013 - 12:24 napisał

Od kiedy to głupek-gołodupiec jest wyznacznikiem zdrowego rozsądku?<

Takie teksty są przykładem podziwu nad "mądrością" rozumianą jako zdobycie bogactwa. Czyli typowa postawa wsioków małorolnych zwanych potocznie chamami.

Nie musisz tak sugestywnie przekonywać że nie należy z Tobą dyskutować :-)

Maszy jak widać już staje, ale tylko na tyle żeby wklejać głupawe fotki z joemonstera albo wykopu. Zaczął się kolega już zabawiać sam ze sobą ?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

.

Maszy jak widać już staje, ale tylko na tyle żeby wklejać głupawe fotki z joemonstera albo wykopu. Zaczął się kolega już zabawiać sam ze sobą ?

Skoro nie rozumiesz słowa pisanego to wspomagam się obrazkami.

Jak widać z efektem.

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Na jakiej płycie i w jakim utworze The Doors jest bardzo znany cytat muzyczny (z jakiego autora i utworu)?

To taka zagadka dla melomanów.

Na A feast of friends z albumu American Prayer jest fragment Adagio Albinoniego. Płyta zawiera podkład muzyczny do poezji nieżyjącego już wówczas Morrisona. Czy o to Ci chodziło?

Coś dużo bardziej znanego. Ba, cytat muzyczny , który wspomniałem to jest taki evergreen wszechczasów.

oczywiście nie takie proste jak zerżnięcie motywu od Abby przez Madonnę.

Skąd ten muzyczny cytat? ;)

O proszę i Polonez As-Dur op 53 Chopina tam się znalazł ;-) Prawdę mówiąc nie słucham The Doors. Uważam jednak że Adagio Albinoniego jest co najmniej równie znane choć może mniej "polskie".

Umknął kolegom hiszpański karawan.

http://www.youtube.com/watch?v=AibBR-Jwg4g

To najbardziej znany numer Doorsów z cytatem z klasyki. Isaac Albeniz „Asturias”

• 3 tygodnie później...

Większość budżetowych zestawów wykłada się właśnie na klasyce.

Fakt. Przerobiłem to u siebie.

Czy ja pisalem o tobie? Są tu na forum osobniki, które zachowują się w opisany przeze mnie sposób, bo są pozerami. Myślę, że nietrudno się domyślić, kogo mam na myśli. Poza tym to co piszę jest nieco przerysowane, ale przez to bardzo dobrze oddaje istotę rzeczy.

Mi trudno się domyślić. Podaj swój niezawodny sposób na odróżnienie pozerów od niepozerów na tym forum. To ciekawe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.