Skocz do zawartości
IGNORED

przesiadka z ax-500

dolas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w temacie posiadam dość przyzwoity klocek jakim jest yamaha ax-500. chciałbym go zmienić na coś wyraźnie lepszego. Myślałem o ax-900, ale nie wiem, czy różnica w jakości będzie wyraźna czy kosmetyczna. No i nie ma pilota, a chciałbym coś z pilotem. Myślałem też o czymś z serii ES. Co koledzy by mi doradzili do kwoty ok. 1500 z drugiej ręki, tak by było wyraźnie lepiej, był pilot i by nie było zbyt ostro? A może do tej kwoty wszystko co kupię będzie jedynie nieznacznie lepsze?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/79111-przesiadka-z-ax-500/

Witam!

Jak w temacie posiadam dość przyzwoity klocek jakim jest yamaha ax-500. chciałbym go zmienić na coś wyraźnie lepszego. Myślałem o ax-900, ale nie wiem, czy różnica w jakości będzie wyraźna czy kosmetyczna. No i nie ma pilota, a chciałbym coś z pilotem. Myślałem też o czymś z serii ES. Co koledzy by mi doradzili do kwoty ok. 1500 z drugiej ręki, tak by było wyraźnie lepiej, był pilot i by nie było zbyt ostro? A może do tej kwoty wszystko co kupię będzie jedynie nieznacznie lepsze?

Pozdrawiam

Do 1500zł, z drugiej ręki można naprawdę sporo...Jeśli chodzi o Yamahę..To zabytek w stylu AX-900..Zmieniać staroć na staroć? Za te pieniądze (dokładając 200-300zł) kupisz Nówkę Yamaha SA-700.Dobrze oceniana.Jeśli ma to być Yamaha.

Witam!

Pozdrawiam

bedzie lepiej z ax-900 to udany wzmacniacz yamahy wiec warto, z nowych to minimum Yamaha A-S1000 nizej sie nie oplaca

chwilowy brak działalności w audio.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Ja jestem ryzykant, często kupuje w ciemno np Opera Consonance A100 Hybryda ktora jest na alle, gdy by cena była 900-1000 zł bym brał.

Tobie pewnie ani się nie spodoba, a i pilota nie ma,nie jest to wzmacniacz jakich wiele na allegro,ale moze zakasować wiele znanych wzmacniaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.