Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór dużej wieży segmentowej.

sebap

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i jak w temacie. Przymierzam się do zakupu dużej wieży. Mam na oku 4 sztuki na znanym portalu aukcyjnym :

numer 1473580202

numer 1473157597

numer 1473156235

numer 1473158699

Zakup którego z tych zestawów będzie najlepszym wyborem? Dodam, że numery aukcji podałem w kolejności tak, że na górze jest ta, która podoba mi się najbardziej.

A może polecicie jakieś inne składanki za rozsądne pieniądze?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Napisz z jakimi kolumnami ma grać wieża, oraz jaką kwotą dysponujesz/możesz przeznaczyć na zakup. Łatwiej będzie coś doradzić. Czy napewno potrzebujesz magnetofon w zestawie?

Brzydka jak diabeł ale zagra zdecydowanie lepiej niż te które wymieniłeś:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mlb bez urazy ale jeśli wyszukałeś te aukcje to widziałeś, że chcę kupić dużą wieżę.

belami kolumn jeszcze nie mam bo chce je konkretnie dobrać pod wzmacniacz - byłoby dobrze gdybyście pomogli mi je dobrać. Magnetofon chcę na pewno. Ogólnie to wszystko będzie tylko stało bezczynnie, ewentualnie podłączę do tego Cyfrowy Polsat i dvd Pioneer DV-300k.

czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj, a pozniej kupuj bo inaczej bedziesz pisal, budzet najlepiej najtaniej ale dobrze zeby gralo (dla jednych za 10000 nie gra dobrze dla innych miniwieza gra dobrze taka odpowiedz nic nie daje), musisz wiedziec ile chcesz wydac czego oczekujesz po dzwieku po funkcjonalnosci trzeba poczytac chwile forum a pozniej zapytac, no chyba ze niczego nie oczekujesz to kup najladniejszy...

chwilowy brak działalności w audio.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ze wszystkich podanych wyżej zestawów jedynym akceptowalnym jest Denon. Zawiera znakomity i wysoko oceniany magnetofon (top z katalogu 89/90) niezły amplituner i cd którego da się słuchać. Wart swojej ceny. Reszta to dno.

Witam wszystkich i jak w temacie. Przymierzam się do zakupu dużej wieży. Mam na oku 4 sztuki na znanym portalu aukcyjnym :

numer 1473580202

numer 1473157597

numer 1473156235

numer 1473158699

Zakup którego z tych zestawów będzie najlepszym wyborem? Dodam, że numery aukcji podałem w kolejności tak, że na górze jest ta, która podoba mi się najbardziej.

A może polecicie jakieś inne składanki za rozsądne pieniądze?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

nie mogłeś wkleić linków tylko

numer 1473580202

numer 1473157597

numer 1473156235

numer 1473158699

tylko zniechęcasz ludzi do odpowiedzi

Zdecydowanie Denon, miałem 825R i mogę śmiało polecić, podejrzewam że sam ten ampli jest warty 80% ceny zestawu.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.