Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

i o to chodzi o samodzielne myślenie, większość się kłóci o swój ograniczony świat myśli i wyobrażeń- o to chodzi IM, Polak ma być głupi uległy i zależny....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

znikające filmy z sieci... wasze dzieci będą niewolnikami... tragedia ogłupiałych ludzi:(

Ukryta Zawartość

mulsa jus wzienła...zależność,ale raczej od czegoś innego.

i o to chodzi o samodzielne myślenie, większość się kłóci o swój ograniczony świat myśli i wyobrażeń- o to chodzi IM, Polak ma być głupi uległy i zależny....

Ukryta Zawartość

znikające filmy z sieci... wasze dzieci będą niewolnikami... tragedia ogłupiałych ludzi:(

Ukryta Zawartość

mulsa jus wzienła ta zależność,mnie chiba też ale od czegoś... innego.

Ta czkawka to od tej zależności czy jak?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyjaśnienie może być bardzo proste - i dość makabryczne. Znaleziono wolanty, z zaciśniętymi dłoniami. Natomiast nie widzę tym spisku - no chyba że ktoś zasugeruje że wolanty nasmarowano klejem.

No nie jest to wykluczone. Nie mniej z tego co pamientam to chodzilo tez o obrazenia klatki piersiowej (udezenie w wolant).

Natomiast nadal zastanawia mnie jak dlonie obu pilotow przezyly ta makabre w stanie takim by mozna bylo zidentyfikowac je z wlascicelem...

Chyba nie sadzisz ze reszta ciala byla w lepszej kondycji?

Przeciez stery mogl trzymac Kaczynski, albo stewardesa... a tam wyraznie stwierdzono ze piloci siedzieli za sterami do momentu zderzenia.

Dosc twarde tezy jak mamy doczynienia z rosmarowanym ketchupem (a sadzac po anihilacja przodu samolotu) to raczej zadna kosc ciala nie byla cala.

Zamordowanie antyglobalistów w Smoleńsku to kolejny punkt globalizacji, spójrzcie jak przedstawia się niektórych rządzących np. Kadafi, Chavez, czy Husajn- najpierw USA sama go tam posłała teraz "demokratyzują". Dopracowali techniki manipulacji i dominacji ekonomicznej i rak się rozrasta.

Pół biedy jakby chcieli normalnie rządzić, ale wszystko idzie w kierunku podsłuchiwania, ograniczenia wolności, niewolnictwa a nawet czipa czy depopulacji.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

przepraszam bardzo. czy to forum zaczeło byc magnesem dla wszelkiej maści pomyleńców,frustratów,odmienców wszelkiej masci a nawet nie bujmy sie tego powiedziec..idiotów..Czy to jest przypadek czy któs TEZ temu pomógł w ramach wiekszej zakonspirowanej akcji...niszczenia narodu.

bujmy nie było zamierzone.Bład fatalist.

są rzeczy dziwne są i ciekawe- kiedy upadnie dolar i wejdzie amero? Kolejne znikające z sieci informacje...

Ukryta Zawartość

strzelam dalej- buduje fundamenty całościowego spojrzenia

Znowu nie mogę znaleźć to co mnie interesuje- Skandal bigger than Bernie

Nasze zidiociałe służby zamiast mnie PODSŁUCHIWAĆ lepiej posłuchajcie mnie:

PANIE TUSKU PARYTET SREBRA DLA ZŁOTÓWKI BO ONI NIE CHCĄ DLA NAS DOBRZE

A oto i artykuł który rozpoczął spekulacje: Bankster “Holiday” Planned for September?

Dwunastego sierpnia, w sieci, ukazał się też taki oto artykuł: Scandal bigger than Bernie. Mowa w nim o przekręcie, znacznie przewyższającym rozmach finansowej piramidy Madoffa. Skandal ten związany jest z olbrzymimi swap’ami walutowymi a jego rozmiar szacuje się na ok. ~600 bilionów dolarów! (600 * 10^12 = 600 000 000 000 000). Jeśli przekręt Madoffa, na „skromną” kwotę 65-ciu miliardów dolarów wstrząsną tak rynkami, to co stanie się jeśli ta informacja się potwierdzi?

Na uwagę zasługuje też fakt, znacznego odbicia na giełdach światowych (w szczególności Europy). Czy nie jest ono potwierdzeniem wypychania dolarów przez rząd USA i nabywaniem relanych praw własności za przewartościowany, pusty papier?

Ukryta Zawartość

Wszystko to co w tym wątku to tylko przygotowania do wprowadzenia nowego porządku świata- HARPP wpłynie na mózgi udając UFO czy mesjasza niedługo ogłupi ludzi:(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to dopiero początek :(

Aby plan NWO mógł być zrealizowany potrzebny jest ogólnoświatowy chaos.

Do realizacji tego zadania zaangażowano ogromne siły na całym świecie...

Poszczególne punkty planu są realizowane od wielu lat...

1. Ogólnoświatowy terroryzm

2. Wywoływanie wojen i ich groźby

3. Ogólnoświatowy kryzys finansowy

4. Katastrofy ekologiczne

5. Katastrofy klimatyczne

6. Wywoływanie psychozy pandemii

7. Obowiązkowe szczepienia uszkadzające naturalny system immunologiczny człowieka

8. Wprowadzanie do leków i witamin substancji szkodliwych ( po to ceny cukru szybują w górę

by zmusić producentów żywności do zastąpienia drogiego cukru rakotwórczym aspartamem ?)

- np. aspartamu w witaminie C i Plusssz-u,w słodyczach, w napojach, skwalen i rtęć w szczepionkach itd.

9. Codex Alimentarius

10. Dodawanie do żywności środków chemicznych mających negatywny wpływ na zdrowie.

11. Niszczenie środowiska naturalnego przez wprowadzanie upraw roślin GMO

12. Rabunkowa eksploatacja zasobów Ziemi

13. Chemtrails

14. Wywoływanie klęski głodu

15. Ograniczanie dostępu do zasobów wody pitnej

16. Sterylizacje

17. Tworzenie atmosfery strachu i nienawiści

Dla odmiany coś o USA:

Rewolucja w Wisconsin?

STANY ZJEDNOCZONE. Cisza, jaka panuje od miesiąca w głównych mediach w sprawie najważniejszego chyba obecnie wydarzenia na świecie – jakim jest powstanie ludowe w Wisconsin w Stanach Zjednoczonych, zapoczątkowane zajęciem w dniu 12 lutego parlamentu stanowego przez 1500 osób, które do dziś dnia nie opuściły budynku – dobitnie świadczy o zmasowanej roli mediów w podtrzymywaniu radosnych pozorów trwania neoliberalnego pochodu.

Potwierdzi się przepowiedziana 2 wojna domowa?

Widziałem zdjęcia satelitarne tornad panujących w USA i nie wygląda to naturalnie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Jestem zwolennikiem filozofii użytecznej- pytanie brzmi czy nasze władze są przygotowane na upadek dolara i sojusznika wojskowego? Rozje.. polska armia jak i ukraińska, ćwiczenia rosyjsko-białoruskie przy naszej granicy... Nie mamy wpływu na sytuacje w USA ale trzeba zacząć myśleć a nie inwigilować swoich obywateli... Naprawdę wzbudziłem zainteresowanie- ja nie wróg ja wizjoner panie władzo...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No patrz..naprawde wyciszaja niezle bo do dzis o tym dosc istotnym fakcie nie wiedzialem.

A podobno to za komuny byl zamordyzm i cenzura... chyba mam dejavu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pamiętacie sprawę bezdomnych którym podano "normalną szczepionkę" było w tvn nawet bez jednego ALE- KILKUNASTU ZMARŁO!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ludobójstwo było zaplanowane!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do wszystkich zwolenników teorii spiskowych zaprezentowanych w tym wątku.Nie boicie się ujawniać tak tajnych i pilnie strzeżonych tajemnic wszechpotężnych mocodawców.Przecież ONI was wykończą!

A dzisiaj w stanach wszyscy tańczą i świętują zabicie Bin Ladena, jacy ci ludzie durni oczywiście całą europa im dotego przyklaskuje

ciekawe tylko dlaczego go tak szybko pochowano w 24 godziny i to w morzu, bo niby tak muzułmańska tradycja nakazuje a od kiedy im to nagle nie przeszkadza i są tacy promuzułmańscy.

ciekawe który wymyślony sobowtór Bin Ladena się na to jedno razowe zadanie załapał.

Ukryta Zawartość

Tak sie zastanawiam jak mamy zdjecie UFO, Twarzy na Marsie itd.. od razu czujnosc i watpliwosci w czlowieku wychodza. Kupa specjalistow szuka dowodow ze to fake itd...

Niektorych nawet jak by mu spodek wyladowal na trawniku to sie nie przekona bo w wiadomosciach mowia ze UFO nie istnieje.

Natomiast oficjalne zdjecie martwego BinLadena to fake i to z natury taki gowniany ze smiech na sali. Ale idzie to w eter, pokazuja w tv i juz mamy pewnosc ze dobrzy amerykanie zrobili porzadek.

Ja pierdziele przeciez im sie nawet nie chce postarac, robia na odpier**l bo i tak ciemny lud kupi!

Ukryta Zawartość

Natomiast oficjalne zdjecie martwego BinLadena to fake i to z natury taki gowniany ze smiech na sali. Ale idzie to w eter, pokazuja w tv i juz mamy pewnosc ze dobrzy amerykanie zrobili porzadek.

Ja pierdziele przeciez im sie nawet nie chce postarac, robia na odpier**l bo i tak ciemny lud kupi!

W kwestii formalnej obrazek ma kilka miesięcy i nie pochodzi od przedstawicieli rządu USA.

No ale idzie niesprawdzona fotka w swiat i do tego ze stanowiskiem rzadu USA ze "rzekomo" zostal zamordowany oraz "cialo wrzucono do wody"...

No ludzie... Husaina to chociaz pokazali. Niedlugo powiedza ze Zwirek kreci z Muchorkiem i co...tez bedziemy w to wierzyc :P

No ale idzie niesprawdzona fotka w swiat i do tego ze stanowiskiem rzadu USA ze "rzekomo" zostal zamordowany oraz "cialo wrzucono do wody"...

Tak jak mówiłem, zdjęcie a właściwie fotomontaż ma kilka miesięcy...

Tym razem wypłynęła kilka godzin po pojawieniu się informacji o unieszkodliwieniu UBL. Z tego co mi wiadomo, nie wyciekły jeszcze zdjęcia ani z CIA, ani z US Navy. Jeśli tak się stanie - w ciągu kilku minut pojawią się także na militaryphotos.

Poza tym - patrząc uczciwie, czy wierzysz, że ktokolwiek podałby do publicznej wiadomości fakt o zabiciu UBL, nie mając na to absolutnie pewnych dowodów? No zlituj się... przecież to najprostsza droga do podważenia takiego faktu przez pokazanie zdjęć niedoszłego nieboszczyka np. z bieżącym dziennikiem w ręku. Nikt nie jest aż tak głupi.

Zacznijmy od tego, że martwy Osama nikomu do niczego nie jest potrzebny, a wręcz przeciwnie.

Tym bardziej odstawianie jakiejś tandety z fotomontażami czy topieniem sobowtóra, kiedy oryginał beztrosko hasa na wolności.

A więc tak czy siak, sam fakt odstrzału osobnika może byc jak najbardziej autentyczny,

mnie tylko zastanawia kto i po co wyskoczył z pomysłem, żeby tą radosną nowinę całemu światu od razu ogłaszac...

no chyba że brodacza od dawna nie ma już wśród żywych, a z jakichś powodów był potrzebny "żywy" aż w końcu przestał byc...

Kilkadziesiąt lat temu odpowiedni ludzie dysponujący praktycznie niczym poza nieaktualnymi fotografiami, potrafili spod ziemi wynaleźc

na końcu świata drugo i trzeciorzędnych zbrodniarzy wojennych, to przy dzisiejszych środkach i technologiach ile czasu mogłoby zając

zlokalizowanie i "zneutralizowanie" najbardziej po Majkelu Dżeksonie znanego i rozpoznowalnego osobnika? Tydzień? Dwa?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

Układanka się pomału układa, oby do 2012 roku. ;)

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

mnie tylko zastanawia kto i po co wyskoczył z pomysłem, żeby tą radosną nowinę całemu światu od razu ogłaszac...

Termin zostal wybrany zeby Prezydent mogl swoim przemowieniem przerwac transmisje reality show Donalda Trumpa - Apprentice.

Jak ktos nie orientuje sie w wewnetrznej polityce USA, to tu jest male video z obiadu dla prasy, ktory mial miejsce dzien lub dwa wczesniej, bardzo duzo wyjasnia.

>nawet się nie starają...

Wiadomości to już kabaret, już zapowiedzieli odwet jądrowy terrorystów jakby się tego spodziewali a właściwie... ZAPOWIEDZIELI? ZAPLANOWALI? WYKONAJĄ DEPOPULACJE?

świetne

Ukryta Zawartość

wikileaks coś ujawnił o księżycu- UFO ISTNIEJE!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.