Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe nawet bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

Coraz więcej znika z sieci, same płytki i głupie informacje. Jeszcze jedna rzecz mnie zaciekawiła- propagowanie telefonów które mają wifi i inne bajery. Na portalu mgsm nokia 6303 tydzień temu miała ocenę 7 teraz poniżej 5 choć nic się nie zmieniło i oceny naprawdę dobre. Możecie to sprawdzić to już nie moje poglądy ale... Przygotowania do? ...........?

Jakieś jaja się dzieją panowie.

tłusty czwartek

Nadmuchiwali cenę złota od paru lat a Kadaffi miał go najwięcej- teraz ciekawe gdzie znikną pieniądze i złoto Kadafiego- pewnie sprzeda złoto i kupi broń. Interes się kręci a idioci debatują "wjazd czy demokratyzacja..." Być może ONI posiadają br@ń klim@tyczną i tekt@niczna i zrobią wszystko żeby utrzymać chorą gospodarkę i giełdy no i żeby utrzymać się przy korycie.

tłusty czwartek

A co to są te światowe elity?Czy to nie są" odgrzewane" Protokoły Mędrców Syjonu?

Po raz kolejny wciskacie ten sam kit!Wymyślcie coś oryginalniejszego!Nie stać Was?-zwracam się do forumowych spiskowców.

Debatowanie kim są ONI to tylko strata czasu, Wojciech zrób 2 kroki dalej w myśleniu racjonalno-logicznym: co z tego wynika, do czego to prowadzi i co możemy zrobić. Możemy nie korzystać z kapitału zagranicznego, promować kupować naturalne i polskie produkty, czekać aż sami się wyrżną na wojnach i naciskać na rząd żeby nasze wojska nie brały w nich udziału, sprzeciwiać się ogłupiającej i nieobiektywnej telewizji, mówić, mówić, mówić....

Gdzieś w you tube BYŁA a może i jest fajna wypowiedź Durczoka na pytanie jak się utrzymać w TV:

- ALBO KREUJESZ RZECZYWISTOŚĆ ALBO WYPADASZ Z GRY.

Przedwczoraj wyśmiali kaczora za wypowiedź o biedronce, ale czy ktoś mówi o meritum- galopujące ceny żywności, spekulanci i bankierzy którzy nakręcają wirtualnego pieniądza, cała ta patologia ludzi władzy, niespełnione obietnice, propaganda sukcesu. Porównaj sobie informacje z paru stacji i zacznij MYŚLEĆ SAM

Pamiętam krótkie podsumowanie w wiadomościach TVN-u o wystąpieniu Korwin-Mikke jak podniósł rękę jak Hitler- pokazali wariata, nic nie mówili o MERITUM jego słów nic pokazali "rzeczywistość"- to wariat nie słuchajcie go. ERA chciała mi wgrać jakąś aktualizacje do telefonu nie z oficjalnej strony SE, teraz telewizja przestał mi działać może przyjdzie jakiś pan i założy mi pl@skwę- to się dzieje naprawdę :/

Nadajniki z telefonii ojca ryzyka udupili i teraz idą przez ERA-dojcze szpiegofon, PLAY też niemiecki płaci niższe podatki pod płaszczykiem " konkurencyjności"- to się dzieje naprawdę:(

Komisja europejska NIE wybierana DEMOKRATYCZNIE nakazuje ponownie ocenzurowanie internetu... MAŁO WAM K... INFORMACJI ŻEBY OCZY OTWORZYĆ?

tłusty czwartek

A co to są te światowe elity?Czy to nie są" odgrzewane" Protokoły Mędrców Syjonu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Protokoły MS

można znaleźć w treści punkty zbieżne z takim kotletem jak Apokalipsa Św. Jana

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Jak już pisałem utrzymywanie idiotów jako opozycja wpisuje się ładnie w układ bo idioci nie widzą pewnych rzeczy, poniżanie PSL po przeszkadzają wyprzedać Polskę do końca, promowanie Schetyny zamieszanego w aferę i SLD- propagujących patologię moralną, mało wam?

Mamel i Wojciech musicie pominąć szczegóły i debatę o waszych poglądach i spojrzeć całościowo i z dystansem co wam serwują media.

tłusty czwartek

silver_moon - a co Cię niepokoi, że zestawiłem Lucyfera z Panem, Syjonizm z Apokalipsą, współczesność z dniem oczyszczenia? - dla mnie to nie odgrzewane kotlety lecz nieunikniona oczywistość, to tylko kwestia świadomości

Mniejsza o tych żydów masz racje tu chodzi o świadomość- chorzy ludzie władzy podzielili ten świat na nowo i dożą do globalizacji. Walczą z wiarą, nacjonalizmem, myśleniem, wolnością słowa, słabymi i chorymi. Oni bawią się w Boga- chcieli by stworzyć nowe rośliny, kontrolować szarą głupią masę- już nam robią papkę z mózgu...

Coś trzeba z tym zrobić nie mam gotowych odpowiedzi...

tłusty czwartek

... MAŁO WAM K... INFORMACJI ŻEBY OCZY OTWORZYĆ?

Skoro już przejrzałeś i myślisz samodzielnie to co zamierzasz czynić? Będziesz jak Tylor Durden? :)

fight-club-1.jpg

scena-koncowa-filmu.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To prawda. Zacznijcie od słuchania swojego wewnętrznego głosu. Potem, gdy usłyszycie, przejdziemy dalej,aż do ..kabli.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

przyznać się który kabluje :)

Następny drobny szczegół z sieci wpisywałem mgsm w gogle miesiąc temu nagle zniknął z pierwszej strony, nastąpiło zaniżanie oceny niektórych telefonów np. nokia 6303 bez "i" i teraz wróciło na pierwsze miejsce ocenzurowana wersja. GOOGLE MASTER

Bełkot:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

[ja raczej preferuje siłe nizsza.bez trupów

tobie akurat powinno to nie robić różnicy, i tak robisz za trupa

na pociechę macie Wariant optymistyczny - Przepowiednia Klimuszki:

"Widziałem żołnierzy przeprawiających się przez morze na takich małych, okrągłych stateczkach, ale po twarzach widać było, że to nie Europejczycy. Widziałem domy walące się i dzieci włoskie, które płakały. To wyglądało jak atak niewiernych na Europę. Wydaje mi się, że jakaś wielka tragedia spotka Włochy. Część buta włoskiego znajdzie się pod wodą. Wulkan albo trzęsienie ziemi ? Widziałem sceny jak po wielkim kataklizmie. To było straszne".

"Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój".

"Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop ! Zadławi się w Giblartarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii ! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą [...]"

"Nasz naród powinien z tego wyjść nienajgorzej. Może pięć, może dziesięć procent jest skazane. Wiem, że to dużo, że to już miliony, ale Francja i Niemcy utracą więcej. Italia najwięcej ucierpi. To Europę naprawdę zjednoczy. Ubóstwo zbliża [...]"

Myślałem że obcy to muzułmanie ale może to obcy z kosmosu, miało by to sens zbliżyliśmy się do przeludnienia, napięć, ludzie władzy i religii to już mafie przypominają- chcieli by żeby lud był ciemny, głupi, uległy... Ogłupiające filmy propagujące złośliwy najazd kosmitów którzy złośliwie zabijają ludzi- a raczej robią dobrze bo ratują naturę i matkę Ziemię.

Coś się musi zmienić tak czy siak i mam nadzieje że kosmici mnie nie zgwałcą:)

tłusty czwartek

WikiLeaks miało ujawnić w styczniu sponsorowanie polityków przez bankierów i cicho sza, pojawiły się krótkie informacje o tym że "hakerzy zaatakowali" w usa i ue ale specjaliści sobie poradzili. O meritum nic się nie dowiemy przekaz jest jasny "zły haker złośliwie zaatakował a dobra władza go powstrzymała" same wspaniałe informacje bo nie trzeba myśleć. Za komuny propaganda ze wschodu i propagowanie pijaństwa teraz natłok informacji i podawanie gotowych odpowiedzi, znajdź różnice :)

tłusty czwartek

muls...najpierw poczytaj o Klimuszce widac ze jestes prosty jak budowa cepa a prymitywny jak zdechly hipopotam.

Klimuszko pomagal ludziom najzupelniej serio. A ten dar (ktory on raczej przeklenstwem nazywal) staral sie ukrywac przed publika.

tak myslalem mamlam.klimuszko jakby jeszcze wystepowal w telewizyji to mialby decydujacy wplyw na takich ZYWYCh jak ty.podobnie jak rydzyk na bereciki..

to na prawdę za duży wysiłek dla ciebie, sprawdź, pewnie ci w portkach coś przybyło

(zgodnie z twoją merytoryką)

Goldman sachs bank który przyczynił się do kryzysu i spekulował Polską walutą ... wchodzi do Polski

Ukryta Zawartość

judaszowy rak się rozrasta

Najpierw zrobili kryzys teraz wykupują spółki skarbu państwa bo kasa państwowa świeci pustkami z powodu... kryzysu.

Ukryta Zawartość

Zaniżyli cenę srebra do 5 dol/uncje przed kryzysem teraz 37dol

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.