Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

ujawnia się prawdziwy Cobra - dawajcie kasę na pierdolety :)))

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie wiem, czy akurat to te wytwory chorego "tralalujcia" są w ten sposób zbywane niczego nie świadomym ludziom, których nieco zawodzi już myślenie.

A widziałem na YT jak przy okazji prowadzonej prelekcji "w terenie", latał on wśród rozdziawionych gąb z podobnie wyglądającymi dziwadełkami.

I nie ważne było to, że przytaszczone z wielkim trudem maszyny wytwarzające rzekomą free energię nie działały, ważne było to jak upchnąć/opchnąć gawiedzi te "instrumenty" czyniące cuda.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/emeryci-sa-oszukiwani-na-urzadzenie-leczace-polem-magnetycznym,artykuly,524162.html

Można w ramach poprawienia sobie poczucia obejrzeć poniższy film.

I pod tymi bzdurami się "podpisuje" NTV ? ŻE-NA-DA.

Kolejny news który "wyrywa z butów" - jest na sali dobry chemik ?

A z tego co zapamiętałem ze szkoły, to siarka nie jest obojętnym minerałem i wchodzi dość łatwo w związki.

Czy po próbach choćby częściowej realizacji tego projektu nie grożą nam kwaśne deszcze ?

http://pogoda.wp.pl/gid,17259793,kat,1035571,title,Szokujacy-pomysl-Amerykanow-Oto-co-chca-zrobic-z-Ziemia,galeria.html?ticaid=1145a3&_ticrsn=3

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Arogancja i głupota jest twierdzić, że wszystko się wie na ten temat.

Ależ nikt tak nie twierdzi, a już na pewno nie ja.

Tak zarozumiałość jest cechą niskiego rozwoju.

Następny, żeby nie powiedzieć "krowi placek".

Przecież to Twoje wlepki mają wartość, a ich treść jest niepodważalnym dogmatem.

Ale zapewniam Cię, to już nie działa jak przed laty, że kłamstwo powtarzane wielokrotnie zamieni się w prawdę.

To że ludzie "otwierają oczy", wcale nie znaczy, że mają zablokowane mózgi na tfurczość* internetowych mesjaszy.

Przecież to Twoje wlepki mają wartość, a ich treść jest niepodważalnym dogmatem.

To Ty tak to określasz nie ja. Dla mnie to co zamieszczam warte jest po prostu poznania. To wszystko.

Arogancją i głupotą jest twierdzić, że wszystko się wie na ten temat.

jak więc nazwać Ciebie?

wklejasz rzeczy, w które tylko Ty wierzysz i bierzesz je za pewnik, prawdę niepodważalną ;)

i twierdzisz, że wiesz dużo więcej niż wszyscy inni :)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Dla mnie to co zamieszczam warte jest po prostu poznania.

Ja tego nie neguję, zwłaszcza że tytuł tematu sprzyja zamieszczaniu tego typu atrakcji i sensacji.

Jednak nie w takiej formie jaką uskuteczniasz, czyniąc z tematu swój prywatny blog.

Każdy z tematów ma się kierować wymianą myśli, poglądów, a nie być zdominowany przez mówiąc delikatnie zbyt długie wklejki jednego z Użytkowników Forum.

Sam sobie robisz kuku wklejając zamiast linków takie "tasiemce", bo kto to będzie chciał czytać ?

Ciekawa książka “Niebo z Hatorami” do pobrania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pusta ziemia - Piotr Pol PL HD

Oto jeden z wpisow pod filmem:

Twoja spekulacja może być jak najbardziej prawdziwa,ale tylko częściowo.Rzeczywiście Ziemia jest pusta .Prześwietlenia satelitarne naszego globu tego dowiodły.Jednak jądrem naszej ziemi jest elektromagnetyczne słońce,jaskrawo zielone, które utrzymuje naszą planetę w rotacji Elektro-magnetycznej naszego słońca.Dzięki oddziaływaniu magnetycznemu ,nasza planeta obraca się wokół swojej osi ,rotuje zbliżając się i oddalając od słońca i to powoduje rozrost naszej planety .Podobnie jak pralka.Gdy wiruje to wewnątrz wytwarza się próżnia ,a całe pranie odpychane jest do ścianek bębna.Podobnie i księżyc .Księżyc jednak posiada niezależny napęd elektromagnetyczny ,podobnie jak wszystkie inne księżyce jak i Saturna, które przylatują i odlatują w dowolnym czasie niezależnie od spekulacji naszych astronomów.Ziemia i księżyce są tworami sztucznymi.Nie mają żadnych żołądków ani płuc! One tylko przesiąknięte są energetyczną energią emitowaną przez przeróżne byty .Najwięcej tej energii emituje nasz księżyc.Jest to tz. czarna energia.Energia zabójcza dla całego uniwersum ziemskiego.Księżyc jest otoczony lodową skorupą, częściowo pokrytą pyłem.Jest to pasożyt naszej ziemi a mieszkańcy księżyca są naszymi oprawcami.Wewnątrz naszej ziemi mieszkają następni oprawcy naszej cywilizacji i rodzaju człowieka.Manifestują się jako UFO,lub przedstawiciele z innych planet.Piekło,starannie ukrywane i ośmieszane przed ludźmi,jest miejscem niewyobrażalnych cierpień dusz ludzkich,a ta energia cierpienia,powoduje utrzymywanie się w ciągłym żarze lawy i jeziora ognia w płaszczu naszej ziemi.Gdyby tej energii nie było, to rzeki i jeziora ognia już dawno by wygasły!Nasza ziemia też przed potopem była otoczona skorupą lodową.Gdy skorupę tą poddano rozpuszczeniu,nastąpił potop. To taka mała moja dygresja.

Ukryta Zawartość

Bardzo ciekawy dokument o księżycu

Ukryta Zawartość

Film do obejrzenia w sieci.

Ukryta Zawartość

Pusta ziemia - Piotr Pol PL HD

Raczej pusta głowa

Dlaczego nikt nie opisze o tych chmurach kondensacyjnych? przecież to może dotrzeć do Polski ...

Chociaż... może już dotarło, sądząc po zawartości forum.

Bardzo ciekawy dokument o księżycu

Ukryta Zawartość

Film do obejrzenia w sieci.

już wrzucałem, bardzo życiowy dokument, dowiedziałem się masy przydatnych rzeczy o których nie miałem wcześniej bladego pojęcia

Koledzy, polecam !

Ukryta Zawartość

Cobra Rzecznik Ruchu Oporu. Dziś co tygodniowa Medytacja Wyzwolenia. Niedziela godz 17.00.

Dość aktualne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.