Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do Pioneer VSX920

syberka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Posiadam ampli Pioneer VSX920,odtwarzacz DUNE HD MAX,pomieszzczenie około 12 m2,jakie najlepiej dobrac kolumny zarówno do stereo jak i kina?Co polecacie

0

ja używam do kina: vsx 920 głośniki: Boston Acoustics SoundWare XS 5.1 tylko że w systemie 7.1 (dokupiłem dwa głośniczki)a na przody dodałem kolumny audio monitor BX2więc posiadam 9.1 a do stereo używam wzmacniacza :yamaha as500

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

syberka, pytanie ile chcesz wydać na głośniki, oraz jaki zestaw by Cię interesował 5.1? Czy może nawet przy Twojej powierzchni pomieszczenia 5.0? Aktualnie wybór na rynku jest ogromny i zdecydowanie coś zaradzimy ;)

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

syberka, pytanie ile chcesz wydać na głośniki, oraz jaki zestaw by Cię interesował 5.1? Czy może nawet przy Twojej powierzchni pomieszczenia 5.0? Aktualnie wybór na rynku jest ogromny i zdecydowanie coś zaradzimy ;)

Po ostatnich wydatkach około 1500,najlepiej 5.0 bo sub jest Energy.Mam tez Jamo s606,które aktualnie sprzedaję ze względu na ilość basu.

Witam.Posiadam ampli Pioneer VSX920,odtwarzacz DUNE HD MAX,pomieszzczenie około 12 m2,jakie najlepiej dobrac kolumny zarówno do stereo jak i kina?Co polecacie

Zapytaj panów z MHZ - w końcu to sklep z rekomendacją !

Sorry, ale nie potrafiłem się pohamować :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - dla niezorientowanych ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Osobiście, w tym przedziale cenowym, chyba zdecydowałbym się na KODĘ (o ile mówimy o nowym zestawie głośnikowym). Koda AV-702 v.3, czy też nowość KODA K-5300. Lecz, pragnę zaznaczyć od razu, że nie wykorzystasz potencjału 920-stki na tego typu głośnikach, rozumiem jednak że wszystko z czasem ;)

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Osobiście, w tym przedziale cenowym, chyba zdecydowałbym się na KODĘ (o ile mówimy o nowym zestawie głośnikowym). Koda AV-702 v.3, czy też nowość KODA K-5300. Lecz, pragnę zaznaczyć od razu, że nie wykorzystasz potencjału 920-stki na tego typu głośnikach, rozumiem jednak że wszystko z czasem ;)

Dzieki za pomoc,przemyślę lub przesłucham oba modele.Mam pytanie z innej beczki>może polecicie mi kabel cinch,który ogranicza pasmo basu,tak aby może zostać przy JAMO.To tak na marginesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.