Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

>Chyba na allegro powinien być założony osobny dział nazwany "Dla kolekcjonerów"

Raczej dla "kolekcjonerów-śmietnikowców".

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Dla mnie cena może wynosić 15002900/szt. Nie ma problemu. Jeśli ktoś da się urobić że dla niego nie starczy, niech liże przez szybkę, media mu w tym skrzętnie pomogą, a pomagają ile tylko mogą. Polak być dobry klient, bo bardzo lubi być głupi klient.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 7 Lut 2008, 12:13

>Dla mnie cena może wynosić 15002900/szt. Nie ma problemu. Jeśli ktoś da się urobić że dla niego nie

>starczy, niech liże przez szybkę, media mu w tym skrzętnie pomogą, a pomagają ile tylko mogą. Polak

>być dobry klient, bo bardzo lubi być głupi klient.

Gagacku chyba odbiegasz od tematu mowiac o Polakach, ceny na allegro sa takie w oparciu o ebay. Z zachodu, rozumiesz? Co do tego maja (kurka wodna!)media? To nie reklamowany srodek przeciwbolowy ani nowy samochod.

Moze ktos kupujac ta kasete mysli ja przetrzymac jeszcze 5 lat i pozniej szprzedac np. za 400zl.

Powiedz co odroznia(oprocz przedmiotu) filatelistow od powiedzmy zbieraczy kaset albo kolekcjonerow strych deckow kasetowych(skore te i tak graja gorzej od tanszych CD!). Mozna wysunac nawet teze, ze ludzie zbierajacy stare audio to tez smieciarze. Taaak?

>discomaniac71, 7 Lut 2008, 11:32

>Oto nadchodzi wielki smieciowy high-endowiec szwagiero

Disco już Ci kiedyś pisałem, że jak ja jestem śmieciowym high-endowcem wedle Twojej opinii to spójrz najpierw na to, co masz w domu i powiedz nam, czy Ty nim nie jesteś?!?!

Pijesz w stronę słuchawek ale nie masz o tym zielonego pojęcia więc skończ szukać argumentów, żeby mi bardziej "przytknąć", Twój sposób na rozwiązywanie problemów opisał już clo2 i nie mylił się w swojej ocenie!

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tylko ze szwagiero ja nie gloryfikuje Tonsila ani zadnych innych tego typu wynalazkow. I nie chwale senicza pod niebiosa. Taka miedzy nami roznica. Slucham sprzetu z wyzszej i najwyzszej polki i wyrabiam sobie opinie. Szkoda mi czasu na gowniane samorobki ze sloma w srodku. To co mam w domu to moj wybor. Na szczescie potrafi sie obronic przed drozszymi konstrukcjami. Modyfikowany cdek byl porownywany do wspolczesnych konstrukcji za zupelnie niezle pieniadze. Mozna o tym poczytac na forum i nie sa to moje opinie. O wzmaku wiecej niz ja powie Ci stefanB. Nowe to to nie jest ale tez tanie nigdy nie bylo plus modyfikacja.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

p.f.pawlikowski ale nikt Cie o zdanie nie pyta:) idz moze lepiej i modyfikuj ta Diore:) jakbys znal stare dobre przyslowie ze z g... bata nie ukrecisz to moze dzialalbys nieco madrzej:)

>discomaniac71, 7 Lut 2008, 14:26

A gdzie ja gloryfikuje Tonsile możesz mi powiedzieć? Uważam, że w cenie do 200 zł za nowe (jak było do niedawna) to dobre słuchawki i to wszystko. Co do Senicza to nie chwalę Senicza tylko to co usłyszałem z jego sprzętu u niego w domu, jest to moje zdanie i mam do niego prawo, a Ty nie masz nic w tym temacie do powiedzenia. Jeszcze komuś trzeba to wytłumaczyć? Jak nie zrozumiałeś i lubisz przywoływać historie z przeszłości to pogrzeb sobie w wyszukiwarce tam pół roku temu łopatologicznie wytłumaczyłem moje podejście do tej kwestii.

Nie tłumacz mi się tu, że Twój modyfikowany cedek czy stary wzmak to to czy tamto i nie pisz mi, kto może coś o tym czy o tamtym napisać, bo Ci mogę całą listę osób wypisać kto może potwierdzić to co ja uważam - bez sensu! Chodzi jedynie o to, że masz "śmiecie" na podobnym temacie jak inni, a zachowujesz się, jakbyś miał ósmy cud świata za bajońskie sumy. Jak chcesz to chętnie skonfrontuję np. Twojego Grundiga A-9000 z moim Klein & Hummel SB-280 i wtedy pogadamy na temat "śmieci", jest to bezsensowne ale być może to w końcu zamknie Ci za przeproszeniem gębę i nie będziesz więcej gadał jak potłuczony o "śmieciach", poniżał ludzi i patrzył na nich z góry!

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Na nikogo nie patrze z gory. wk***ia mnie tylko cale to pieprzenie. Bardzo ciekawe to co piszesz na temat mojego cdeka:) Czyzby sluchal go ktos pod moja nieobecnosc? Wow:) Akurat znam zdanie wszystkich tych ktorzy RZECZYWISCIE go sluchali. I w dupie mam te wszystkie Twoje argumenty. Podsumuje krotko: rozumiem Lowce debili. Ma jeszcze duzo pracy na tym forum. Bye.

Panowie koniec waśni,

kto bierze kolajnego Radmora na zarobek?!?! :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Panowie, Panowie, Panowie...

Jak dzieci w piaskownicy sobie docinacie i za słówka łapiecie... żenada... ;-(

Z wielkim zainteresowaniem czytam całe forum i ten temat także, licząc że dowiem się czegoś ciekawego o sprzęcie od osób po stokroć lepiej na nim się znających ode mnie, a Wy...?

Od kilkudziesięciu wpisów "jedziecie" po sobie i tyle - myślałem że dowiem się czegoś o urządzeniach oferowanych na aukcjach, bo tylko tam mogę upolować coś co mnie zainteresuje i jest w zasięgu moich możliwości, a tu zero RZECZOWYCH wpisów...

PONIŻEJ KRYTYKI!!!

Disco nie słuchałem Twojego CD ale nie czepiaj się tutaj jedynej deski ratunku - czemu mi przykładowo teraz nie odpowiedziałeś w sprawie wzmacniacza??? Zrobiłeś to celowo i taki właśnie jest Twój sposób działania, jak nie mamy argumentów to zmieniamy temat albo czepiamy się czegoś innego, szukamy słabego punktu u innych, patrzymy co tu można by napisać, byleby wyszło na moje... tak jest co? No i jeszcze przywołałeś Łowcę - świetne zagranie!

Facet zachowuj się jak dorosły gość, a nie jak dzieciak, który w piaskownicy jak nie może zabłysnąć albo ktoś mu powie, że zrobił nieładną babkę to tupie nóżką, irytuje się i wali łopatką po głowie resztę dzieci.

Aha i jeszcze Disco widzę, że nie potrafisz tak jak wiele osób na tym forum odpowiadać na sprawy poruszane w poście akapit po akapicie, wynika to z faktu, że jak coś Ci jest nie na rękę to wolisz to przemilczeć - tak robi tutaj sporo osób niestety i dlatego dyskusja nie ma sensu, bo w każdym momencie po prostu człowiek może zostać zbyty odczepnym stwierdzeniem "bo i tak jesteś głupi" albo "bo zupa była za słona"!

>discomaniac71, 7 Lut 2008, 15:16

>szwagiero blyszczenie jest zarezerwowane tylko dla Ciebie... ja wypadam - bye.

Znowu pudło - dołączyłeś do grupy strzelającej ślepakami - gratuluję!

Bez odbioru, miłego dnia!

>p.f.pawlikowski

oraz w sumie inni tam tacy

>popieram clo2 oraz szwagiero ;)

>koniec.

To zrozumiałe. Jesteś właśnie na etapie tuningu WS-a oraz podobnego typu rzeczy, to jest twoje odkrywanie Ameryki. Odkrywaj ją sobie, każdy to rozumie, ale po cichu w zaciszu domowym.

Trochę sensu poproszę.

Szperając za monitorami trafiłem na:

Ukryta Zawartość

Jestem lajkonik, ale te midbasy w tych kolumnach jakoś łudząco przypominają z wyglądu intertechniki (czy jakoś tak).

Dodatkowo na przyklejanej tabliczce kolumn z tyłu jest pokazane połączenie bi-wiring a ... terminale głośnikowe są pojedyncze.

Czyżby to kolumny po dość zaawansowanym tjuningu;). Oczywiście tylko pytam, bo nigdy na oczy nie widziałem wcześniej czegoś takiego jak Avance Omega 23.

Ukryta Zawartość

wyjatkowo urocze.

Ukryta Zawartość

post-2378-100000993 1202485867_thumb.jpg

post-2378-100000994 1202485867_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Uuu, mocna rzecz! W sam raz na zabawę do stodoły (tej na zdjęciu powyżej w tle) :-)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

do zestawu super głosników

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak na ekranie przejedza pociag z Telexpresu, to fotel pewnie podskakuje na pol metra ;) Mi sie najbardziej skojarzyly ze scenami w kryminalach kiedy to bandyci siedza w banku, a z zewnatrz slychac ryk-"Mowi policja, jestescie otoczeni". Te kolumny powinny sie idealnie sprawdzic.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.