Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Marantz CD-11....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie czy w nim siedzi CDM/4 pro i TDA1547 ? bo to nie jest wersja LE....

Ukryta Zawartość

>Irek350

Sprzęt po prostu wygląda jak z niemieckiej "wystawki" przy domu...odbiega od tego co na zdjęciach...miało być wszystko "super, pięknie, bardzo dobrze", więc kliknąłem bo szukam Optonici, pojechałem a tu poza wyglądem magnetofon nie przewija w ogóle, klawisze zapadnięte...teraz już działa - więc i cena o 30PLN wyższa! :-)))

Legenda, Sony CDP-X777ES w wersji Swoboda 2+

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie dosc ze cena kosmiczna, to jeszcze sprzedawca klamie prosto w oczy, gdyz sa to glosniki z zestawu E100. Czyli troche latek maja;)

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

sugeruję, przeczytajcie komentaże tego Pana dżulu$a. Zastanówcie się też dlaczego zmienia nicki na forum:)

a może chcecie przeczytać o histori pewnej transakcji? zapraszam na priv;))))

>Dżulu$$

Skoro już wkleiłeś tego linka do kolumn które sprzedajesz na Allegro:

Ukryta Zawartość

to napisz dokładnie co to za model, bo jestem zainteresowany i byłoby sympatyczniej;) gdybym jakby co, nie przeżył rozczarowania przyjeżdżając po nie osobiście.

Ukryta Zawartość

Co do aukcji, to nie będę ich kupował, mam swoje Vienny, a co do priva to zapraszam na mojego, chodź właściwie to raczej widzę, że nie ma po co, bo i tak już wszystko "wiecie" - żałosne . .

Klient, który sprzedaje te kolumny twierdzi, że to oryginały i że to model "Dora" nie produkowany na Europę. Nara!

Uderz do Qumana to Ci powie, że przegrał sprawę na milicji, na którą mnie podał z takiego to powodu, że "kolumny nie były takie same" (bo w jednej wymieniłem głośnik na nowiutki), albo do seba78 to Ci powie, że ze mnie taka pizdk* co przeklinać tylko umi. Tamta aukcja była opisana całkiem szczerze i nie mam nic sobie do zarzucenia, kontrahent licytował z nie swojego konta, trochę 'na pałę'. Opłacało się, 2 pieniacze ;>

kontrahent licytował z konta żony kłamco - i jest to całkowicie zgodne z regulaminem allegro i prawem. Wcale nie na pałę kolega licytował bo nie odbierałeś telefonów lub ucienałeś połączenie kłamco - takie zachowanie potwierdziło kilku twoich kupców którzy także czują się wydymani. I wcale nie przegrał sprawy na policji bo policja przekazała sprawę do prokuratury a skoro przekazała to w swoim śledztwie stwierdziła widocznie, że było to oszustwo. Sprawę oddaliła prokuratura - na razie twierdząc, że brak wystarczających dowodów na ŚWIADOME oszustwo. Ale to nie koniec ponieważ sam zobowiązałeś się do pokrycia kosztów naprawy w mailu a pieniędzy nie wpłaciłeś, są kolejne punkty zaczepienia i w końcu można jeszcze istnie coś takiego jak prywatne powództwo julku więc nie ciesz się, że uniknałeś kary bo jakiś leniwy prokurator sprawe odłożył na półkę. To nie koniec. Podaruj sobie też drwinę bo mam kilka asów w rękawie na Ciebie i nie podnoś mi lepiech chłopcze poziomu adrenaliny - bo zaraz wyciagne je na swiatło dzienne. A uwierz mi, ze zawzięty ze mnie facet.

dodam tylko ze znam Qmana i kombinator to on nie jest. wrecz przeciwnie. porządny i miły facet który lubi posłuchać muzyki. a kolumny kupił takie jakie kupił, szkoda że uszkodzone, i szkoda że polskie prawo nie przewiduje obcinania jaj takim oszustom co to sprzedają uszkodzony sprzęt. pewnie by się bali i nie oszukiwali :)

arekgrabowski, 22 Lut 2008, 14:07

>IGNAC

>

>pewnie by się skończyło na pierwszym negatywie:)

łoj, dla mnie po takim negatywie to juz wszystko było by obojętne :) chyba lepiej jakby mnie odrazu powiesili

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.