Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Maniosłwa..klamliwy dzieciaku!

To ja! Twój PR-owiec!!! Troszke zaspałem ale zgodnie z obietnica juz sie biore do roboty!

manioslawa - wpis dodtyczy mariuszwyrebski :)

LORD (klon Manioslawy)

2 Paź 2008, 07:19

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 722 / 329 / 0

Dzięki LORD , faktycznie miałem kiedys taki sprzęt ale stanowczo nie w takim stanie, przede wszystkim obudowa była zjechana i nie reklamuje , mam tamtego uzytkownika (WYREBSKI) w ulubionych i dostaje maile z jego aukcjami, cofnijcie sie kilkanascie wpisow wstecz i spr czy nie ma tam wklejanych jego aukcji przeze mnie jak i przez innych , pozdrawiam

manioslawa

1 Paź 2008, 23:28

O mnie » Ignoruj » PW »

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy to mozliwe zeby taki wiekowy sprzęt tak wyglądał , naprawde wygląda tak jak by wyciągnieto go z pudełka , jak by był niedawno odebrany ze sklepu a juz ma swój wiek .

Bardzo ciekawa aukcja i uwazam ciekawy amplituner

OCZYWISCIE LINK DO AUKCJI mariuszwyrebski :)

LORD1989

23 Lis 2008, 17:59

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 120 / 12 / 0

Kolega mariuszwyrebski ma nie tylko fajne monitorki ale też ciekawy wzmacniacz , może brzmieniowo żadne cudo ale stan nówka , jestem ciekaw skąd facet bierze te sprzęty bo ma naprawde igiełki ....

Pozdrawiam

WYPOWIEDZ KLONA MANIOSLAWY AKA WYREBSKI

manioslawa

1 Gru 2008, 22:19

O mnie » Ignoruj » PW »

Przecież to juz było powiedziane wcześniej , mariuszwyrebski to ja i jak wiekszosc osób wrzucam rzeczy na allegro które są mi zbędne, które przetestowałem sprawdziłem bądź mi sie znudziły w wklejam link tutaj dla zainteresowanych sprzedaje a potem kupuje cos nowego , na tym polega moja zabawe ze sprzętem grającym przez co kupuje coraz to lepszym sprzęt jak chocby kaseciak którego ostatnio nabyłem , ja sie ucze i poszerzam wiedze ty krytykujesz wymyslasz i nic tu nie wnosisz taka jest prawda, tak robi wiekszosc na tym forum panie kolego , po drugie krętaczem to ty jestes w dodatku upierdliwym jak mało kto no ale nic na to nie poradze tak robi wiekszosc osób korzystających z forum i takim wątkiem on sie stał, po drugie krętaczem to ty jestes w dodatku upierdliwym jak mało kto no ale nic na to nie poradze

wspominałem juz ze jestem wredną mendą ?

Ukryta Zawartość

arekgrabowski, 9 Gru 2008, 08:06

>Czesc Maniosłwa..klamliwy dzieciaku!

>To ja! Twój PR-owiec!!! Troszke zaspałem ale zgodnie z obietnica juz sie biore do roboty!

>

>manioslawa - wpis dodtyczy mariuszwyrebski :)

>LORD (klon Manioslawy)

>

>2 Paź 2008, 07:19

>O mnie » Ignoruj » PW »

>stat: 722 / 329 / 0

>

>Dzięki LORD , faktycznie miałem kiedys taki sprzęt ale stanowczo nie w takim stanie, przede

>wszystkim obudowa była zjechana i nie reklamuje , mam tamtego uzytkownika (WYREBSKI) w ulubionych i

>dostaje maile z jego aukcjami, cofnijcie sie kilkanascie wpisow wstecz i spr czy nie ma tam

>wklejanych jego aukcji przeze mnie jak i przez innych , pozdrawiam

>

>

>manioslawa

>1 Paź 2008, 23:28

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>

Ukryta Zawartość

>

>Czy to mozliwe zeby taki wiekowy sprzęt tak wyglądał , naprawde wygląda tak jak by wyciągnieto go z

>pudełka , jak by był niedawno odebrany ze sklepu a juz ma swój wiek .

>

>Bardzo ciekawa aukcja i uwazam ciekawy amplituner

>

>OCZYWISCIE LINK DO AUKCJI mariuszwyrebski :)

>

>

>

>LORD1989

>23 Lis 2008, 17:59

>O mnie » Ignoruj » PW »

>stat: 120 / 12 / 0

>

>Kolega mariuszwyrebski ma nie tylko fajne monitorki ale też ciekawy wzmacniacz , może brzmieniowo

>żadne cudo ale stan nówka , jestem ciekaw skąd facet bierze te sprzęty bo ma naprawde igiełki ....

>Pozdrawiam

>

>WYPOWIEDZ KLONA MANIOSLAWY AKA WYREBSKI

>

>

>

>manioslawa

>1 Gru 2008, 22:19

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>Przecież to juz było powiedziane wcześniej , mariuszwyrebski to ja i jak wiekszosc osób wrzucam

>rzeczy na allegro które są mi zbędne, które przetestowałem sprawdziłem bądź mi sie znudziły w

>wklejam link tutaj dla zainteresowanych sprzedaje a potem kupuje cos nowego , na tym polega moja

>zabawe ze sprzętem grającym przez co kupuje coraz to lepszym sprzęt jak chocby kaseciak którego

>ostatnio nabyłem , ja sie ucze i poszerzam wiedze ty krytykujesz wymyslasz i nic tu nie wnosisz taka

>jest prawda, tak robi wiekszosc na tym forum panie kolego , po drugie krętaczem to ty jestes w

>dodatku upierdliwym jak mało kto no ale nic na to nie poradze tak robi wiekszosc osób korzystających

>z forum i takim wątkiem on sie stał, po drugie krętaczem to ty jestes w dodatku upierdliwym jak mało

>kto no ale nic na to nie poradze

>

>

>wspominałem juz ze jestem wredną mendą ?

witam cie tak jak sam stwierdziłes wredna mendo, i kontynuując powiem ci ze bede robił i wrzucał tu linki to ciekawszych rzeczy które sprzedaje , fakt mój bląd ze odrazu sie nie przyznalem ze ja to mariuszwyrebski itd , a co do lorda to moj kumpel i to juz zostało powiedziane . Tak jak mówie ty mozesz robic swoje, ja wrzucam tu swoje rzeczy ,po to słuzy ten wątek każdy tak czy inaczej to robi a twoje reakcje na to jakos mnie nei wzruszają. Pozatym wszyscy którzy u mnie kupują są w 100% zadowoleni , ja nie widze problemu skoro ty go widzisz kontynuuj swoją nagonke....

Ukryta Zawartość

Tak jak mówie ty mozesz robic swoje, ja wrzucam tu swoje rzeczy ,po to słuzy ten wątek

Temat nr: 8300

Autor: Parsec O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2004-05-05 21:05:02

Stat: 1985 / 2133 / 0

Lista tematów forum STEREO »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

STEREO:

Znaleziska na eBay i Allegro

Postanowilem zalozyc nowy temat poswiecony ciekawym "znaleziskom" na eBay i Allegro. Czesto przegladam te strony i trafiaja sie rzeczy, ktorych osobiscie nie chce kupic, lecz warte sa tego by podzielic sie informacjami o nich z innym bywalcami forum. Wydaje mi sie ze sekcja "Stereo" bedzie bardziej odpowiednia dla tego tematu niz "Bocznica". Prosze tez o nie umieszcznie tu linkow przez osoby sprzedajace cos na eBay czy Allegro.

tłumaczyć? komentować? moze zadzwon po lorda i wyrebskiego i razem dojdzicie do wniosku ze to co robisz nie jest zgodne z tematem watku?!

manioslawa mnie też nie bardzo odpowiada gdy na głównej stronie stereo widzę że w znaleziskach dokonano wpisu, więc zaglądam a tu BUCH, reklama swojego szrota bo inaczej tego nie nazwę przecież skoro uważasz że sprzedajesz git sprzęt to powinieneś wiedzieć że nie potrzebuje on rekomendacji ( zwłaszcza przez siebie samego ) bo i tak się sprzeda.

Amen. Nie reklamujmy się i tyle

Ukryta Zawartość

WITAM MAM DO SPRZEDANIA PRAKTYCZNIE NOWY WZMACNIACZ JEDEN Z NAJWYZSZYCH MODEL CZYLI TA-DA15 BYL JESZCZE TYLKO JEDEM MODEL WYZSZY TA-DA20 KTORY PRAKTYCZNIE NICZYM SIE NIE ROZNIL JUZ OD 15TKI .

SPRZET UZYWANY KILKAKROTNIE TYLKO I GLOWNIE TYLKO W STEREO DZWIEK PIEKNY .

WZMACNIACZ NA NAPRAWDE ZASOB MOCY A JEGO KLASYCZNY WYGLAD WYROZNIA GO WZROD INNYCH WZMACNIACZY TECHNISCA ZRESZTA JUZ SAMO PRZEZ SIE ZE JEST TO TECHNICS ROBI GO WYJATKOWYM A TU JESZCZE DA15 .

WZMACNIACZ JAK NOWY BEZ RYS CZY OTARC JAK NOWY ALE NIEMOGE GO SPRZEDAC JAKO NOWKE BO STAL W SALI ODSLUCHOWEJ JAKIS CZAS .

NA SPRZET JEST 12MIESIECY GWARANCJI !!!

PRZESYLKA PODANA DOSC DROGA ALE SPRZET MA DOSC SPORA WAGE .

NAPRAWDE POLECAM MALO KOTRY WZMACNIACZ MOZE SIE Z NIM ROWNAC A ODSLUCHIWALISMY MASE ROZNYCH WZMACNIACZY .

MASZ PYTANIA PISZ NA EMAIL LUB KONTAKT ZE STRONY O MNIE .

ZOBACZ NASZE INNE PRZEDMIOTY SPORO CIEKAWYCH SPRZETOW

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Co tu sie do jasnej cholery dzieje? Gdzie jest moderacja? Co to za podawanie linkow do swoich aukcji jakiekolwiek by nie byly???? manioslawa zaplac sobie pierwsza strone Allegro jak tak chcesz sie promowac!!! Wstyd i zenada. Gdyby kazdy handlarz dodawal tutaj linka do sprzedawanego przedmiotu wraz z rekomendacja watek kompletnie stracilby sens. Tutaj chodzi o to zeby neutralni forumowicze skomentowali sprzedawany przedmiot a nie sprzedawca robil sobie reklame. Kazdy z nas zaliczyl jakies wtopy na Allegro i jako pasjonaci chcemy ich unikac. Jak widac manioslawa nie masz zadnych hamulcow moralnych.

Discomaniac71

ma racje to jest temat omawiajacy ciekawe znaleziska audio na gieldach

i nie ma tu miejsca na wlasne reklamy sprzedawanego sprzetu !

jestem za moderacja takich wpisow osob ktore chca zareklamowac swoj sprzet piszac tutaj

manioslawa czy możesz ustosunkować się do mojego poprzedniego wpisu? przestań działać w ten sposób i myśleć, że jesteś super cwaniaczkiem, bo byli tu więksi od Ciebie. Takie zagrywki, jakie uskuteczniasz są dobre na podwórku między dziećmi...

apropo wpisów arka grabowskiego i odpowiedzi maniosława - ciekawe, że ten "LORD" to Twój kumpel i nie wie nawet, skąd bierzesz ten sprzęt jak "igiełka" ;)

manioslawa masz manię sławy? a może mamony i sławy? nie ważne, przestań robić to co robisz, bo inaczej zbierze się kilka osób, napisze do admina odpowiednią petycję i skończą się Twoje działania nie z Twojej woli, ale z automatu.

koniecznie trzeba zbanować tego własciciela szrotu...czuje się tu jak pan na włościach, nie docierają do niego żadne argumenty - już kilka tygodni temu miał zwracaną uwagę, gdy wklejał tu swoją aukcję z truposzem NAD'a...szkoda słów...

Disco zobaczymy jak reakcja manii sławy... Prawdę mówiąc mnie też już do szału doprowadzają te drobne cwaniaczki, jeszcze jestem w stanie zrozumieć takie przekręty jak dotyczą one naprawdę dużej kasy, bo ktoś robi z siebie szmatę ale za określoną stawkę, natomiast używając za przeproszeniem mocniejszego porównania - dziwkę co daje dupy za taniego jabola trzeba spuścić w klozecie! Tyle... sorry za mocne słowa ale może tylko takie do niektórych docierają.

Drogi Manioslawo. Nikt na tym wątku nie ma ochoty oglądać Twoich "znalezisk". No może prócz LORDa ;)

Mam nadzieję, że weźmiesz sobie do serca te wszystkie głosy przeciw i przestaniesz zaśmiecać wątek swoimi "znakomitościami". Radze Ci żebyś się już nie pogrążał i zakończył całkowicie swoją działalność w tym wątku. Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Koniec świata!

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

A może tak zakładkę " Izolatka" dla Alledrogich onanistów,niech sobie oglądają i tu i tu (choć może szkoda trochę serwera) - nie ma to jak perfumowany gnój

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

A jakże! Nic tak nie podnieca, jak ciuch za złotówkę z lumpeksu!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Ależ Panoooowie... o co tyle szumu? Przycisk "Ignoruj" wam nie działa?

Mi działa i mam spokój z wpisami takich...(nieważne zresztą).

Polecam - to jest naprawdę świetny wynalazek.

Pozdrawiam

J

Cóż.

Niektórzy "dżentelmeni", (co to nigdy nie zrobili nikomu krzywdy) są delikatnie mówiąc urażeni, że ktoś może inaczej...

A co! Przecie ON tu bedzie ustalał czym i jak można się "onanizować"!

No i ten nietuzinkowy epitet "perfumowany gnój", od razu wskazuje z jak Wielką Osobowością ma się do czynienia. Człowiek? (to brzmi dumnie!)

Tymczasem, jak na złość zaczęło się właśnie od "niedrogich" Infinity RS1 z 1982 r. za ówczesne 12.000 dolarów...

Pozdrawiam wszystkich ludzi!

zukzukzuk - to nie było a propos Tojego wpisu,moja dygresja dotyczyła wpisu " Postanowilem zalozyc nowy temat poswiecony ciekawym "znaleziskom" na eBay i Allegro. Czesto przegladam te strony i trafiaja sie rzeczy, ktorych osobiscie nie chce kupic, lecz warte sa tego by podzielic sie informacjami o nich z innym bywalcami forum. Wydaje mi sie ze sekcja "Stereo" bedzie bardziej odpowiednia dla tego tematu niz "Bocznica". Prosze tez o nie umieszcznie tu linkow przez osoby sprzedajace cos na eBay czy Allegro.

tłumaczyć? komentować? moze zadzwon po lorda i wyrebskiego i razem dojdzicie do wniosku ze to co robisz nie jest zgodne z tematem watku?!"

jeśli czujesz się urażony - przepraszam.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

Przypadek sprawił,że mój wpis znalazł się pod Twoim,osobiście wychowałem się na Infinity Renaissance,czepiam sie ludzi,którzy naczytali się tu na forum różnych,często niezrozumiałych dla nich opinii a potem wklejają swoje "wybroczyny" do opisów sprzedawanego na Alledrogo szmelcu - nie mam tu na myśli wielu wartościowych urządzeń.

OKI.

To mógł być wypadek-przypadek.

Widzę, że jakąś wojenkę prowadzisz z podstępnymi alledrogowiczami...

Nie ma problemu.

Powodzenia!

Również przepraszam!

>manioslawa,

>witam cie tak jak sam stwierdziłes wredna mendo, i kontynuując powiem ci ze bede robił i wrzucał tu

>linki to ciekawszych rzeczy które sprzedaje , fakt mój bląd ze odrazu sie nie przyznalem ze ja to

>mariuszwyrebski itd , a co do lorda to moj kumpel i to juz zostało powiedziane . Tak jak mówie ty

>mozesz robic swoje, ja wrzucam tu swoje rzeczy ,po to słuzy ten wątek

No i tu się mylisz. TEN wątek NIE służy promocji gratów których się pozbywasz. Od tego jest dział ogłoszeń. Powód jest prosty zachwalajac swój sprzęt w tym wątku wielu skorzysta z okazji i zacznie robić wodę z mózgu innym.

Było to wałkowane w TYM wątku WIELE razy.

coś dla miłośników marantza

Ukryta Zawartość

post-130-100009436 1228931057_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak dla rozlużnienia

Ukryta Zawartość

kiedyś ZOMO co innego czyściło ...

Ukryta Zawartość

Gość od Marantza sprzedaje coś takiego:

Ukryta Zawartość

a kupił wcześniej :

Ukryta Zawartość

handlarzyna , wrrrrr

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mój ci on .... był kiedyś,kupiłem go tutaj na forum,bardzo chamsko naprawiany,ścieżki pourywane,słowem kicha,że ho ho,po czasie,siłą rzeczy wziął się był rozsypał,no a teraz ---->

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.