Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

annawroc, ale chyba L. dobrze się wiedzie, ma studio nagraniowe, wydał kilka płyt, widać bez doktoratu czy profesoratu można w Polszcze żyć ;-) popatrz, a taki manioslawa z kolei do szczęścia potrzebuje tylko polskiej ceny 30-letniego denona... ;-)

ok, miło się gadało ale robimy off topic, a za to już dostałem dziś z wieczora od Redaktora zjebkę w innym wątku ;-) c'ya

k.

manioslawa

(...) tyle ze ja mówię otwarcie ze to moje inni wlepiają linki jak gdyby nigdy nic ze niby super (...)

zapomniałeś już jak to się podszywałeś..ze wyrembski to ktoś inny, ze masz go w ulubionych sprzedawcach..

Nie wiesz za ile chodzi Twoj złom? zakładając że nie jesteś handlarzem i zakładając ze nie wygrałeś tego sprzętu w konkursie ekonomicznym czy logicznego myślenia, po prostu sprzedaj go za tyle ile kupiłeś.. jeśli znalazłeś go..dolicz koszty transportu do wysypiska i z powrotem..

a ty swoje , ze złom itp; ostatnio preamp denona też był złom... faktycznie może założe działalność i otworze zlomowisko. Już przerabialismy dla jednego złom dla drugiego szczyt marzeń i tak możemy do usranej śmierci, ostatnio nie uważam zebym wklejał tu linki ze złomami , ze dla ciebie to złomy to z gory założyłem no ale cóż sie gra sie ma...

krzych, 21 Sty 2009, 22:06

>annawroc, ale chyba L. dobrze się wiedzie, ma studio nagraniowe, wydał kilka płyt, widać bez

>doktoratu czy profesoratu można w Polszcze żyć ;-)

Nie chcę marudzić, ale nie tylko mu się tak wiedzie. Jak chodzi o L. mimo, że nie mój świat, to robił to, co robił kiedyś, kiedy był ewenementem (dla mnie przynajmniej) w "tym" światku muzycznym i za to chwała. Teraz jest milion takich samych (w sensie powielających się)

">ok, miło się gadało ale robimy off topic, a za to już dostałem dziś z wieczora od Redaktora zjebkę w

>innym wątku ;-) c'ya"

A Redaktor, wrażliwy jest na przkleństwa przerywnikowe, na obraźliwe- mniej. CIA

manioslawa

nie udawaj głupszego niż jesteś (no chyba, że nie udajesz, wtedy przepraszam)...nie chodzi o to czym handlujesz, czy jest to złom-end czy hi-end, ale o to, że miejsce na ogłoszenia jest w innej zakładce (dla ułatwienia dodam, że nazywa się ona "ogłoszenia"),

wiem, że ciężko do ciebie dociera - bo powtarzane miałeś wielokrotnie - ale postaraj się wytężyć ten organ zwany mózgiem, który używasz tak rzadko i pojmij wreszcie...

jeśli ktoś podszywa się, kombinuje, łamie zasady forum, a na dodatek mnie wkurza, to jak dla mnie są dwie możliwości...ze ma jakiś "złom" do wciśnięcia, albo jest kompletnym osłem!

Krajcek, 21 Sty 2009, 22:27

>Możecie skończyć ten off top?Jak chcecie dyskutować to na pw

chamskie ogłoszenia ci nie przeszkadzają a rozmowa inteligentnych facetów tak? dziwny jesteś ;-P i robisz off topa, jakbyś nie wiedział LOL ;-D

a każdy pijak to... nie, nie powiem, może Krajcek jest prawnikiem i mnie pozwie? :-D aj a nie mam na adwokata (oj, żeby tylko tomuś nie przeczytał, że mam pusto w portfelu... LOL ;-)

fajny Sansui, ale kolo przegiął z ceną

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

TomekL3, 21 Sty 2009, 22:42

>chyba nie ja:)

nie... ;-) chodziło mi o tomusia7776, co mi po chamsku zagląda w portfel, jakby sprzedawał używane fury i szukał jelenia z kasą do wydania ;-D

Ukryta Zawartość

Dlaczego tak tanio i dlaczego w dolarach? Cholera, wziąłbym go ale się boję... Co sądzicie?

Ukryta Zawartość

arekgrabowski, 21 Sty 2009, 22:32

>Krajcek

>NIe robimy offtopow dla zabawy.. liczymy ze "madafaka"* admin zareaguje w końcu

>

>* - w pozytywnym słowa znaczeniu :)

Co jest pozytywnego w matkoj**cy:D:D:D:D????

witam

chce zakupic cd z usa ale boje sie cla i napiecia 110

czy koledzy wiedza cos na temat zakupu na ebayu sprzetu z usa

czy dokladaja clo i czy napiecie 110 nie jest bariera w zakupach ?

na aukcje i oferty z uk bym uwazal - mnostwo oszustow - pytac o odbior osobisty i ew. zawsze mozna podeslac kogos znajomego - chociaz male ryzyko jest w przypadku uzytkownikow sprzedajacych czesto i majacych duzo komentarzy ( czy punktow - pieron wie jak to zwac ) - jak ktos sprzedaje z konta nieuzywanego pare miesiecy i nagle ma przedmiot cenny w okazyjnej cenie to jest ryzyko ze ktos "ukradl konto "

he he.znalazłem coś...co trochę odbiega zawartością od tego co jest przedmiotem ogłoszenia;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

H.Himler, 22 Sty 2009, 15:25

>vivace 2 takie samo dziadostwo jak vivace classic, warte moim zdaniem to jest max. 1400zl

>,zobaczymy moze znow ktos przeplaci:)

Zostały wystawione za rozsądną cenę. A kupić w miarę normalne podłogówki w cenie około 1kzł niełatwo - zwłaszcza w naturalnym fornirze. Chociaż przyznam osobiście, że to raczej chyba też nie mój typ brzmienia.

Ostatnio kupiłem lampy do wzmaka w Stanach przez eBay.Poprosiłem znajomego z Londynu żeby kupił to przez swoje konto (ja nie posiadam)i koszt całkowity w przeliczeniu na złotówki 1760 PLN z czego cła dowalili 320 PLN. Nie wiem jak to funkcjonuje ale po cło do kolegi zgłosili się 2 tygodnie po otrzymaniu przesyłki. Musiałem dopłacić :(

Do paypala i ebaya nie trzeba realnego adresu:) wysylka za free chwyt marketingowy;)

Na dobra sprawe moge sprzedawac w stanach rzeczy, z adresu w USA nigdy tam nie bedac, pozytywy? zakladam drugie konto na drugie lipne konto, wystawiam 40 auckji kupuje u siebie nawzajem i pozytywy sa. Jak rozgladam sie po e bayu.de nicki byly utajnione nie wiem czemu, w ogole jakos nieprzejzyscie to jest;), na dobra sprawe mozna w pol h zalozyc 20 kont na ebayu:) biznes zycia:D:D??

niepamietam jak jest z ebay ale paypal'a nieoszukasz tak latwo ( ale zdazaja sie kradzione cale konta i zestawy hasel etc. etc. ) - dlatego jak ktos nieudostepnia paypal to bym wogole nierozwazyl takiej aukcji

ehm:) Zakladalem konto i zadnego nru nie podawalem, co do paypala to nie trzeba podpinac karty, mozna go doladowac przelewem, pewnie oproznic tez sie da:) mam oba konta. Aczkolwiek Paypala nie uzywam, na e bayu licytowalem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.