Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Siema chopaki trza na wiosce impre zrobic , sprzet prawie juz mamy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ciekawe uwagi użytkownika Velumów :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wczoraj na Allegro można było zobaczyć też głośnikowego Veluma z utlenionymi widełkami, nawet na zdjęciu było to widoczne...dzisiaj juz nie ma tej aukcji....

Powiem tak: nawet jeśli Velum faktycznie byłby taki rewelacyjny, a zapewne nie jest to i tak nie byłby wart takiej kasiory, zwykły kabel DIY za 70 zł jest lepiej wykonany....

Dobra, ale trzeba skończyć z tym Velumem, bo juz niejeden watek był o nim ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) no i wycofal wszystkie oferty.

Ukryta Zawartość

ten odtwarzacz tyle jest wart, pierwszy raz ktos nie przesadził z ceną (no i jeszcze ja jak sprzedawałem to za 660) no i wg opisu bije na głowe NAD524 i 951 :-)

tak czy siak warto za tyle ale juz nie więcej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

-> operton

Taaa... Marantz CD-36 KIS – prawdziwa perła ;-) Wystarczy kupić ją tanio ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ... i sprzedać drożej ->

Ukryta Zawartość

do tego na aukcji z fotkami z ebaya, bo ładniejsze, niż te z allegro. I biznes się kręci ;-D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> opteron

ano widzisz... mi też coś nie gra z tym Marantzem, ale nie twórrzmy teorii spiskowych. Być może po prostu koleś trafił okazję i kupił, a teraz sprzedaje, bo mu nie jest potrzebny ten odtwarzacz...

krzych, mnie zastanawioło to "stan zew. dobry", bo na zdjęciach wygląda bosko, a tu facet macha nam przed oczami zdjęciami z ebay, eh i to allegrowicz z takim dorobkiem robi, nikomu nie mozna ufac

No to ja moze jeszcze dodam ze swojego czasu kupilem CD63KI za 400zł kupionego w kraju i wszystko bylo z nim OK, w dodatku byla to zwykła licytacja ktora trwala tydzien i jakos nikt sie nie zainteresował nim pomimo ze moja oferta 400zł była jedyną w aukcji :-) Sprzedałem go z ulgą po 3 miesiącach i kupiłem Nad 524 który był zdecydowanie przyjemniejszy a po tuningu to kapcie spadały, teraz walczę z RCD951 juz wymieniłem DAC dodałem stabilizacje, nowe kondy itd itd itd.

300+ zł za 63KI to cena conajmniej dziwna, jeszcze niedawno aukcje na Allegro kończyły się ofertami 800-1000 zł - i sądzę, że za tyle można sprzedać taki odtwarzacz. Strzelałbym, że kupujący i sprzedający na zakończonej aukcji dogadali się "poza Allegro", ale skąd tak niska cena (670) żądana przed aktualnego właściciela? Aż tak przez kilka miesięcy spadła wartość rynkowa 63KI? ;)

Ukryta Zawartość

Piekny sprzet, mialem kiedys okazje zobaczyc go w akcji, szkoda ze spalony...

Ukryta Zawartość

Who's Afraid of Music?

... no tak, "stan zewnętrzny dobry" - to może wiele tłumaczyć ;) Skoro sprzęt mocno porysowany, "po przejściach" powszechnie jest na Allegro opisywany jako "bardzo dobry", to wolę sobie nie wyobrażać, co znaczy "stan dobry" ;)

Teo, w życiu nie dałbym 800-1000zł za 63KI, no kas :-) Jak pisałem 600zł z groszami to za stan b.dobry można dać ale to wszystko...

opteron: jeszcze kilka miesięcy temu 63KI "chodziły" na Allegro po 800-1000 zł. Ciekaw byłem cen, obserwowałem kilka aukcji - ot, tyle. Ile _ty_ byś dał, to już wyłącznie _twoja_ sprawa, i mi nic do tego ;)

Teo, a to to tak, ja widziałem też te "ciekawe" ceny, sam też obserwowałem, nie pamiętam tylko jak skończyła sie aukcja za około 1200zł bo wtedy mi ręce opadły :-)

Ciekawe za ile pójdą? ciężko je trafić na Allegro bo przecież kto teraz sprzedaje dobre głośniki?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanowny właścicielu kolumn Monitor Audio - nie reklamuj w tym wątku własnej aukcji korzystając ze świeżo założonego konta, bo to bardzo nieładnie. Nie lubimy tu spamerów.

A "za ile pójdą?" - wcale nie pójdą. Stawiam na odwołanie ofert przed końcem aukcji (prosta droga do zawieszenia konta ;-p). Dlaczego? Monitor Audio, Olsztyn, kamienne standy - oj, zdaje się że już to widzieliśmy:

Ukryta Zawartość

Wtedy kolumny te sprzedawał "mlody2", z hukiem wyrzucony z forum. Drobna zmiana tożsamości?

Ukryta Zawartość

Teo - LOL

Nikt mnie nie wywalil z zadnym hukiem i nikt tego nie zrobi bo nie ma takiego powodu. Ale widze ze ty masz jakis problem ze mna, moze ty chesz mnie wyrzuc "...z hukiem..." ? Proponuje wcisnac Ingnore przy moim nicku i bedzie po sprawie jesli ci przeszkadzam na tym forum.

To nie ja sprzedaje te kolumny teraz i zadnej tozsamosci nie zmienilem nie mam nic wspolego z ta aukcja.

Pozdrawiam " z hukiem" LOL

-> Teo

Jesteś niczym Don Kichote na tym forum - walczysz z wiatrakami ;-) Ale stanę z Tobą ramię w ramię i też powiem: SPAMEROM W TYM WĄTKU MÓWIMY ZDECYDOWANE "NIE" !!! Ludzie, opamiętajcie się - od tego jest dział OGŁOSZENIA !!!

Znalazłem ciekawe kolumny.Wyglądają na podróbki Wharfedale Evolution a nazywają się Belwood. Nawet niskosredniotonowce są podobno kewlarowe no i cena kilkakrotnie niższa od oryginału

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.