Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

mlody 2

Robilem kiedys prosiaka ze strony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hmm schematu juz tam nie ma.250zl to troche przegiecie za takie czesci, i nie ma zdjec spodu plylki... No ale cena to sprawa sprzedajacego i kupca.PZDR

Ukryta Zawartość

Witam podaję namiary na Pioneer 6 CD Magazine Changer PRW1141 Nowe w fabrycznym opakowaniu i jest ich badź ile cena 6.99$ kup teraz 14.99 $ do tego należy doliczyć koszt transportu z USA a więc nie dla mnie ten

sznur samochodów - liczę na jakiś demobil do remontu.

htt://www.ebay.plviItem?ItemId=5789388135

Pozdrawiam

Korwin

Do Grczaka

Witam

Kocie nie poszła nauka w las ja jeszcze nie mam wolnej chwili aby się czegoś porządnie nauczyć a to o czym pisałeś i za co serdecznie dziękuję musi być poprostu opanowane do tego stopnia aby wykonywać wszystkie

czynności automatycznie.

Mam urwanie głowy uruchomiłem odtwarzacz CD-Pioneera i muszę zrzucić na taśmy te melodie do których będę

pisał słowa, a czeka mnie przy tym jeszcze zabawa z okablowaniem przy zmianach atmosferycznych miewam przykurcze palców prawej ręki i nie jest mi łatwo, sygnał wezmę z wyjścia słuchawkowego bo mogę go sobie dowolnie regulować sygnał z wyjścia liniowego jest tak mocny. że przy podłączeniu do UHERA-CR 240 AV na wejściewyjście Radio przy ustawieniu potencjometrów na 1 jest przesterowany a więc trójnik jack 6,5mm i 2x DIN

gniazda słuchawkowe [4 piny + 1 na środku]

Pozdrawiam

Korwin

Po prostu nie wierzę własnym oczom...

Przeczytajcie, co ten sprzęt robi z prądem :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam !

Może ma Ktos z Was ochotę na pyszne kolumienki ???

Jestem ich sprzedawcą, więc daruję sobie zachwalanie, Kto słyszał,to wie co to za ustrojstwo, Kto nie słyszal ma czego żałować ...

Jedno pewne - 2000km byle czego bym nie targał :]

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

dla milosnikow Gwiezdnych Wojen! ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Drogi Teo [ta ksywa to chyba małe nieporozumienie], opieprzyć mój przyjacielu maks to możesz swój niedzielny rosół, jeśli dowartościowuje cię udzielanie się w ten niezmiernie kąśliwy sposób na forum, to gratuluje odwagi ;) Twardy gość z ciebie ... O ile się nie mylę - jest to sekcja znalezisk na allegro, więc takowe zamieściłem - znalezisko... Ja Ci nie każę komentować treści aukcji, ani treści tego co tu napisałem... Nie jesteś adekwatną osobą, aby sobie na to pozwalać... To tyle, acha i zacznij już odcedzać kluseczki babuni, bo się rosołek nie uda, dopieprz mu ostro, to może ci miną te neandertalskie internetowe zapędy :]

_dafi_:

Szkoda, że pobyt poza granicami naszego (jakże uroczego) kraju upośledził twą znajomość pięknej mowy ojczystej. Rosół się pieprzy, a nie opieprza. Opieprzyć można za to kogoś - co niniejszym czynię, po raz drugi opieprzając ciebie. Za spamowanie - gdybyś miał trudności ze zrozumieniem, oznacza to umieszczanie ogłoszeń w miejscu do tego nieprzeznaczonym. Wątek "znaleziska", jak i żaden z działów forum, nie do tego bowiem służy. Dział ogłoszeń znajdziesz za piątymi drzwiami w lewo.

Coby wnieść powiew nowości, opieprzyć cię mogę także za próby żałosnych wykrętów, polegających na nazywaniu swego spamu "znaleziskiem". Co niniejszym czynię.

Ponieważ twa aukcja łamie przy okazji parę punktów regulaminu Allegro, spodziewać się możesz jej usunięcia przez adminów. Odpowiednią informację sam wysłałem. Ot, jakoś nie lubię spamerów.

Twa ksywka zwisa mi natomiast serdecznie - zarówno jej brzmienie, jak i konotacje ;-p

Cud techniki to nie jest wystarczy olać zwłaszcza, że cena księżycowa . Polecam Panowie audiofile wizytę u laryngologa niech określi jaka jest górna granica słyszalności nie odczuwana jako byl za każdy kilohertz powyżej

ciężko się płaci niektórzy uważają to za dar boży niestety ja to uważam za wyjątkowo przykrą formę kalectwa.

I nie obrzucajcie się błotem szkoda nerwów i czasu zgadzam się jednak z tymi, którzy nie godzą się na tym forum

na reklamę . Poszukiwanie naiwnych za wszelką cenę [w tym przypadku wyjątkowo zawyżoną] jest nieetyczne.

Są na tym forum tacy którzy coś obiecują a potem ani im się nie śni dotrzymac danego słowa z jednym takim kilka

tygodni wstecz miałem zaszczyt się rozstać. Niektórzy to Forum traktują jako idealne miejsce do przechwałek na zasadzie, który ma dłuższego, czasem jednak dłuższy nie oznacza. że lepszy. A może być tu miejsce do wymiany, doświadczeń, pracy i zabawy

A więc igrajcie sobie dziateczki tylko bez pały i noża.

Korwin

-> _dafin_

Kiedy ktoś kulturalny, w dobrej wierze odwiedza nowe forum, stara się szanować obowiązujące zasady. Taka osoba zawsze jest mile widziana. Na tym i innych forach jest kilka plag, które są szczególne uciążliwe dla bywalców. Jedną z nich jest zaśmiecanie wątków poprzez umieszczanie w nich ogłoszeń. W dodatku Twoje działanie wygląda na w pełni świadome.

1. Poprzedniego dnia umieściłeś ogłoszenie we właściwej temu zakładce "ogłoszenia", zatem wiesz o jej istnieniu i przeznaczeniu.

2. To miło, że skorzystałeś z możliwości wypełnienia informacji "o mnie". Wyczytałem tam,co następuje:

"Masz ochotę podyskutować, może coś kupić :] Pisz śmiało na GG:xxxxxxx, lub mail: [email protected]

W chwili obecnej mieszkam w Wielkiej Brytanii - raju dla nas wszystkich, przynajmniej co się tyczy sprzętu AUDIO :) Może masz ochotę na jakiś trudno dostępny klocek. Mogę pomóc :) Pozdrawiam"

Tak właśnie zechciałeś się nam przedstawić - w moim odbiorze jako mały kombinator.

3. Teo, jako bywalec tego forum, któremu zapewne przeszkadza Twoje zaśmiecanie wątku, jak rozumiem zwrócił Ci uwagę na niestosowność Twojego zachowania, dodatkowo wskazując na nieprzestrzeganie zasad "Allegro". (Na "Allegro" i w innych miejscach takich zachowań można spotkać więcej. Też jestem zwolennikiem zgłaszania nieprawidłowości w nadziei, że ktoś zainterweniuje.)

Tak więc, _dafi_, jeśli o mnie chodzi to:

Na "Allegro" i w życiu prywatnym postępuj, jak chcesz (mam nadzieję, że znajdą się tacy, którzy będą Cię prostować); swój wizerunek buduj, jaki zechcesz (dzięki temu jedni będą o Ciebie zabiegać a inni Cię będą unikać); jednak dopisuję się do innych prosząc, żebyś uszanował zasady uczestniczenia na tym forum.

Jeszcze na dokładkę Można tutaj robić machniom [np bezdewizowa wymiana orła na żabę jeśli orzeł jest duży można dołożyć taką w ciąży a jeśli olbrzymi to w ciąży + gratis ] można sprzedawać bliźniemu sprzedawać to o co

prosi bo gdzie indziej zdobyć nie może nie zdzierając przy tym z niego skóry [ w moim przypadku jest to nagrywarka Pioneera do małej reanimacji] Ale nie jest to k**wa miejsce na paskarski handel, zadałem sobie nieco trudu oczekując na zakończenie aukcji na Allegro na pogrzebanie w internecie za danymi na temat tych kolumn albo dobrze albo wcale ponieważ jest to drugie milczę od kolumn jest McGayver jego zapytajcie ile one

są warte. Aukcję w moim imieniu wygrał mój Syn Pioneer PD-DM 802 na 12 CD [dwa magazynki ] jednego w niej nie ma cena 77,00 +transport. Bo ja niestety nie jestem w tak doskonałej sytuacji, że mogę się bawusiać Arbeit Macht Frei jak mawiali kiedyś niemieccy humaniści teraz nic tylko zapłacić [nie wiem jeszcze z czego] i gonić za

nagrywarką może ktoś mi takową tutaj w Krakowie na tydzień pożyczy . Wyznam szczerze,że po tej reklamie stałem się pesymistą

Pozdrawiam

Zbyszek

Korwina niema

Korwin poszedł się trzy razy wokół słupa pokurwić

Ukryta Zawartość

.. no jak byk mój były klocek ! poznaje po szczegółach, dla dla mnie osobiście to "ZNALEZISKO"

Ukryta Zawartość

Rolfie001 a nie żal Ci że nie masz już u siebie tego "klocka" ma doskonały napęd klasa taka jak u Pioneera Professional z ciężką szufladą na krążek . Cena za niego na Allegro nie jest wygórowana przeglądałem katalogi przyglądałem różnym ciekawym rozwiązaniom . Veni, vidi, vici, pod numerem aukcji 578986 [zakończona] możesz zobaczyć Pioneer-a PD-DM 802 < to je moje > czyta CD i nagrywane jednorazowe na dowolnym nośniku i sprzęcie 12 krąźków [2x 6 programowane jednoczesnie na wszystkich 12. Mam tylko problem z nagrywarką

do archiwizacji starych nagrań na taśmach jest Bułat Okudżawa śpiewający tiuremnyje piesni [ pieśni więzienne ] Czesław Niemen-Wydrzycki j jeszcze kilkoro innych mniej lub bardziej znanych Drogich Nieobecnych . Oglądałem dzisiaj u Mistrza Jerzego dwie

niezłej klasy nagrywarki Philipsa jedna zreanimowana jak z fabryki druga ze sprawnym laserem ale z padniętą

elektroniką na części obie cena wywoławcza jak dla brata 150 zł polskich

Pozdrawiam

Korwin

I dziękuję za "znalezisko" piękno i funkcjonalność zawsze doceniam

.. żal mi go bo na nim dużo straciłem ! za 3 kupiłęm a za 1,5 oddałem..... zastąpił go NAD S500 przy którym 30 to pikuś, sony jest lepsze tylko pod względem mechaniki i wyższego napięcia na wyjściu.

Jak ma z Was ktoś pieniądze niech staje do walki bez namysłu . Proponuję otworzyć trygnometrię roxdział funkcje

to co z tego ustrojstwa wychodzi to jest taK zwana podręcznikowa sinusoida.

Pozdrawiam

Korwin

A audio chyba tłymaczyć nie muszę te niby przerwy które miałem w kompakcie były spowodowane tym, że ktoś

w mojej najbliższej okolicy lub bezpośrednim sąsiedztwie zaśmieca sieć .

www.hifi.pl- RADMOR LS-30

Niezła recenzja: spokojna, wyważona, a co najważniejsze rzeczowa. Zainteresowanym kolumnami polecam jej

przeczytanie ja osobiście jestem obecnie na poziomie słuchawek .

Pozdrawiam

Korwin.

Są one niezłe zgadzam się z Tobą ale ja mam naprawdę jedynie kolumny nauszne : AKG-K150, AKG-K240, AkG-K271 oraz trochę innych. Jeśli będę miał kiedyś normalne kolumny to najpierw je dokładnie policzę [mam zapewnioną pomoc ze strony kumpla po inżynierii dźwięku ] i wykomam je osobiście z kilku gatunków wysezonowanego drewna kontrolowany non stop przez zawodowego świetnego lutnika z którym jestem w stałym kontakcie. Ja niestety nie mogę traktować muzyki jako środka do zabicia czasu [czytaj relaksacji] ja normalnie przy niej i z nią pracuję na okrągło chociaż to brzmi jak przechwałka ale już popełniłem polskie słowa

do walca Arama Chaczaturiana z muzyki do filmu Maskarada inscenizacja filmowa poematu M. Lermontowa o tym

samym tytule W.A. Mozarta naokrągło zaliczam tydzień w tydzień

Ale teoretycznie gdyby mnie było na to stać kupił bym wzmacniacz Pioneera o maksymalnej mocy znamionowej

około 2x 50-80 Watt sinus i obciążył go Polarisami

Pozdrawiam

Korwin

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.