Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Hi-end za 488zł. WOW!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Hi-end -tylko 280 zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pioneer m90, tylko 3.5k zł;)

Ukryta Zawartość

Czy was też irytują takie aukcje?

Ukryta Zawartość

Głupota, naiwność, niewiedza?

4000 zł za Densena DM10? Przecież za 2,5kzł niełatwo jest sprzedać ten wzmacniacz.

Ukryta Zawartość

Albo ta:

Ukryta Zawartość

człowiek, który to sprzedaje to znany w Opolu handlarz samochodami. Mówią na niego "kłamca, kłamca".

Straszny cwaniak. Cena minimalna za ten komplet 7500zł.

Ukryta Zawartość

Do KRZYCHA i YESFANA

Witam

Panowowie jest w języku polskim taki piękny termin o nazwie sk***ysyństwo - właśnie mamy do czynienia z taką

sytuacją, że można go zastosować; proponowany do sprzedaży sprzęt to jest średni poziom stanów niskich, nie

wypowiadam się jako audiofil, bo nim nie jestem - tylko jako ten który sporadycznie w czymś takim chcąc nie chcąc musi nie tyle przecierać go irchą co grzebać od środka. Obecnie na Allegro jest kilka wspaniałych wzmacniaczy Pioneera radzę się im przyjrzeć i ceny jak za takie Cuda do przełknięcia.

Pozdrawiam.

co prawda nie jest to ani ebay ani allegro, ale może kogoś zainteresuje :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>dd32

Zwracam honor i kajam się.

Przepraszam Ciebie, faktycznie wyjątkowy zbieg okoliczności i czas, który minął od tego zakupu sprawił, że pomyliłem jedną z Twoich aukcji, które wtedy obserwowałem z rzeczywistym zakupem, który dokonałem u kogoś innego.

Mam nadzieję, że mi wybaczysz.

Pozdrawiam

Witam Cie Kolego, dlaczego ukrywajac sie pod nikiem oczerniasz ludzi, jesli jest ktos taki kogo oszukalem, prosze powiedz na lamach tej strony, najlepiej personalnie, nie sadze zebys byl normalny, bo gdyby tak bylo, nie robil bys takich rzeczy. pozdrawiam Cie serdecznie, wydaje mi sie ze komentarze mowia za siebie. A jesli chodzi o fotke zamieszczona na allegro to niestety jest to efekt lampy blyskowej.

Forum to nie miejsce na interpersonalne przepychanki. Nie napisałem, że kogoś oszukałeś, a jedynie jaka opinia się za Tobą ciągnie. Po prostu szukając samochodu nie znalazłem człowieka, który by mi polecił Twój komis. Mógłbym podać wiele nazwisk, ale miałbyś do tych ludzi pretensje. Każdy ma w branży taką opinię jaką sobie wyrobił. I mam prawo ostrzec ludzi, którzy chcą coś u Ciebie kupić, żeby uważali. A 3 negatywy mówią same za siebie. Kiedyś nawet oglądałem samochód sprzedawany przez Ciebie i jak się późnej okazało zataiłeś jego przeszłość i wady. EOT.

Sfotografować przy pomocy lampy Electrocompanieta jest naprawdę trudno.

Płyta frontowa wykonana jest z warstwowego plexi stąd te smugi.

Ktoś napisał tu że to słaby klocek a wie bo w nim grzebał.

Tu już mam spore wątpliwości co do tej wypowiedzi i sądzę że ani nie grzebał ani nie słuchał.

Te klocki to raczej unikaty na rynku.

Proszę tej wypowiedzi nie traktować jako jakiejkolwiek reklamy sprzedawanegp wzmaka.

-> niespokojny

... ja tylko zwróciłem uwagę, że sprzęt jest brudny - proszę popatrzeć na zdjęcia - wyraźnie widać, że paluchem przetarte są miejsca, gdzie śwecą niebieskie diody, natomiast reszta panelu jest pełna smug i odcisków palców ;-) I o nic więcej mi nie chodziło ;-)

Do KRZYCHA .

Witam i pozdrawiam

Nie jest to żaden 8-smy cud świata w dobrych rękach zadbany i rozpieszczony może być nawet doskonałym sprzętem, dowcip polega na tym, że cena nie adekwatna do jego klasy, jest poprostu zawyżona, z tego samego

okresu pochodzą znacznie ciekawsze konstrukcje i w dodatku conajmniej o połowę tańsze nie ma sensu nawet ich wymieniać bo lista byłaby wyjątkowo długa. Czasami od byłych pracowników Unitry dochodzą do mnie informacje o rewelacyjnych prototypach, które wykonane w jednym lub pięciu egzemplarzach nie opuściły wydziału doświadczalnego no cóż łza w oku się kręci a żal dupę ściska.

Do CYJANOPANA

Ja je poprostu kocham to jest żywe świadectwo doskonałej polskiej myśli technicznej udupionej przez przyjaźń, przykład i pomoc lub zakup licencji na produkcję chłamu mam tego powiedziałbym tak zwane małe ździebko i co pewien czas przyjaciele, znajomi lub znajomi znajomych mi następne cuda przynoszą , ale oprócz konkretnych przedmiotów otrzymuję bezcenne rady od starych praktyków podparte jak należy uczciwą teorią od ładnych kilku

miesięcy już nie kupuję żadnych słuchawek na "chodzie" w padalcah interesują mnie tylko solidne pałąki duże muszle i i gąbki w doskonałym stanie przetworniki od 4, 8, 20, 30, 60, 200 do 600 Ohmów pakuję sam do środka

czasem nawet po trzy na jedno ucho oczywiście ze zwrotnicą jak w klasycznej kolumnie a głos jaki z nich wychodzi ma pod sobą Pioneery i Kossy ale to jest zajęcie dla szaleńca nikt normalny już tego nie robi [np klasyka: Rezonator Helmholtza pracy mało a ileż radości i jakie basy]. A jak komuś naprawdę odbije to robi sobie

jeszcze tak zwane pajączki z porządnym scalakiem i zalewa je płynną masą plastyczną o tt niższej niż tt spoiwa.

i w każdej chwili może sobie wpakować do muszli wzmacniacz słuchawkowy stereo zasilany jedna 9 v-tową baterią .

Dobranoc

i Dzień dobry - oby był ciepły i słoneczny.

Dokładka

Zdarza się i to niestety coraz częściej, że mówi się lub pisze dobranoc, a ciągnie non stop do oporu, ale z rzeczy ciekawych to co kiedyś pisałem na temat listwy zasilającej sprawdziło się w praktyce w trakcie przegrywania z CD

na magnetofon [ zwyczajnie i z funkcją synchro] była włączana iwyłaczana wielokrotnie stu wattowa żarówka zasilana dokładnie z gniazdka na niej się znajdującego żadnych śladów pogorszenia się jakości dźwięku ani w trakcie nagrywania ani przy odsłuchu [ z dolby i bez dolby] pierścienie ferrytowe samoindukcja tłucze indukcję i naprawdę jest pięknie, tak jak w książkach piszą.

Jeśli komuś potrzebne są drewniane boczki do Sony ES ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-)

Ukryta Zawartość

Marantz CD-73. Dla ładnego zdjęcia tegoż:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.