Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

=> S.G. NEOTECH

Sprzedać próbkę ? Bez jaj :) Próbki się oferuje w celach reklamowych :)

P.S. Zarówno XLO jak i Licon działa, z tym że spray kontakt również, osobiście mam przekonanie do XLO :)

Wystarczy że kilkanaście osób kupi próbkę i już jakiś grosz wpada.

S.G. NEOTECH proszę się nie martwić o moją pracę, ja nie sprzedaję wosku do lakieru który poprawia przyspieszenie.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - kapmpania ruszyła LOL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ja zapraszam do działu "sponsorowane".

Jeśli jest Pan poważnie zainteresowany dystrybucją owego specyfiku (pewnie nie powinienem tego pisać bo Pan na pewno to wie), proszę w swoim wątku wyznaczyć pewną grupę ludzi najlepiej dobrze znanych na forum i udostępnić im DARMOWĄ próbkę po czym zaczekać na wpisy w dziale opinie.

Pozdrawiam i życze powodzenia.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Kolejny kultowy sprzęcior idzie pod młotek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

S.G. NEOTECH, 18 Maj 2006, 10:36

>Nie mnie i moich klientów dziś od rana otrzymaliśmy już 60 zamówień !

A to bardzo ciekawe co szanowny pan pisze, bo w kazdej z 3 wystawionych przez pana aukcji nadal dostepne jest 50 na 50 sztuk. ergo - wychodzi na to, ze do chwili obecnej nie sprzedalo sie jeszcze nic. Jednak nie tacy ci ludzi glupi jak mogloby sie wydawac, prawda?

I jeszcze jedna sprawa. Twierdzi pan ze jest dystrybutorem NeoTech na Polske, dlaczego w takim razie nie jest pan wymieniony tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ? Gdzie miesci sie siedziba Pana firmy i salon sprzedazy? Bo rozumiem, ze pytac o takie sprawy jak wpis do ewidencji dzialanosci gospodarczej czy regon byloby z mojej strony nietaktem...

Ukryta Zawartość

Po pierwsze na allegro owszem jest aukcja ale większość osób zakupiło towar poza allegro z audiostereo z ogłoszeń również byłko kilka zamówień !

Po drugie niema mnie umieszczonego na stronie neotech jako oficjalnego dystrybutora dlatego iż moja firma niebierze towaru miesięcznia za ponad 3000 dolarów, tylko wtedy dystrybutor jest umieszczony na stronie jako oficjalny dystrybutor !

Po drugie niemamy siedziby jako takiej do odsłuchów bo transakcje dokonujemy drogą wysyłkową !

Także na wszystkie pytania odpowiedziałem czy jeszcze coś ?

pozdrawiam

Ale tyle, że przyćmiewa resztę a ja się przez to bajorko muszę przebijać ;) Jak temat taki ineresujący to proponuję nowy wątek i tam się mocować ;)

Sensowniejszy byłby wątek: czym czyścić płyty CD za sensowne pieniądze. Po zmianie CD zauważylem, że Pioneer jest znacznie czulszy na brud i rysy - Yamaha miała nowy laser to dawała radę, a Pionek na najbardziej pojechanych płytach odmawia posłuszeństwa :/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.