Skocz do zawartości
IGNORED

Czy zakładka Bocznica jest potrzebna?

Gość rochu

Zamknięcie Bocznicy  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zamknięciem zakładki Bocznica?

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Co do pola o mnie to na starym silniku było to pole obowiązkowe. Wiele osób narzeka obecnie, że przez to, że z tego zrezygnowaliśmy napływa masa trolli. Myślę, że umieszczenie tego pola przy rejestracji, ale jako nieobowiązkowe do uzupełnienia jest optymalnym rozwiązaniem.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

No faktycznie też myslę że obecnie "z tego powodu napływa wiele troli". na przykład JA! Napłynąłem tu obecnie ... w 2004 roku.

A roszek-paproszek nadal ma dylemat, że nie wie kto jest kim. Za robotę by się zabrał, ryby poszedł łapać na wedkę, grzyby zbierać w lesie .. To mu głupie myśli z głowy ulecą i problemy przestanie sobie wynajdywać.

i nade wszystko zawracać nimi gitarę.

• Administratorzy

Na starym forum wymagane było minimum 100 znaków w polu o mnie. Było to także wyświetlane w chmurce po najechaniu na nazwę użytkownika. Oczywiście można tam wpisać sobie bajeczki. Jednak w jakimś stopniu przyczyniało się to do wzajemnego poznania użytkowników. Czy eliminowało to trolli...

Tak czy siak to chyba mało istotne. Wróćmy lepiej do dyskusji o bocznicy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Władz: ja tylko odpowiadam, że jest taka możliwość techniczna. Też raczej optuję za pozostawieniem tego jak jest. Zamknięcie bocznicy nie wchodzi w grę. Możemy jedynie podyskutować na temat jej ewentualnego podziału.

super.Jestem przeciwny podziałowi.Pozostawić bocznicę jako znak firmowy :).Królowa Anglii też jest przeżytkiem do której większość się przyzwyczaiła.Anarchiści pokrzykują a na stare lata zabiegają o tytuł szlachecki.

tu nie chodzi o przeżytek, czy techniczne nowinki tylko o to, że ludzie maja prawo do własnych przyzwyczajeń

zmiana silnika była koniecznością i trzeba było to przeżyć

teraz, dyskusja o kolejnych zmianach zaistniała wywołana jednostkowymi fanaberiami

wprawdzie głupawka kwitnie w koło ale postarajcie się dzielni admini zachować nieco zdrowego rozsądku, "wola ludu" została już wyrażona jasno

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Na starym forum wymagane było minimum 100 znaków w polu o mnie. Było to także wyświetlane w chmurce po najechaniu na nazwę użytkownika. Oczywiście można tam wpisać sobie bajeczki. Jednak w jakimś stopniu przyczyniało się to do wzajemnego poznania użytkowników. Czy eliminowało to trolli...

Tak czy siak to chyba mało istotne. Wróćmy lepiej do dyskusji o bocznicy.

W większości przypadków, kilka - nawet lakonicznych wpisów - powie więcej o użytkowniku, niż najwsaanialsza twórczość "w chmurce". To ma raczej niewielkie znaczenie poznawcze. Uzasadniam to jednym wpisem jednego z użytkowników, który popełnił ich xxxx! Najlepiej poznajemy się w dynamicznej dyskusji.

>>>dziadekwłodek,

"...Najlepiej poznajemy się w dynamicznej dyskusji..."

Czy owa "dynamiczna dyskusja" jest synonimem staropolskiej napierdalanki, tylko inaczej nazwanej?

Gość rydz

(Konto usunięte)

Pozostawić bocznicę w formie jaka jest, tematy w niej zawarte są i lepsze i gorsze tak się dzieje i w pozostałych zakładkach, np stereo co trzeci temat o kablach, czy to złośliwość?

Od wszystkich zainteresowanych zależy jak i w jaki sposób forum będzie funkcjonowało, wiele zależy od nas samych z moderacją na czele która powinna starać się tworzyć dobrą atmosferę,a za popełnione błędy potrafić uderzyć sie w pierś.

Jeszcze ten płatny klub i o zgrozo do wygrania kable Audio-comiczne,organizujcie spotkania i konkursy z nagrodami dla wszystkich,tu i teraz:)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

>>>dziadekwłodek,

"...Najlepiej poznajemy się w dynamicznej dyskusji..."

Czy owa "dynamiczna dyskusja" jest synonimem staropolskiej napierdalanki, tylko inaczej nazwanej?

To Ty tak to rozumiesz!

Wszyscy dość jednoznacznie opowiadają się za pozostawieniem Bocznicy bez zmian, więc sądzę że temat można zamknąć?

Temat otworzył rochu, więc do niego należą honory.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A czy nie zauwazacie ze wiele problemow na tym forum generuje sam ... rochu ?

Moze by tak wyciac rocha i bedzie po klopocie.

Zartowalem ;-)

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Opublikowano · Ukryte przez mlb, 27 Maja 2011 - rochu poczuł się urażony
Ukryte przez mlb, 27 Maja 2011 - rochu poczuł się urażony

A czy nie zauwazacie ze wiele problemow na tym forum generuje sam ... rochu ?

Moze by tak wyciac rocha i bedzie po klopocie.

Zartowalem ;-)

Czy można wobec tego na >rocha< mówić per Generator Wielki? :-)

Ale przyznasz, że zrobiona profesjonalnie. Widać rękę prawnika, parę osób się złapało:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...

A może by tak Bocznicę podzielić na zakładki?

Ot na ten przykład:

Polityka

Religia

Moderacja

Elberoth

Pozostałe tematy

A może by tak Bocznicę podzielić na zakładki?

Ot na ten przykład:

Polityka

Religia

Moderacja

Elberoth

Rochu

Pozostałe tematy

Polityka

Religia

Motoryzacja

Moderacja problems

Elberoth problems

Rochu problems

Ankiety wszelakie

Pozostałe tematy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ja jestem za powołaniem zakładki Teoria a Audio oraz Ezoteryka..:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Miałem na myśli dwie zakładki..., ale Twój pomysł jest lepszy :D

Brakuje mi jeszcze w tych wyliczankach jednego działu, a mianowicie: SEX. :D

A ten dział można jeszcze podzielić na różne np. zboczenia , dewiacje i fobie. :D

SEX & VIOLATION!

Jeśli już w tym kierunku to...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.