Skocz do zawartości
IGNORED

ANKIETA - kto słyszy KABLE a kto nie

Therion

ANKIETA - kto słyszy kable a kto nie  

1 047 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy słyszę rożnicę po zmianie kabli na inne?

• tak
      662
    • nie
      384

Rekomendowane odpowiedzi

....to dowcip godny emerytowanego polonisty! Przyciężkawy nieco.

Polonisty kieszonkowego, dodajmy, który używa nieistniejącego zwrotu "poddać w wątpliwość". Przekonanie o własnej nieomylności, cechujące nick "StaryM", nazywa się megalomanią. Natomiast uprawianie fałszywej propagandy o tym, że kable nie wpływają na brzmienie, i śledzenie tej ankiety jest zabiegiem godnym niespełnionego polityka. Kwestia analogowego brzmienia, która tak zajmuje naszego cierpiącego na zatwardzenie umysłowe kolegi z klubiku wierzących w brak różnic brzmieniowych, jest o tyle istotna, że on nie wie nie tylko, czym jest analogowe, ale nawet czym jest dobre brzmienie. I pewnie dlatego - jak przystało na karykaturę kaowca - mówi na ten temat dużo i głośno. Np. twierdzi, że przy odsłuchu gramofonu "zwężeniu ulega baza stereo". Większej bredni dawno nie czytałem.

I dlatego słyszący popuszczają, nawet z założonym pampersem:

eMeReKo Idź na spacer, może zrób bałwana takiego wiesz, jak robisz zawsze z użytkowników, dużego! Do tego kup dużo czystego śniegu, gwarancja sprzedającego, że nikt na niego nie narobił!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Śnieg nie deptany, nie obsikany ubity - idealny na robienie bałwana z całych części"

Ukryta Zawartość

eMeReKo Idź na spacer, może zrób bałwana takiego wiesz, jak robisz zawsze z użytkowników, dużego! Do tego kup dużo czystego śniegu, gwarancja sprzedającego, że nikt na niego nie narobił!

Ukryta Zawartość

"Śnieg nie deptany, nie obsikany ubity - idealny na robienie bałwana z całych części"

Czyli byłby to swoisty autoportret kolegi eMeReKo?

Ukryta Zawartość

Polonisty kieszonkowego, dodajmy, który używa nieistniejącego zwrotu "poddać w wątpliwość". Przekonanie o własnej nieomylności, cechujące nick "StaryM", nazywa się megalomanią. Natomiast uprawianie fałszywej propagandy o tym, że kable nie wpływają na brzmienie, i śledzenie tej ankiety jest zabiegiem godnym niespełnionego polityka. Kwestia analogowego brzmienia, która tak zajmuje naszego cierpiącego na zatwardzenie umysłowe kolegi z klubiku wierzących w brak różnic brzmieniowych, jest o tyle istotna, że on nie wie nie tylko, czym jest analogowe, ale nawet czym jest dobre brzmienie. I pewnie dlatego - jak przystało na karykaturę kaowca - mówi na ten temat dużo i głośno. Np. twierdzi, że przy odsłuchu gramofonu "zwężeniu ulega baza stereo". Większej bredni dawno nie czytałem.

Post nie godny Czcigodnego Szuba. Wieje nienawiścią, ale rozumiem, że to tylko chęć zmotywowania zagubionego StaregoMarudy do powrotu do normalnego słyszenia tego co dla ateistów niesłyszalne. Ufam, że Przeczcigodny znajdzie bardziej cywilizowane sposoby na dotarcie do zbłąkanych cielątek.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

fox733, ja - w przeciwieństwie do StaryM - jestem człowiekiem wrażliwym i twórczym. Moja argumentacja ewoluuje w kierunku konkretu. StaryM nie rozumiał aluzji i złośliwych metafor, więc z bezradności mnie zbanował. Teraz będę pisał do niego trzymając się jego poziomu. Robię to dla niego.

Ufam, że Przeczcigodny znajdzie bardziej cywilizowane sposoby na dotarcie do zbłąkanych cielątek.

A mi twój awatar mówi wszystko, kolejny fan beztalencia laie_67.gif

Dziękuję malikali ,że w ogóle nas zauważyłeś. To dla nas zaszczyt. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamy!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Post nie godny Czcigodnego Szuba. Wieje nienawiścią, ale rozumiem, że to tylko chęć zmotywowania zagubionego StaregoMarudy do powrotu do normalnego słyszenia tego co dla ateistów niesłyszalne. Ufam, że Przeczcigodny znajdzie bardziej cywilizowane sposoby na dotarcie do zbłąkanych cielątek.

Gdybym nie istniał, to musieliby mnie wymyślić. Jestem jedynym uzasadnieniem ich wątpliwej jakości wykwitów na forum.

Przeczcigodny Szubie.

Nie wiedziałem, że Cię StaryMiłosierny oszczędził. Widać docenił Twój trud w niesieniu kaganka audiofilskiej oświaty i oszczędził Ci narażania się na chamskie odzywki wierzących w brak różnic

Gdybym nie istniał, to musieliby mnie wymyślić. Jestem jedynym uzasadnieniem ich wątpliwej jakości wykwitów na forum.

Kiedyś pewien wybitny reżyser, mówiąc o miłości własnej innego wybitnego reżysera, powiedział, że staje mu do środka. Ja bym tak nie powiedział, ale StaryM, przyznaj, kochasz siebie z wzajemnością. Ciężko znosisz krytykę, inne zdanie, brak zrozumienia dla własnych fantazji. Dlatego banujesz, bo inaczej nie umiesz.

Gość

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/sprzedam-snieg-hurt-i2972074219.html

A mi twój awatar mówi wszystko, kolejny fan beztalencia

A propos awatarów, to Wy o "swoiste autoportrety" już martwić się nie musicie - one są na Wasze mentalne podobieństwo:

jeden pusty jak "dzwony rurowe", a drugi to klasyczna krówka głośna w swoim "Muuu!", a niewiele mleka dająca...

A propos awatarów, to Wy o "swoiste autoportrety" już martwić się nie musicie - one są na Wasze mentalne podobieństwo:

jeden pusty jak "dzwony rurowe", a drugi to klasyczna krówka głośna w swoim "Muuu!", a niewiele mleka dająca...

Za nisko jak dla mnie schodzisz, żeby Ci odpowiadać dalej w twoim języku, do awatarów nie ja pierwszy się dowaliłem. Po raz kolejny udowadniasz tym postem swój poziom. 037.gif

Dziękuję malikali ,że w ogóle nas zauważyłeś. To dla nas zaszczyt. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamy!

A spoko, kłaniam się nisko. Hyuna to przecież gwiazda, ty też już błyszczysz przy niej:)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

"Np. twierdzi, że przy odsłuchu gramofonu "zwężeniu ulega baza stereo". Większej bredni dawno nie czytałem."

Gdzie Stary te brednie wstawia? Wypadałoby sprostować. Dorwał tydzień temu ze śmietnika gramofon w niewiadomym stanie ze styraną wkładką i już się mądruje na temat analogu? Już wszystko wie najlepiej?

Kto to jest Hyuna?

A propos może byśmy sobie porobili takie avatary jak ma Fox :) Fox co ty na to?

Kto to jest Hyuna?

Wpisz w google :) To jest wokalistka wszech czasów, tylko dla prawdziwych koneserów dobrej muzyki:) o ile można to tak nazwać. Tu na forum mamy prawdziwych fanów, łączą się z nią telepatycznie. Fox już odleciał:)

Gdzie Stary te brednie wstawia? Wypadałoby sprostować. Dorwał tydzień temu ze śmietnika gramofon w niewiadomym stanie ze styraną wkładką i już się mądruje na temat analogu? Już wszystko wie najlepiej?

U siebie prawi a gdzie:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

To nic nie poradzę, a szkoda widzę, ze jakaś wesoła niunia wszystkowiedząca zasiliła tabuny głuchych :)

To co staruszku, móiwsz, że pomniejszyła ci się scena? I kategorycznie to mówisz. A pare dni temu taki skromniutki pytałeś w ogóle co masz za wkładkę i czy warto inwestowac w lepszy szlif. Ot, bożyszcze tłumów.

No więc właśnie na tym polega problem: StaryM pieprzy banialuki nie tylko w sprawie kabli, ale teraz na temat analogu i "sceny stereo". Wprowadza ludzi w błąd, kreując się na guru, a sprostować jego głupot nie można, bo wszystkich lepszych od siebie zbanował. StaryM, zlituj się nad sobą i chociaż nie kłam nt. brzmienia gramofonu.

To niech StaryM sprawdza, o czym pisze i niech wreszcie zacznie brać odpowiedzialność za swoje słowa, bo dotychczas tego unika. Pisze coś i nie weryfikuje, a potem nie przyznaje się do błędu. W sprawie brzmienia gramofonu opowiada brednie. Warto, by spojrzał na siebie w tym świetle.

To co staruszku, móiwsz, że pomniejszyła ci się scena? I kategorycznie to mówisz

Staremu Milicjantowi scena się zwęża wprostproporcjonalnie do zaniku słuchu i substancji szarej w mózgu. Neurologowie twierdzą, że to są u starych głucholi normalne obajwy.

Szczerze wszystkich Kolegów zachęcam! To się nazywa mieć dobry gust. Miliardy odsłon na opiniotwórczym serwisie YT nie kłamią.

Gość

(Konto usunięte)

Proszę, nie mieszajcie z awatarami! Już tak fajnie rozpoznawało mi się Was po "pyszczkach" ;) :)

(...) ...do awatarów nie ja pierwszy się dowaliłem.

Przepraszam, widocznie ktoś musiał włamać się na Twoje konto i napisać:

A mi twój awatar mówi wszystko, kolejny fan beztalencia

;)

eMeReKo fox miał coś do awatara szuba, potem ja do awatara foxa. Dlatego napisałem, że nie ja pierwszy się do tego dowaliłem. Potem ty do mojego, tylko że już poleciałeś od wyzwisk jak zwykle...

Proszę, nie mieszajcie z awatarami! Już tak fajnie rozpoznawało mi się Was po "pyszczkach" ;) :)

Nie bój żaby:)

malikali wyluzuj! :)

Gość

(Konto usunięte)

eMeReKo fox miał coś do awatara szuba, potem ja do awatara foxa. Dlatego napisałem, że nie ja pierwszy się do tego dowaliłem. Potem ty do mojego, tylko że już poleciałeś od wyzwisk jak zwykle...

Przepraszam, widocznie ktoś musiał włamać się i na konto SzuB i polecieć wyzwiskami i insynuacjami:

Użytkownik malikali dnia 24.01.2013 - 23:18 napisał:

http://allegro.pl/sprzedam-snieg-hurt-i2972074219.html

;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.