Skocz do zawartości
IGNORED

Koleżeńska wymiana

Waluch

Rekomendowane odpowiedzi

paul67 wielkie dzięki za odzew,jednocześnie sorry za to,że nie określiłem dokładniej"czarnych śpiewaków",chodzi o coś bliżej soulu,HATHAWAY,GAYE,HAYES lub ktokolwiek,a jeśli biali to Carpentersów obojętnie co,pozdrawiam.

mati00724, dziś rano wyszły do Ciebie paczką priorytetową

Heart Of Opera wyd Philips UK (lata 60te, okładka flipback) - VG+/VG+

Brahms Symphony No 4 E minor wyd Philips UK(lata 60te, okładka flipback - VG+/VG+

płyty są włożone w ochronne folie, nie posiadały kopert wewn. , oczywiście są do umycia, bo niestety nie miałem czasu tego wykonać

pozdrawiam

audiokarma.org

Waluch: Camele były umyte, Niemen nie. Natomiast nie pamiętam czy Camela myłem sam w forumowej miskturze, czy dawałem do umycia w sklepie takim ich syfem co zostawia białe cóś na igle... Jeden Camel będzie w kopercie od Radamusa, to ten jest na pewno porządnie umyty przeze mnie. Chyba tego drugiego też myłem sam, tylko już nie wkładałem w lepszą kopertę, bo przypuszczałem, że się go pozbędę... ale nie pamiętam na 100%.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Oddam:

Camel - Breathless niemiec, VG-EX

Camel - The Snow Goose, niemiec VG-EX obie umyte w Knosti

Skaldowie - Od wschodu do zachodu... mono niebieski label, umyta, pierwszy track zryty, niewielka plamka na drugiej stronie

SBB - odlot/wizje niebieski label SXL stan G

Morewski/Wagleski/Hołdys Świnie EX

Republika Nowe Sytuacje VG

Peter Gabriel - So G-VG

Fleetwood Mac - Rumours bez palm anglik G-VG po umyciu może się lepiej zaprezentuje

Vangelis - Albedo 0.39 EX+ anglik umyta nie mogę ścierpieć tej płyty :)

Donald Fagen - Nightfly VG warped - wykrzywiona ale gra

ELO - New World Record anglik VG - ma parę plamek na stronie 2, które nie zeszły w Knosti

ponieważ te płyty to żaden lux, to po prostu chętnie je oddam ot, tak - jeśli ktoś chce dać coś w zamian, to już wedle uznania, ale niekoniecznie. nie umyte mogę domyć ;)

do tego jeszcze Niemen Katharsis, Aerolit, Budka Suflera Na brzegu światła, Ona przyszła, czas czekania, Grześkowiak Chłop żywemu, Krzak Blues Rock band, Irek Dudek nowa płyta, Krzak Krzaki, Jerzy Grunwald En face, Grzesiu Markowski kolorowy telewizor - większość tych płyt jest EX, ale po prostu mi nie podeszły. Jak kogoś interesuje dokładniejszy stan, to proszę pytać.

Można oczywiście odebrać w Gdyni.

Świnie są już u mnie :-D Wielkie dzięki!

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

No właśnie, ponieważ nie możemy edytować swoich postów to dopiszę, że oprócz Świń z mojej listy znikły Camele i Niemen.

Reszta do wzięcia ZA DARMO! (plus koszty przesyłki) :)

Mam jeszcze pierwszą płytę Suzanne Vega i Alan Parsons I Robot, obie stan good+ do very good

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Przytrzymaj dla mnie I Robot :]

dopóki nie wymyślę czegoś w zamian dla Ciebie :]

u mnie nie aktualne są już:

Smashing Pumpkins - Gish (1st press) UK - NMint/EX

Clapton - Unplugged - NM/NM (180g , 2 razy grana)

Boston - S/T - CBS UK EX/EX-

Matt Bianco - Whose Side WEA Ger - EX/EX

audiokarma.org

Przytrzymaj dla mnie I Robot :]

dopóki nie wymyślę czegoś w zamian dla Ciebie :]

u mnie nie aktualne są już:

Smashing Pumpkins - Gish (1st press) UK - NMint/EX

Clapton - Unplugged - NM/NM (180g , 2 razy grana)

Boston - S/T - CBS UK EX/EX-

Matt Bianco - Whose Side WEA Ger - EX/EX

Waluchu tak btw, czemu pozbyłeś się Claptona? Za duże smęty? :-) Samo tłoczenie i jakość płyty jest ok? Przymierzam się do tej płyty od jakiegoś czasu ale wyrastają mi Porcupiny i inne takie, więc Eric idzie na razie w odstawkę :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

tłoczenie , realizacja itp jest na najwyższym poziomie, najzwyczajniej znudziła mi się ta płyta

poza tym od lat mam to na CD i jakoś się przejadła

Jedyny minus tego wydania to bardzo marnej jakości fotografia na okładce

audiokarma.org

Waluch wielkie dzięki za płyty, słucham właśnie Matt Bianco, gra wspaniale.

Oczywiście I Robot odkładam.

Zaraz umyję tę płytkę i dla kolegi Broniasza również, bo spod kupy tego kurzobrudu ciężko stwierdzić, czy to się nadaje do ludzi ;)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Oddam:

Camel - Breathless niemiec, VG-EX

Camel - The Snow Goose, niemiec VG-EX obie umyte w Knosti

Skaldowie - Od wschodu do zachodu... mono niebieski label, umyta, pierwszy track zryty, niewielka plamka na drugiej stronie

SBB - odlot/wizje niebieski label SXL stan G

Morewski/Wagleski/Hołdys Świnie EX

Republika Nowe Sytuacje VG

Peter Gabriel - So G-VG

Fleetwood Mac - Rumours bez palm anglik G-VG po umyciu może się lepiej zaprezentuje

Vangelis - Albedo 0.39 EX+ anglik umyta nie mogę ścierpieć tej płyty :)

Donald Fagen - Nightfly VG warped - wykrzywiona ale gra

ELO - New World Record anglik VG - ma parę plamek na stronie 2, które nie zeszły w Knosti

ponieważ te płyty to żaden lux, to po prostu chętnie je oddam ot, tak - jeśli ktoś chce dać coś w zamian, to już wedle uznania, ale niekoniecznie. nie umyte mogę domyć ;)

do tego jeszcze Niemen Katharsis, Aerolit, Budka Suflera Na brzegu światła, Ona przyszła, czas czekania, Grześkowiak Chłop żywemu, Krzak Blues Rock band, Irek Dudek nowa płyta, Krzak Krzaki, Jerzy Grunwald En face, Grzesiu Markowski kolorowy telewizor - większość tych płyt jest EX, ale po prostu mi nie podeszły. Jak kogoś interesuje dokładniejszy stan, to proszę pytać.

Można oczywiście odebrać w Gdyni.

Witaj. Gdybyś był łaskaw przeznaczyć dla mnie Albedo Vangelis'a byłbym wdzięczny. Mi akurat ta muzyka bardzo odpowiada. W przyszłym tygodniu może uda mi się coś zaproponować dla ludności:) A może napiszesz jaka muzyka Ci odpowiada? Pozdrawiam. Maciek

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj udało mi się wreszcie wysłać płyty do kolegów Broniasz i Maciek1.

pozdrówka i miłego słuchania

Dzięki Krzysiek! A ja jeszcze urlopuję chwilkę. Pozdrawiam! Maciek

No i cierpliwość została wynagrodzona,płyta doleciała cała i zdrowa już wczoraj,ale burze które nękają łódzkie nie pozwoliły mi o tym fakcie napisać,na marginesie czemu takich płyt nie nagrywa się dzisiaj,a może to ja żle szukam.Tak czy inaczej Krzysiek WIELKIE DZIĘKI.

Nie ma sprawy. Rumours poznałem dopiero w tym roku, gdy kupiłem porządny gramofon. Płyta ta przewijała się tak często na różnych forach, że w końcu ją kupiłem. Znałem wcześniej parę numerów Fleetwood Mac, ale jak usłyszałem The Chain... umarłem :)

Mam 3 egzemplarze, ale ciągle szukam tej naj naj. Nie wiem, czy ta płyta była tłoczona z tak syfnego plastiku, czy tyle słuchana :) ale wszystkie moje kopie mają coś nie halo z Songbird. Może kiedyś zaszaleję i kupię remaster Hoffmana.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Dzisiaj udało mi się wreszcie wysłać płyty do kolegów Broniasz i Maciek1.

pozdrówka i miłego słuchania

Dzięki! Płyta dotarła. Jeszcze nie posłuchałem:) Daj znać na priv jaka muzyka Cię interesuje, to może coś znajdę? Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! Maciek

Gość Darek1890

(Konto usunięte)

JAZZ:

14. POLISH JAZZ VOL. 60 – JAZZ BAND BALL ORCHESTRA – PL MUZA – NM (okładka zastępcza)

15. BILL WITHERS – MENAGERIE – CBS HOL – NM

16. ERROL GARDNER – MAGICIAN – MPS GER – NM

17. ERROL GARDNER – ENCORES IN HI-FI – CBS HOL – VG (po umyciu w myjce może zagra lepiej)

18. POLISH JAZZ VOL. 2 – GOLDEN ERA OF THE MELOMANI GROUP – MUZA PL – NM

19. SPYRO GYRA – STORIES WITHOUT WORDS – MCA UK – EX

20. GEORGE WINSTON – WINTER INTO SPRING – WHR CANADA – EX-

21. POLISH JAZZ VOL. 66 – WOJCIECH KAMIŃSKI OPEN PIANO – PL MUZA – NM

22. NAMYSŁOWSKI – DOUBLE TROUBLE – PL POLJAZZ – NM (lekko faluje)

Jak interesuje cie wymiana to zobacz plyty na mojej stronie. Zawsze moge przeslac dodatkowe zdjecia i opisy. Masz tam okolo 1300 pozycji. Wszystkie mam na wymiane lub sprzedaz. www.myvinylmusic.com

Witam , poszukuje RUSH (tylko stan minimum EX)

- Counterparts

- Roll The Bones

- Test For Echo

- Vapor Trails

jeśli ktoś posiada i ma ochote się pozbyć za rozsądną kase lub wymienić np. na Sabbathów Master of... 1press USA(unikat) , Sabbath bloody ... WWA05 UK ,EX lub może napisać co go interesuje ,posiadam ok 400 LP w tym ok 200 Japońskich tłoczeń

Gość Darek1890

(Konto usunięte)

jeśli ktoś posiada i ma ochote się pozbyć za rozsądną kase lub wymienić np. na Sabbathów Master of... 1press USA(unikat) , Sabbath bloody ... WWA05 UK ,EX lub może napisać co go interesuje ,posiadam ok 400 LP w tym ok 200 Japońskich tłoczeń

Niestety tych plyt RUSH nie posiadam, ale mam sporo na wymiane lub sprzedaz. Jak jestes zainteresowany to zobacz plyty na mojej stronie http://www.myvinylmusic.com

Interesuja mnie japonce i metal. Szukam tez SKID ROW ale w skladzie Irlandzkim

Chętnie wymieniłbym album The Who Meaty,Beaty,Big& Bouncy na inny album The Who Who's next. Posiadany przez mnie egzemplarz to pierwsze brytyjskie wydanie Track bardzo dobrze utrzymane. Chciałbym wymienić się również na dobrze utrzymany angielski egzemplarz Tracka, najlepiej też na pierwsze wydanie.Ewentualnie mógłbym odkupić "Who's next", gdyby ktoś miał zbędny egzemplarz.

śli ktoś posiada i ma ochote się pozbyć za rozsądną kase lub wymienić np. na Sabbathów Master of... 1press USA(unikat) , Sabbath bloody ... WWA05 UK ,EX lub może napisać co go interesuje ,posiadam ok 400 LP w tym ok 200 Japońskich tłoczeń

A jakie to płyty i jaka to ta rozsądna kasa :) mówię o tych japońskich tłoczeniach :)

pzdr. Łukasz

Kochani, (pozwolę sobie się tak do Was zwrócić) ten temat nie jest działem 'ogłoszenia', więc jedynie WYMIANA wchodzi w grę, nie chcę żeby temat stał się kolejnym miejscem gdzie się ogłasza i handluje.

Temat nie ma służyć celom zarobkowym

audiokarma.org

Dokładnie, sprzedawać można gdzie indziej. Jeżeli wymiana jest nie równa to dogadać się na PW.

Mam jeszcze soft machine 7 USA EX i kind of blue, reedycja (musze ją jeszcze wyprostować, ale raczej mi się uda;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.