Skocz do zawartości
IGNORED

Ludzie co tu się dzieje !

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

No ja tu za długo nie jestem, ale pewnie chodzi o ciągłe kłótnie, udowadnianie sobie racji i wątki w stylu "akustyka za 100zł", "kolumny w kolorze XYZ" albo "planuje kupić wzmacniacz 1600w za 120zł i kolumny estradowe 600W, czy to dobrze?". Chyba długoby wymieniać...

No ja tu za długo nie jestem, ale pewnie chodzi o ciągłe kłótnie, udowadnianie sobie racji i wątki w stylu "akustyka za 100zł", "kolumny w kolorze XYZ" albo "planuje kupić wzmacniacz 1600w za 120zł i kolumny estradowe 600W, czy to dobrze?". Chyba długoby wymieniać...

dokładnie. przecierz to wszystko spadło na psy

nie wiem, nie znam, zarobiony jestem, nie mam czasu, nara

nudzi ci sie widze... narzekasz na watki a stworzayles najdzwniejszy watek jaki jest obecnie w zakladce stereo...

ludzie sie zmieniaja mentalnosc sie zmienia juz nie bedzie jak dawniej, mimo wszystko

chwilowy brak działalności w audio.

jakbym był laikiem i chciałbym coś złożyć za 3 kafle to bezpieczniej byłoby kupić wódkę na najbliższe 3 lata niż wpakować w pseudo stereo czytając wpisy kolegów

mozna się zmieniać ale pisać bzdury ? oferta naima się zmienia, oferta musicala się zmienia, oferta rotela się zmienia, w wpisy na forum stają się absurdalnie głupie !

ignac, na poczontek kup se flaszke, wypij, potem wytrzeźwiej a jak nie pomoże to tak.. do skutku.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość rydz

(Konto usunięte)

jakbym był laikiem i chciałbym coś złożyć za 3 kafle to bezpieczniej byłoby kupić wódkę na najbliższe 3 lata niż wpakować w pseudo stereo czytając wpisy kolegów

mozna się zmieniać ale pisać bzdury ? oferta naima się zmienia, oferta musicala się zmienia, oferta rotela się zmienia, w wpisy na forum stają się absurdalnie głupie !

Za trzy kafle nie warto? bo wiesz jak czytam że ktoś chce złożyć wszystko za pół kafla, tacy też są ,to wtedy zachodzę w głowę o co chodzi, i jeszcze chcą do tego ka,aaa ugryzłem się w język wiadomo o co chodzi :)

IGNAC, chyba bardziej chodzi Ci o to, że ludzie szukają hi-endu do 3000zł - to jest chyba najzabawniejsze. Albo słuchawki hi-end do IPODA :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No dobra, może za 3 kafle się kupi, powiedzmy pomijając akcesoria, za kafla za to nie musi grać, ale świecić się będzie jak psu....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kolumny dla blondynki, kolor klon, głosniki srebrne ,dziursko z przodu, i koledzy szukają, a po co? bo dla blondynki? Ha,ha teraz dopiero zerknałem w temat płytkie monitory:))))))

Autor tematu nie w kij dmuchał 7 lat na forum, wiedze ma! :))))

Kolumny dla blondynki, kolor klon, głosniki srebrne ,dziursko z przodu, i koledzy szukają, a po co? bo dla blondynki? Ha,ha teraz dopiero zerknałem w temat płytkie monitory:))))))

Przejrzyj sobie kilka kobiecych wątków, zawsze była masa pomocników. Kobietę mało kto zjedzie, a najczęściej jest kilkadziesiąt pomocnych i sensownych odpowiedzi :))

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przejrzyj sobie kilka kobiecych wątków, zawsze była masa pomocników. Kobietę mało kto zjedzie, a najczęściej jest kilkadziesiąt pomocnych i sensownych odpowiedzi :))

Ależ właśnie to miałem dokładnie na myśli.:))

To jest dobre co prawda z innej strony.Trafiłem na to w poszukiwaniach wątków o wzmacniaczach słuchawkowych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Gość rochu

(Konto usunięte)

Nie da się ukryć, że na AS królują chinole, budżetowy DIY, szroty z Allegro czy pc audio na poziomie integry z notebooka.

Nie broniliście forum przed szajsem w wątkach, to teraz jest jak jest.

Dobrej nocy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.