Skocz do zawartości
IGNORED

Co to za utwór?

filpat

Rekomendowane odpowiedzi

Sądząc po konstrukcji utworu myślę, że to jakieś promo mcintosha, ale nie mogę znaleźć w sieci dokładnie co to jest.

Ja tam mysle, ze chlopaki stroili sie a ktos to nagral i przez pomylke puscili na wystawie. Was to bierze?! No wiecie!

pzdrw

såså

Ja tam mysle, ze chlopaki stroili sie a ktos to nagral i przez pomylke puscili na wystawie. Was to bierze?! No wiecie!

pzdrw

såså

Mnie to nie bierze, ale fajnie brzmi, nie mów, że nie. Ja mam na przykład taki ulubiony kawałek na promo kolumn ushera, gdzie jest tylko i wyłącznie solówka na perkusji i lubię tego czasami posłuchać właśnie dlatego, ze fajnie brzmi.

Tak, to sa dzwieki kontrabasu Renaud'a Garcia-Fons'a. Bardzo podobne klimaty sa na plycie

"Arcoluz". W komplecie otrzymujemy 1CD & 1DVD. Plytka wydana przez "Enja Records" w 2005.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Parker's Mood

Facet ma kilka naprawdę świetnych płyt, mnie najbardziej podchodżą te w szerszym składzie etno-fusion-jazz.

Faktem jest, że brzmią świetnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.