Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki dobry wzmacniacz słuchawkowy na tranzystorach po holdegronie

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

Chcecie popalić słuchy ? ;)

nie,ale części do zabezpieczenia mogę po prostu wyciągnąć z szuflady i wsadzić,a do wzmacniacza chciałbym mieć lepsze.Nawet nie wszystkie bo zasilacz tez mogę zrobić z szuflady,tylko tor audio wymaga lepszych częsci.Konkretnie trany i rezystory.Zauwaz ,ze kilka osób ma podobny problem,ale jeśli nie jest możliwe zamówienie części tylko do wzmacniacza ,to chciałbym wiedzieć wczesniej

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

To zależy od kolegi Demasked75, jeśli będzie mu się chciało rozdrabniać ... części do zabezpieczenia to grosze, więc ...

więc grzeczne pytanie do kolegi Demasked75: czy....?

To zależy od kolegi Demasked75, jeśli będzie mu się chciało rozdrabniać ... części do zabezpieczenia to grosze, więc ...

ja właściwie też mógłbym zrobić go z szuflady, ale nie chcę.. wziąłbym udział w zamówieniu części jakbym mógł zamówić tylko niektóre elementy..

Demasked75, co Ty na to??

Płytka dotarła,serdeczne dzięki.

No właśnie,w zasadzie mam prawie wszystkie elementy,brakuje mi tylko kilku pozycji...będzie możliwość zamówienia niektórych części?

Jeśli mógłbym tylko podpowiedzieć to z doświadczenie dałbym jak najmniej opcji - trudniej o pomyłke i znacznie ułatwia to pakowanie (pakuje się całe zestawy i potem wysyła krotności)

Witam.W spisie elementów zamienione są miejscami wartości R9,12 i R10,13.

Jeszcze z godzinka i będziesz mógł zrobić korekte

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam nadzieję, że działa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie napisałem wcześniej bo zabiegany jestem - dziękuję za potwiedzenia - lepiej by było wysyłać je albo na e-mail albo priv żeby nie zaśmiecać tematu.

A co do podziękowań to należą się BB84 - ja włożyłem w temat niewiele czasu w stosunku do czasu jaki trzeba na zaprojektowanie płytki. Nie wiem kto będzie rozsyłał części ale mogę przygotować etykiety adresowe oraz listę wysyłkową (potwierdzenia) w PDF wystarczy wydrukować i nakleić na kopertę - jeżeli jest taka potrzeba to proszę o kontakt.

dwa pytania:

1.Czy mozna w końcu zamawiać części do samego wzmacniacza? Jeśli tak to ok ,jeśli nie to dla mnie komplet,ale chciałbym wiedzieć,bo takie pytanie padło juz kilka razy a odpowiedzi jeszcze nie ma

2.Kiedy kończy się zapisywanie i zaczynają wpłaty i zbieranie części.Widziałem chyba termin 27 listopad,ale może coś pomyliłem?

Dane adresowe do wysyłki proszę wysyłać na [email protected]

w następujący sposób

tytuł maila np. "2. Demasked75 1_KC "

treść

1 Imię, nazwisko, nick ilość kompletów 1 KC

2 Ulica, numer mieszkania

3 Kod pocztowy, miasto, region

4 Numer konta/potrzebne przy przelewach

Zostały wprowadzone zmiany dla osób zamawiająch cały KC i dla tych od "WZMACNIACZ"

Proszę o zmobilizowanie leniuchów, ponieważ części zamawiamy w poniedziałek 5.12.2011 o 12.00, do tego czasu musicie zrobic przelewy. Numer konta otrzymacie z [email protected]. Całkowita suma za 1 KC będzie gotowa jutro po 22.00, rozmowy rabatowo-zniżkowe trwają.

Zapomniałem dodać kolega mający konto w farnellu, proszę o PW.

Pamiętajcie koledzy, wystarczą spóżnialskie 2 osoby by zamówienie opóżnić.

Rezystory.net oferta handlowa grupowa:

rezystory 1KC wzmacniacz 7 złotych x ilość KC 29 = 203 złote

rezystory i kondensatory protekt 5 złotych x ilość KC 26 = 130 złote

Generalnie jak ktoś nie może kopiować wielowerszowego ciągu znaków to wystarczy wyłączyć javascript'a w przeglądarce.

Z 24 zamawiających osób odpowiedziało tylko 8 !!! Przy takim małym odzewie nie możemy liczyć na zniżki, rabaty. Cena końcowa dla 8 KC będzie znacznie większa niż dla 29. Więc po co robić sobie smaku.

Napisałem PW do wszystki spóżnialskich, i tylko 2 odzewy.

Koszty:

1KC = cena protectora 30,67 + cena wzmacniacza 77,260 + koszt wysyłki do forumowicza/koperta/torebki/polecony piorytet 115,93

1 WZMACNIACZ = cena wzmacniacza 77,260 + koszt wysyłki do forumowicza/koperta/torebki/polecony piorytet 85,26

UWAGA: CENY 1 KC OBOWIĄZUJĄ PRZY 29 KC.

Ludzie, weźcie się do kupy, dość, że ktoś się tym zajmuje i traci swój czas to jeszcze problemy ze zwykłymi potwierdzeniami - z wątku konstrukcyjnego robi się watek logistyczny :(

Jak będzie z przelewami? Przelewać podaną wyżej kwotę czy czekamy, aż się wyjaśni ile osób faktycznie weźmie udział w zamówieniu?

Proszę o zmobilizowanie leniuchów, ponieważ części zamawiamy w poniedziałek 5.12.2011 o 12.00, do tego czasu musicie zrobic przelewy. Numer konta otrzymacie z [email protected].

wysłałem potwierdzenie dwa dni temu ,nie otrzymałem maila z numerem konta

Numer konta <artw> dostaniesz jak będzie komplet zamawiających. Łatwie tak będzie dla mnie, brak potwierdzenia od:

4. jamelo 2_KC

6. witek64 1_KC

8. homodelfinus 2_KC

11. Peja 1 KC

12. drajek 1_KC

13. Nowy007 1_KC

22. robsmok_WZMACNIACZ

24. SomekPoland

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.