Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Zatrzymać w miejscu można jedynie obraz nagrany na dowolnym rekorderze. Spróbuj "zamrozić" sygnał bezpośrednio z anteny. Nie ma takiej możliwości. Dlatego obraz musiał być nagrany wcześniej co powinno być jasne. I nie jest to żadna teoria spiskowa tylko fakty.

Jak to nie ma takiej możliwości jak jest?????

Naciskam sobie na pilocie guzik i mam stopklatkę. Twoja wiedza zatrzymała się chyba na etapie sprzętu analogowego.

O! Właśnie sobie zatrzymałem na 1:34.

Śmierć Leppera spowodowała wysyp nowych idiotów i aktywność od dawna znanych.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński poinformował we wtorek, że zmarły w piątek lider Samoobrony Andrzej Lepper kilka miesięcy temu chciał się z nim spotkać.

Może chciał go z liścia pociagnąć?

Jestem Europejczykiem.

Ten słój sie powieksza i powiększa.Wpadł widać w turbulencje,bo muls coś nieodpowiednio(jak na niego)nadaje.Może tam gazów w tym słoju..za dużo.Niekcący w turbulencjach sie nawąchał...go.

Ja rozumiem Prawo i Sprawiedliwość, które najpierw, kiedy Jarosław Kaczyński był premierem, Andrzej Lepper wicepremierem, minister Ziobro był ministrem sprawiedliwości, a Mariusz Kamiński szefem CBA, próbowano niszczyć Andrzeja Leppera politycznie – powiedział na antenie Polsat News Sławomir Neumann (PO).

- Cała afera gruntowa, ta prowokacja, która była szykowana przeciwko niemu to było niszczenie Andrzeja Leppera. W międzyczasie udało się PiS-owi przejąć elektorat Samoobrony, no i dzisiaj występuje jako taki obrońca śp. Andrzeja Leppera, bo musi pokazać elektoratowi który do niego przyszedł, że dba o niego - dodał Neumann.

- Tak naprawdę to jest hipokryzja posunięta do granic i lepiej byłoby, żeby i europosłowie, i posłowie, i niektórzy dziennikarze związani z PiS-em pomilczeli przez kilka dni, poczekali na to, co zrobi prokuratura i dopiero może potem komentowali. Niestety jest to tylko i wyłącznie polityka.

- No to jest zachowanie nie pierwsze z takich działań PiS-u, który na każdej takiej tragedii próbuje ugrać parę punktów. Aż obrzydliwe jest czasami, kiedy widzę jak Zbigniew Ziobro próbował Andrzeja Leppera z tym słynnym gwoździem, czyli dyktafonem, politycznie wykończyć, to dzisiaj występuje w roli takiego obrońcy dobrego imienia Andrzeja Leppera i człowieka, który pilnuje śledztwa - podkreślił poseł PO.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W zeszłą sobotę napisałem: "Już zaczyna się wskakiwanie z partyjnymi sztandarami na trumnę Leppera której jeszcze nie ma. Strach pomyśleć co będzie przed samymi wyborami?".

Kolega xniwax strasznie się wtedy oburzył, na co odpowiedziałem "Politycy już zaczęli, zobaczymy i pogadamy za kilka dni.".

No i już widać wyraźnie, że PiS zrobił sobie z Leppera taran którym chce rozwalić PO. Skoro do tej pory nie dało rady trzeba spróbować tej metody. Pewnie jeszcze wyciągną kilku nieboszczyków, zaczną nimi efektownie potrząsać i pod patronatem Prezesa urządzą "Noc żywych trupów". Nieciekawa perspektywa ale tak chyba właśnie będzie.

Jestem Europejczykiem.

Ja rozumiem Prawo i Sprawiedliwość, które najpierw, kiedy Jarosław Kaczyński był premierem, Andrzej Lepper wicepremierem, minister Ziobro był ministrem sprawiedliwości, a Mariusz Kamiński szefem CBA, próbowano niszczyć Andrzeja Leppera politycznie – powiedział na antenie Polsat News Sławomir Neumann (PO).

- Cała afera gruntowa, ta prowokacja, która była szykowana przeciwko niemu to było niszczenie Andrzeja Leppera. W międzyczasie udało się PiS-owi przejąć elektorat Samoobrony, no i dzisiaj występuje jako taki obrońca śp. Andrzeja Leppera, bo musi pokazać elektoratowi który do niego przyszedł, że dba o niego - dodał Neumann.

- Tak naprawdę to jest hipokryzja posunięta do granic i lepiej byłoby, żeby i europosłowie, i posłowie, i niektórzy dziennikarze związani z PiS-em pomilczeli przez kilka dni, poczekali na to, co zrobi prokuratura i dopiero może potem komentowali. Niestety jest to tylko i wyłącznie polityka.

- No to jest zachowanie nie pierwsze z takich działań PiS-u, który na każdej takiej tragedii próbuje ugrać parę punktów. Aż obrzydliwe jest czasami, kiedy widzę jak Zbigniew Ziobro próbował Andrzeja Leppera z tym słynnym gwoździem, czyli dyktafonem, politycznie wykończyć, to dzisiaj występuje w roli takiego obrońcy dobrego imienia Andrzeja Leppera i człowieka, który pilnuje śledztwa - podkreślił poseł PO.

Ukryta Zawartość

No to PSmanów trza do prokuratury!Kto się przyczynia do samobójstwa drugiej osoby odpowiada karnie i to do lat pięciu.Do paki Stratega i Watsona.

Ukryta Zawartość

mamlak przez słój widze jakies miliony mamlakow.

Niech kazdy wpisze google 1man 1jar (uwaga brutalne) i juz mamy odpowiedz co dolega Mulsowi i czemu tak sie obnosi ze swoim sloiczkiem ....

I te poddeksty odbytnicze heh...Mulsik teraz to juz dales popis na max!

Kolega xniwax strasznie się wtedy oburzył, na co odpowiedziałem "Politycy już zaczęli, zobaczymy i pogadamy za kilka dni.".

Już wyciągnęli - śp. Grzegorza Michniewicza. Sprawa równie tajemnicza i skandaliczna.

Faktem jest, że granie na tych faktach przed wyborami, a nie domaganie się wyjasnienia sprawy bez powodów przedwyborczych jest...nie podoba mi się, a wtym przypadku osobiście mnie to rusza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Temat na antenę radyja jak znalazł ;)

No i oczywiście dla specjalistów.

"Czy w śmierć Andrzeja Leppera (†57 l.) jest uwikłana mafia? Wskazuje na to w swojej opowieści, którą przekazała redakcji, prostytutka Monika, której szef Samoobrony miał być dobrym klientem - czytamy w "Super Expresie".

Według sensacyjnych wyznań prostytutki z warszawskiej agencji towarzyskiej wynika, że Andrzej Lepper bywał w agencji dość często. Zamawiał panienki pod pseudonimem Jerzy i zabierał do swojego mieszkania.

Około 3-4 miesięcy temu w agencji pojawił się mężczyzna. Z opowieści Moniki wynika, że w trakcie spotkania z nią i jeszcze jedną dziewczyną próbował zasugerować, by któraś zechciała z nim współpracować i informować go, kiedy jadą do Andrzejka."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak zwykle pitolisz...a już się przekonałeś ,że za pitolenie ze mną możesz dostać bana

747 nadal nie wiem za co bana dostałeś.Za mną ten osobnik nie przepada i każdy wpis jeżeli tylko może podciągnie pod regulamin i napisze wiadomo za co

Dziwne jest to że dostałem bana w tym samym dniu, kiedy zdjęto mi ostrzeżenia.

Dziwne jest to, że mlb podawał mnie za przykład w miarę łagodnego tonu.

Nie wiem za co dostałem bana, ale to historia, każdy kto jest moderatorem ma prawo do własnej interpretacji.

Moje wpisy widocznie dały powody aby zinterpretować je jako szkodliwe dla poprawności linii forum.

Nie zamierzam okłamywać samego siebie oraz innych i pisać o czymś czego nie ma, oraz zatajać czy przemilczać to co jest.

Albo jest zakładka polityka i można poruszać ważne sprawy dręczące opinię publiczną, której wszyscy jesteśmy częścią, albo

D.Tusk przeczytał moje wpisy i wydał polecenie zastosowania wobec mnie regulaminu w rozumieniu własnej jego interpretacji.

wladz

Lepper jeśli był groźny dla kogokolwiek to dla wszystkich trzech opcji, nie pitol.

to znaczy?

człowieku co miał do powiedzenia już powiedział i tylko dłużnicy obawiali się o swoją kasę.W polityce PO trzymało się z dala od Leppera.Do tego stopnia ,że nie chciało koalicji mogącej obalić rząd Kaczyńskiego.

Pisz w oparciu o fakty a nie swoje fantasmagorie.

Wladz i Wojciech wasza wiara banialuki oficjalne mnie czasami zadziwia.

tylko dłużnicy obawiali się o swoją kasę

Dłużnicy, czy wierzyciele?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziwne jest to, że mlb podawał mnie za przykład w miarę łagodnego tonu.

Nie wiem za co dostałem bana, ale to historia, każdy kto jest moderatorem ma prawo do własnej interpretacji.

Bo mlb to dobry człowiek jest. Jak mnie zbanował za Ciebie to też na mnie nie krzyczał. I też uważam, ze niesłusznie - bo nikt poza twórcą skrótu nie wie na pewno co on oznacza.

wladz

Zdecyduj się.

Albo albo, albo powielasz manipulację mainestreamu, narrację głównego nurtu, zakłamanie jakie panuje typu "piloci cztery razy podchodzili do lądowania, albo kpt Protasiuk miał ostrą rozmowę z gen Błasikiem tuż przed odlotem", albo podchodzisz uczciwie do rzeczywistości.

Nazywasz pitoleniem wszystko to co nie jest napisane w Gazecie Wyborczej, zobaczone w TVN24, usłyszane w RMF FM, itp.

NAWET NIE MUSZĘ PISAĆ ŻE KOMPROMITUJESZ SIĘ W TEN SPOSÓB, TAK JAK SIĘ KOMPROMITUJĄ TE MEDIA, STAWIASZ SIĘ W SYTUACJI BEZ WYJŚCIA.

Skoro tak, to po co ta dyskusja, skoro wszystko można przeczytać, zobaczyć, usłyszeć.

Chyba że twierdzisz, że media mówią prawdę, a to ciekawy materiał na nowy wątek, czy media w Polsce kłamią czy podają prawdę.

Lepper popełnił samobójstwo - tylko kto w to uwierzy?

Pozory mylą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.