Skocz do zawartości
IGNORED

Własny zestaw czy HK MAS 111

Sikorsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Można złożyć fajny zestaw, tym bardziej, jeśli nie musi być nowy. Podaj wymiary pokoju i planowane ustawienie kolumn. Wtedy można doradzić coś więcej.

jesli chodzi o zestaw MAS 100 badz MAS iles tam to szczerze nie jest on wart 1000zł za taka kwote zbudujesz duzo lepiej grajacy zestaw. Pytales czy warto czy pytales o porade? Jesli porade podaj wymiary pomieszczenia, typ muzyki,

• 2 tygodnie później...

W chwili obecnej nie mam mozliwosci podania wymiarow pomieszczenia. Jest to male pomiesczenie ale wiem ze w niedalekiej przyszlosci bedzie ten zestaw w duzo wiekszym pomieszczeniu dletego zapas mocy musze miec. Zestaw bedzie rowniez pod konsole PS3. Myslalem nad czyms takim amplituner - Yamaha R-S700, kolumny - Bowers & Wilkins CM5. I teraz kwestia subwoofra, jezeli na zestawie pojda gry i filmy tez to moze warto zainwestowac. Tak do 800zl myslalem np. Yamaha NS-SW210 albo YST-FSW150. Co o tym myslicie. Jak palnalem jakies glupstwo to smialo mowcie. Wiem ze suby w zestawach stereo to rzadkosc ale skoro ampli ma takie wyjscie a zestaw nie bedzie tylko do muzyki tylko tak 50%muzyka 50% gry i filmy. P.S. Sorry za brak Polskich znakow ale jestem za granica.

Jednak ampli od Yamahy odpada (brak optical In). Znalazlem w podobnej cenie HK 3490. Co do muzyki jakiej slucham to rock, hip-hop, R&B, pop i po trochu wszystkiego, trudno powiedziec, czesto slucham radia a tam jest miszmasz wszystkiego. Prosze o doradzenie czy taki 2.1 bedzie dla mnie lepszy czy pozostac przy 2.0?

No i to sa juz duzo lepsze systemy niz tamte. Natomiast zastanawiam sie czy proste podlogowki typu Klipsch F1 nie okaza sie lepsze do Hip Hopu i R&B od dokładniejszych i cieplejszych Bowersów. Tutaj przydały by sie kolmny z uderzeniem fajnego solidnego i dynamicznego Basu, gdzie środek nie gra glownych skrzypiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.