Skocz do zawartości
IGNORED

"Tak" w każdym lub co drugim zdaniu

antos

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie - właśnie!!!

jeden z wykładowców potrafił w ciągu 45 minut walnąć 200 - 250 razy właśnie...

(podzielcie sobie na minuty :)))

to była prawdziwa MASAKRA :) - studenci mieli zabawę - robili kreski za każde właśnie i zliczali :)

podobno kiedyś za 45 minut dobił do 350 właśnie :) masakra taak?

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

To posłuchajcie sobie TAK po prostu, jak ludzie mówiom. Wymawia się "Ą" na końcu słowa, a nie jakieś "OM". A zamiast "Ę, mówi się "E", a nie "em".

Zgadza się, b. mnie to razi również. A jak od czasu do czasu słysze jakichś prezenterów w TV, którzy tak mówią, to nie wiem, czy to ich niewiedza, czy głupota i chęć podążania za jakąś modą (oni powiedzieliby 'modom').

mnie wnerwia z angielska "am", już wolę nasze "yyyyy"

Gdy byłem mały, miałek okres, gdy mówiłem 'yyyy'. Trudno było się z tego 'wyleczyć', ale przy odrobinie pracy jest to możliwe.

Powrót po dłuższej przerwie...

Zauwazyłem to zwłaszcza u ludzi ze Stolycy. A Wy?

Jako Warszawiak ''z dziada prapradziada'' a nie ''w bańce po mleku przywiezionym'',też to zauważyłem i potwierdzam zwłaszcza u Czereśniaków - Słoików młodego pokolenia :))))))))

No PARANOJA (stare ale jare).

• 2 tygodnie później...

Pół biedy kiedy jest to kolega z pracy...gorzej gdy przełożony (nie mogę zwrócić uwagi).

Aaaa to niby czemu? święta krowa czy co??

Nie bądź dupa, obiecujesz poprawę, taaak!??

Osobiście jeśli nie zgadzam się z wypowiedzią, lub kiedy mi ktoś próbuje wcisnąć coś tam.....,to obojętnie czy to jest mój przełożony, czy (wybierz sobie) to nie chowam głowy w piasek, tylko rozmawiam.

Jeśli będziesz 100% pewny swojej racji, albo nie podoba ci się czyjaś wypowiedz wykrzycz to, zwróć uwagę... nie bój się, to nie boli a wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.