Skocz do zawartości
IGNORED

Różne wkładki do wzięcia

NE5532

Rekomendowane odpowiedzi

jakby ktoś miał na zbyciu tanią wkładeczkę z nową prawie igłą to piszcie. obecnie mam epc270 technicsa ale igła pokrzywiona.

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

SUPER PACK

Dla miłośnika polskich wkładek zestaw trzech przetworników - używanych, ale w 100% sprawnych - takich jak na zdjęciu. Oferuję tylko w komplecie ze względu na znaczne koszty wysyłki w stosunku do wartości poszczególnych wkładek. Za całość z wysyłką 50 zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

bumbum, na allegro kupujesz nową igłę do tej wkładki za 35 zł (jest w ciągłej sprzedaży, jak nie znajdziesz to podam Ci na prv sprzedawcę, ale znajdziesz) . Nie ma sensu wymieniać tej wkładki na coś taniego. Jak chcesz lepiej top musisz wydać te 300zł za nową.

Ok, kupiłem pod Wamata eliptyczna i faktycznie nie ma co żałować. Gra przyzwoicie. Szkoda że tak mało o tej wkładce jest napisane na forum i w ogóle w necie.

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 9 Grudnia 2011 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 9 Grudnia 2011 - nie na temat

potrzebuje wkładki sprawnej z igłą uf-50 lub uf-70 ewentualnie jakiś tani uzywany gramofon który komuś zalega w piwnicy. Oczywiscie sprawny i ze wzmacniaczem, cos typu "Artur" "Cyryl" itp.

Oczywiscie nie dla mnie a dla mojej tesciowej która zaraziła się odemnie a ma sporo płyt z lat młodzieńczych ,równiez pocztówek dźwiękowych więc tylko taki gramofon się nada.

Gdyby ktoś miał wkładki Ortofon VMS bez lub z igłami,to ja chętnie kupię!W zamian mogę też zaoferować nowe Ortofony 510 MkII w stanie dziewiczym lub AT 13,AT VM8...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 16 Grudnia 2011 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 16 Grudnia 2011 - nie na temat

Witam - aktualnie posiadam z moim gramofonie wkładkę z igłą - Excel QD 700 C - gramofon to SONY PS T15.

Jeśli ktoś ma na zbyciu coś sensownego w cenie Audiotechnica AT-95 proszę o info.

Ewentualnie o podpowiedź czy jest sens wymieniać to co aktualnie posiadam na wspomnianą wkładkę z igła.

• 3 tygodnie później...

Jakby ktoś był zainteresowany wkładką Sumiko Pearl kupioną w grudniu 2011 to proszę o info. Wkładka grała ok. 20 - 30 godzin. Do wkładki posiadam osłonę na igłę, pudełko, instrukcję i śrubki montażowe.

Jakby ktoś był zainteresowany wkładką Sumiko Pearl kupioną w grudniu 2011 to proszę o info. Wkładka grała ok. 20 - 30 godzin. Do wkładki posiadam osłonę na igłę, pudełko, instrukcję i śrubki montażowe.

Byłbym zainteresowany. Jaka cena?

• 5 tygodni później...

Odświeżam wątek - tym razem wkładka i coś do wkładki. Zdjęcia w wyższej rozdzielczości oraz wszelkie info na PW;)

Ukryta Zawartość

post-8831-0-95035200-1328794152_thumb.jpg

post-8831-0-42222500-1328794166_thumb.jpg

post-8831-0-39805300-1328794179_thumb.jpg

post-8831-0-68283300-1328794188_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Odświeżam wątek - tym razem wkładka i coś do wkładki. Zdjęcia w wyższej rozdzielczości oraz wszelkie info na PW;)

Wkładka sprzedana, natomiast to coś do wkładki to znany i ceniony NAD5120, tyle że przeznaczony na rynek czeski, stąd logo Tesla.

Witam!

Nie wiem gdzie zadać to pytanie ale może tutaj ktoś pomoże. Wiecie może gdzie sa do dostania igły do wkładki Ortofon 2m Red? W sklepach w necie cena igły praktycznie równa sie cenie wkładki , różnica kilku złotych. Tak do końca to nawet nie wynika z tytułów, że to igla a nie cała wkładka. Załatwił (zepsuł) mi syn igłę i muszę zakupić nową.

Pozdrawiam i z góry dzieki za info.

W sumie to igła 299zł, a wkładka z igłą 402zł w praktycznie wszystkich sklepach. Jakiś czas temu widziałem te wkładki za 350zł, a nawet raz za 304, teraz żałuje że nie kupiłem. Drogie te igły w porównaniu do calej wkładki, to chyba taki sam biznes jak na drukarkach za 100zł i wkładach na 50 kartek za 150zł. Igła posłuży oczywiście dłużej ale uszkodzić łatwo :-)

Pozdro i dzięki

W sumie to igła 299zł, a wkładka z igłą 402zł w praktycznie wszystkich sklepach. Jakiś czas temu widziałem te wkładki za 350zł, a nawet raz za 304, teraz żałuje że nie kupiłem. Drogie te igły w porównaniu do calej wkładki, to chyba taki sam biznes jak na drukarkach za 100zł i wkładach na 50 kartek za 150zł. Igła posłuży oczywiście dłużej ale uszkodzić łatwo :-)

Pozdro i dzięki

A może inaczej trochę wyżej:

Ukryta Zawartość

albo odszukaj na alle... sprzedawcę o nicku "wamat" i napisz do niego, nie wiem jak on to robi ale ma ceny bardziej "przyjazne"

Igła blue ma lepszy szlif i jest w pełni kompatybilna z wkładka 2M Red

Pozdrawiam,

Paweł

Ukryta Zawartość

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Pozdro i dzięki

Hmmm... 329 to już dobra cena?:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.