Skocz do zawartości
IGNORED

Program III polskiego radia organizuje odsłuch.

szybki Gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

To w UK, u nich zawsze wszystko taniej, u mnie we wsi na 100% cena jest 44 jurki, tydzień temu widziałem.

Ale o takiej róznicy cen nie miałem pojęcia - to już jest czysty bandytyzm. :(

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dlaczego znalazł się ten temat na Bocznicy ?

Można było wykasować mało eleganckie wpisy i pozostawić w zakładce Hi-End.

Tym bardziej że (może) kilku Forumowiczów będzie uczestniczyć w pokazie i odsłuchu i coś by nam ciekawego napisali, a tak ?

Któryś z Moderatorów chyba szybciej robi niż myśli.

To pewnie ten brzydki palton:-)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

To to zróbmy listę Naszych przedstawicieli, tylko kto ich będzie sponsorował, może Ci co tak chętnie przerzucają tematy na Bocznicę ?

- muls....z wyrównywaczem poziomów głośności(czarną skrzynecką).

- stary audiofil, pisał że wzrok mu niedomaga to może słuch ma bardziej wyostrzony ?

• 3 tygodnie później...

Mój temat na Bocznicy, a tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) się pięknie rozwija.

Echhh, "jebał to pies" - ale przynajmniej będą może jakieś recki z tego wydarzenia.

Nie idę, ale bym poczytał, to przecież już dziś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.