Skocz do zawartości
IGNORED

jakie fronty do h/k avr260 i dvd 250

freju

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie szukam fronty do tego zestawu , jest tylko problem z wymiarami bo wysokość max 60 cm , reszta mniej istotna , najlepiej przedni bas-reflex , bo bedą stały blisko ściany, kwota do 700zł max 1000zł , wolałbym używane , ale takie zeby grały dobrze w muzyce stereo , gatunek , tu jest problem , bo tak po prawdzie robie to dla brata , a on mieszka z rodziną więc słuchają praktycznie wszystkiego ,myślałemo mb-qart QL-SP 2 , B&W 602 S2, teraz widziałem ciekawe epos ELS 303, ale juz głupi jestem , nie wiem co z tymi amplitunerami , gra ,ja osobiscie jestem zwolennkiem stereo , idvd mam tylko do obrazu i słucham filmów , w stereo , brat , ma plan pózniej rozbudowac kino , ale wersja frontów jest priorytetem i te kolumny maja zagrac w miarę dobrze w stereo , no tego kina żeby tez ąz tak nie katowały , z góry dzieki za info

https://www.audiostereo.pl/topic/87626-jakie-fronty-do-hk-avr260-i-dvd-250/
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Proponuję Monitor Audio BR2: http://www.ceneo.pl/372422 - używane można kupić znacznie taniej. Sam używam tych kolumn ze stereofonicznym amplitunerem na ok. 22 m kw. Powinny spełnić Twoje oczekiwania: http://www.youtube.com/watch?v=9YApOMHP4js

Proponuję Monitor Audio BR2:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - używane można kupić znacznie taniej. Sam używam tych kolumn ze stereofonicznym amplitunerem na ok. 22 m kw. Powinny spełnić Twoje oczekiwania:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proponuję Monitor Audio BR2:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - używane można kupić znacznie taniej. Sam używam tych kolumn ze stereofonicznym amplitunerem na ok. 22 m kw. Powinny spełnić Twoje oczekiwania:

Ukryta Zawartość

trochę drogie je masz 800 zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nic , widzę ze masz takie do sprzedania , a to już nie jest w tym momencie ,odpowiedz lub doradztwo ?

aczkolwiek nie twierdzę że te głośniki są kub bedą złe , bo są bardzo dobre , al są lepsze w tej cenie ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nic , widzę ze masz takie do sprzedania , a to już nie jest w tym momencie ,odpowiedz lub doradztwo ?

aczkolwiek nie twierdzę że te głośniki są kub bedą złe , bo są bardzo dobre , al są lepsze w tej cenie ?

Ponieważ źle widzisz, napiszę to bardziej wyraziście; MOJE MONITORY NIE SĄ DO SPRZEDANIA I BYŁA TO RADA, A NIE ZAMASKOWANA OFERTA!

były te fotki wystawione na jakimś portalu aukcyjnym , ale ok , bez nerwów , kupiłem b&w 601 s3 za 500 zł czekam na kuriera jak odsłuchamy to napisze czy współgra zestaw z tym harmanem , moze komus się przyda opinia na przyszłosć , opis zrobie ogólny , nie bedę opiniował kabli głosnikowych lub sygnałowych , ogólny całokształt bo w temacie kina myślę że jest to zbędne, jak się powtórzyłem to tylko dlatego że nie widze czy wpis dotarł , pozdrawiam wszystkich forumowiczów , szkoda tylko że tak mało odpowiedzi

były te fotki wystawione na jakimś portalu aukcyjnym , ale ok , bez nerwów , kupiłem b&w 601 s3 za 500 zł czekam na kuriera jak odsłuchamy to napisze czy współgra zestaw z tym harmanem , moze komus się przyda opinia na przyszłosć , opis zrobie ogólny , nie bedę opiniował kabli głosnikowych lub sygnałowych , ogólny całokształt bo w temacie kina myślę że jest to zbędne, jak się powtórzyłem to tylko dlatego że nie widze czy wpis dotarł , pozdrawiam wszystkich forumowiczów , szkoda tylko że tak mało odpowiedzi

Baardzo dobra cena za B&W

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

były te fotki wystawione na jakimś portalu aukcyjnym , ale ok , bez nerwów ,(...)

Te nie fotki, filmik pochodzi nie z portalu aukcyjnego tylko z "YouTube" - widzę, że czasami nawet duże litery nie pomagają! Czytaj ze zrozumieniem, a nie z założeniem.

kolumny dotarły do brata ,a brat specjalnie sie nie interesuje audio , ,ale miał wczesniej kolumny onkyo sc 470S podłogówki i powiedział mi ze grają o niebo lepiej , mówi ze nawet nie siadaja do b&w zupełnie nie taliga , graja dynamicznie czysto ogólnie bardzo mu się podobaja i super grają , to jego opinia , kolumnu przyjężdżaja do mnie w piatek i ja będę je odsłuchiwał na wzmacniaczu harman /kardon hk6350R 2x60 watt starszy model , ale te stare harmany to jeszcze coś graja , słuchałem nowego hk980 coś takiego , oj byłem mocno zawiedziony tym co ten nowy wzmak pokazał grał też z b&w dm 600 monitorki stare z 18 cm niskotonowym , ale do tematu bede odsłuchiwał je na hk i cd NAD 5000 monitor series kable głośnikwe monitor bingo i procab oba 2x2,5 mm2, opis zrobie po 11 listopada

Ponieważ źle widzisz, napiszę to bardziej wyraziście; MOJE MONITORY NIE SĄ DO SPRZEDANIA I BYŁA TO RADA, A NIE ZAMASKOWANA OFERTA!

Te nie fotki, filmik pochodzi nie z portalu aukcyjnego tylko z "YouTube" - widzę, że czasami nawet duże litery nie pomagają! Czytaj ze zrozumieniem, a nie z założeniem.

ok niech będzie , moze cos wiecej na temat , bo jak narazie to nic się nie dowiedziałem tylko , wyjaśniamy jakiś banał , który nic nie wnosi do tematu , i nikomu w niczym nie pomoze , ani nie doradzi , dzieki za info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.