Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowicz roku

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Zbanowani proponowani na forumowicza roku ? Można sobie żartować, ale nie aż tak ...

Umknął mi ten wpis gdzieś...a więc

Palton pisz na temat -bo Cie wyrzucę z wątku nie trolluj-ostrzegam Cię.

Do konkursu zgłaszam kandytaturę misiomora. Lubię czytać jego wpisy - zawsze pisze rzeczowo, na temat i unika awantur.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

W kategorii 'najbardziej niezrozumiałe wpisy roku' głosuję na użyszkodnika zbyniu 360

oto fragment Jego wesołej twórczości:

"to mysle ze z kolumnami moimi sie dograly tylko mialem zla impedancje na wzmaku, ale teraz niesprawdze bo jestem przy zakupie cdeka ma dobra gore ten cdek i bede napewno teraz zadowolony z brzmienia."

"no dobrze ale zwykly koksial wepne w to wejscie koaksjalne w tym odtwarzaczu.... "

"a ty wiesz co ja pisalem na poczatku ze cd lampizowane jest spoko ale w polaczeniu z lampa to moze być! niekorzystne tak pisalem, no tak pisalem. "

"A mam pieknego yaqina mc-10l srebno-czarny piekne urzadzenie! gra bardzo dobrze i wiem ze moge sobie poprawic te basy nie sa zle ale lubie szybki sprezysty bas i doprne swego! chociazby ziemia pekla i koniec swiata nastapil. Miernika sie nie dorobilem az wstyd boje sie ze cos zknoce wzmak gra rowno zadnych brumien trzaskow itp; ten model jest sprawny i mnie to bardzo cieszy"

"tak sie zastanawiam czy nie lepiej kupic jakis odtwarzacz sacd pare modeli wyszlo z denona pytanie ktorym sie zainteresowac aby niebyl slaby na zwyklych plytach, pozdrawiam "

"mam pytanie czy moge spokojnie podlaczyc yaqina 1ol. na bi-wre do kolumn b&w603dms1w zmaku na 4ohm. nikt nie pisze to co podlanczac i wzmak zyska na mocy... "

"a ja mam pytanie co za kolumnami wstawic chodzi mi o taki rozpraszacz z gapki jak nieraz widze na forum z takimi piramidkami gdzie to moge kupic wmiare tanio sciana z tylu szeroka na 6m a wysoka na 80cm pokoj na podaszu ze skosem doracie czy to dobry pomysl i moze jeszcze taki arkusz na dzrzwi...pozdrawiam was."

"mam pytanie podobne czy yaqim mc-10l ladnie sie wgra w kolumny b&w dm603s1 bo takowe posiadam i jestem tez w realizacji zakupu tego wzmaka czarno-srebrny. "

"tu trzeba znalesc zloty srodek ja ale to ja uwazam ze scena daje nam dobra przestrzen i sluchanie do kazdej inej plyty i zmiana polozen kolumn mija sie z celem tak ja wczesniej pisalem to jest jeszcze raz powtarzam moje zdanie to jest optimum !!! "

na koniec perełka :)

"ja nie jestem pijany tylko ty sie wkurasz ze jak mowie ze mnie na tyle stac to trzeba zrozumiec!!! "

i wszystko jasne :)

audiokarma.org

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Waluch!

Zastanawiam się, czy jest to jeden, z dużą ilością pereł, wpis - czy te perły pochodzą z wielu wpisów?

Poza tym zgoda! W nagrodę bezpłatne leczenie specjalistyczne na oddziale chirurgicznym (krioterapia też) jeśli potłuczony lub odwykowym jeżeli się nachlał, nażarł, napalił albo nawąchał!

"perełkę"to ze trzy razy czytałem:)))

..,a ja sobie humor:))

ani jednego przecinka

Upodabniasz się do użytkownika rochu - on też jest bardzo merytoryczny!

Zastanawiam się, czy jest to jeden, z dużą ilością pereł, wpis - czy te perły pochodzą z wielu wpisów?

cytaty pochodzą z różnych tematów , w których wypowiadał się zbyniu 360

audiokarma.org

Gość rochu

(Konto usunięte)

"mam pytanie podobne czy yaqim mc-10l ladnie sie wgra w kolumny b&w dm603s1 bo takowe posiadam i jestem tez w realizacji zakupu tego wzmaka czarno-srebrny. "

Boskie : )

Przypomina mi to fragment protokołu milicyjnego (tak jeszcze wtedy była MO):

"podejrzany żyje z Hanną O. w nieformalnym związku, w tak zwanym kombinacie".

Przypomina mi to fragment protokołu milicyjnego (tak jeszcze wtedy była MO):

"podejrzany żyje z Hanną O. w nieformalnym związku, w tak zwanym kombinacie".

Rochu spisywałeś te zeznania czy to jakiś cytat?

no co za pytanie :P jakin sie wgra ze wszystkim :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Użytkownicy+

Umknął mi ten wpis gdzieś...a więc

Palton pisz na temat -bo Cie wyrzucę z wątku nie trolluj-ostrzegam Cię.

A gdzie tu trollowanie ? Pytam przecież jakim cudem, forumowiczem roku, ma zostać ktoś zbanowany. Taki xyz, nie napisał przecież w tym roku ani słowa ... No dobra, kilka wpisów miał ale zostały wycięte, a klon zbanowany :)

Audio Show 2011 - XYZPawel - happenning

Proponuję zrobić happening na tegorocznym Audio Show 2011, zatytułowany "XYZPawel".

Jest wielu ludzi których razi kneblowanie klawiatur użytkownikom takim jak XYZPawel, a także takich którzy przyznają Pawłowi rację.

Ponieważ na tym forum znamienna jest łatwość określania ludzi mianem klona XYZPawla, proponuję zbiorowe przyjście na Audio Show 2011 z plakietkami pod tytułem "XYZPawel".

Ciekawe jak potraktowane zostaną takie osoby ?

Kto ma odwagę ? :)

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rozumiem, że w planach macie okupację któregoś z hoteli, w którym odbywać się będzie AS?

Taka moda dzisiaj przecież.

Nie lepiej od razu na Krakowskie Przedmieście?

Chętnie podrzucę tobie i twoim przyjaciołom zgrzewkę zniczy abyście mieli co zapalić.

Rozumiem, że w planach macie okupację któregoś z hoteli, w którym odbywać się będzie AS?

Taka moda dzisiaj przecież.

Chętnie podrzucę tobie i twoim przyjaciołom zgrzewkę zniczy abyście mieli co zapalić.

będą wręczane ulotki że as to ściema wszystkie kable są takie same i wszystko gra tak samo, :)

Focal + Naim

Audio Show 2011 - XYZPawel - happenning

Proponuję zrobić happening na tegorocznym Audio Show 2011, zatytułowany "XYZPawel".

Jest wielu ludzi których razi kneblowanie klawiatur użytkownikom takim jak XYZPawel, a także takich którzy przyznają Pawłowi rację.

Ponieważ na tym forum znamienna jest łatwość określania ludzi mianem klona XYZPawla, proponuję zbiorowe przyjście na Audio Show 2011 z plakietkami pod tytułem "XYZPawel".

Ciekawe jak potraktowane zostaną takie osoby ?

Kto ma odwagę ? :)

A może byś tak się schował.........najlepiej w beczkę po śledziach))

:) To i ja dorzucę dwie zgrzewki, byście ułożyli litery Y i Z, aby ten płonący X nie wyglądał jak krzyż,

bo jeszcze ktoś się zacznie modlić albo napiszą że w Polsce mamy Ku Klux Klan.

Krzysiek z tą plakietką będziesz wyglądał jak XYZ Klon Klaun.

A może byś tak się schował.........najlepiej w beczkę po śledziach))

Beczka śmiechu będzie, gdy Krzysiek będzie chodził od pokoju do pokoju, głośno komentując: "tutaj gra tak samo",

albo wyduka Fremerowi złotą myśl trójwymiarowego, że "winyl gra lepiej od CD... ale tylko w wyobraźni audiofila".

Po co kombinować z plakietkami? :)))

moja propozycja w kategorii "merytoryczne wpisy" albo "mam Misje" - do wyboru

Grzegorz7 Napisano 19.09.2011 - 18:05 Człowieku! A co myślisz? Co może być w takim grubym kablu jak szlauch? Pewno jakaś grzałka. Jak to mam grać po przejściu przez takie coś!?

Grzegorz7 Postów 5837 Rejestracja 17.10.2008 Napisano dziś, 18:58 Na tym polega to całe Forumowe słyszenie kabli. Zaraz wejdą do dyskusji złotousi i zobaczycie... Zależy jakim aparatem nakręci się film. Jak takim za ponad 6000zł (audiofilskim) to wszystko będzie w porządku, zmiany będą.

Grzegorz7 Postów 5837 Rejestracja 17.10.2008 Napisano 06.11.2011 - 20:16 Myślałem, że głusi, jak mówisz, brechtają się z frajerstwa złotouchych; podatności na reklamy, omamy,...

Grzegorz7 Napisano 25.10.2011 - 18:57 Najlepiej gra bez konfekcji... Izolację na żyłach zdjąć na długości ok. 2cm i tak wsunąć do gniazda. Hi-end nie zna kompromisów!

wpis dotyczy kabli sieciowych

a może ja nie mam poczucia humoru :(

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Może to nie forumowicz, ale chłopak się stara jak nic! YoutubeMan!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Opublikowano · Ukryte przez palton, 10 Listopada 2011 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 10 Listopada 2011 - Wpis obraźliwy.

Bezwzglednie rochu za orty i bycie pomazańcem prawniczym - czyli łindykatorem oraz fanem sprzętu komputerowego na audiofilskich podstawkach, mającym najwieksze plery u moderatorów. Warto mu się podlizać, bo lepiej trzymac z kliką krakowskich audiofilów (mają smoka i mogą go użyć).

Kategorię tej nominacji trzeba będzie wynaleźć jak w dowcipie o Jiżinku.

Yamnick - za nowy sposób rozumienia języka polskiego i plucie zza oceanu.

Jar1 w kategorii Jar1 za bycie Jarem1

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.