Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem jechać ale nie mam transportu, umawiałem się z kolegą Hubertrs i kontakt się nam urwał więc chyba odpuszczę.

kolega hubert sie wybiera tak jak mowil, tylko, ze nie mial czasu poklikac na forum. ;(

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

To lipa Panowie jak wszyscy będziecie w niedziele. Mi ten dzień nie pasuje ze względu na pracę :( Jak będę miał jechać sam ( miał jechać ze mną jeden kolega ale zjechał do Polski ) to chyba sobie odpuszczę chociaż szkoda by było...

To lipa Panowie jak wszyscy będziecie w niedziele. Mi ten dzień nie pasuje ze względu na pracę :( Jak będę miał jechać sam ( miał jechać ze mną jeden kolega ale zjechał do Polski ) to chyba sobie odpuszczę chociaż szkoda by było...

No to faktycznie pechowa sprawa. Jak rozumiem chorobowe nie wchodzi w grę ...

bartek_bart

My akurat atakujemy w sobote.

pozdr.

Edytowane przez TOMEK75

Jak już kiedyś mówiłem byłem dwa razy i zawsze bilety kupowaliśmy na miejscu, tyle że byliśmy zaraz po otwarciu.

Jedziecie zobaczyć coś co szczególnie Was interesuje czy tak ogólnie ?

Jedziecie zobaczyć coś co szczególnie Was interesuje czy tak ogólnie ?

jeśli pojadę to chciałbym zobaczyć jak najwięcej sprzętu ale w szczególności zajrzeć do firm których sprzęt posiadam i do tych które może by mnie interesowały czyli dynaudio. roksan, exposure, pmc, itp

Postaram sie przyjechac to wtedy moglibysmy sie ustawic jakos pod hotelem okolo godz 9:45 i razem pochodzic po pkojach. Wyslij mi na PW twoj nr telefonu to zadzwonie jak bede na miejscu. ( chyba ze cos sie zmieni i nie pojade ale to dam Ci znac odpowiednio szybko )

No sam się zdziwiłem ale zajeło nam to 3h. Zajrzeliśmy do wszystkich pokoi. W niektórych posiedzieliśmy kilka minut słuchając muzyki w innych nie ( zazwyczaj wtedy gdy muzyka niczym nie porywała ). Z biletami żadnych problemów nie było. Zapłacilismy na miejscu.

9a0652f33064b6f9m.jpg

Najlepiej grający zestaw na Audio. Bardzo niepozorny...

Edytowane przez bartek_bart

a ja wybieram sie jutro z londynu, jak ktos z forumowiczow tez sie wybiera to ja z checia sie podlacze pod grupe.. a potem zawsze mozna wrzucic jakies piwko :) pozdr

Edytowane przez soomik
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.