Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jakos zapomnialem o Cohenie mimo ze kiedys sporo go sluchalem i jakos wpadlem na ta ostania w dniu premiery, no niestety juz chlop nic nie nagra, szkoda.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Tak :-)

Uff hehe :)

Panowie czy w zeszłym roku na audio show byly wejściówki do kupienia na miejscu czy tylko przez net? Kiedyś na ich stronie bylo zawsze info, że można kupić na miejscu a teraz jakoś tego nie widzę.

Ostatnio stalismy jakies 5 min. Moze w tym roku udalo by sie nam jakos ustawic na jeden dzien, Bartek ty zdecydowanie w sobote??

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Ostatnio stalismy jakies 5 min. Moze w tym roku udalo by sie nam jakos ustawic na jeden dzien, Bartek ty zdecydowanie w sobote??

W 2013 jak bylem z Tomkiem to kolejka byla calkiem spora chociaz dosc sprawnie ludzie wchodzili. Z tego co pamietam to osoby z biletami kupionymi przez net wchodzili osobnym wejsciem i tam kolejki nie bylo.

No ja z Robertem na 99% w sobote. Moze jeszcze ktos bedzie z nami jechal.

Co to za Audioshow i gdzie?

Coroczna impreza taka jak w Warszawie. Odbywa się w Bristolu w hotelu Marriott. Przeważnie ok 200 firm wystawia swój sprzęt na kilku piętrach hotelu. Tutaj ich strona http://www.bristolshow.co.uk/

Edytowane przez bartek_bart

Widze ze linn uparcie trzyma sie z dala, ale za to mission bedzie pierwszy raz.

Widze ze linn uparcie trzyma sie z dala, ale za to mission bedzie pierwszy raz.

no szkoda , że linna nie będzie. Będzie za to kilka firm , których produkty z chęcią zobaczę i posłucham jak: audiolab , auralic , bluesound , dynaudio , exposure , pmc , proac , spendor i kilka innych

Ja w tamtym roku napalalem sie na Harbeth ale zagraly fatalnie, na dodatek obsluga sprawiala wrazenie jak by byla tam za kare.

Ja w tamtym roku napalalem sie na Harbeth ale zagraly fatalnie, na dodatek obsluga sprawiala wrazenie jak by byla tam za kare.

Bywa tak, że na takich pokazach problemem jest spasowanie klocków ( chociaż powinni wiedzieć z czym najlepiej ich produkty grają ) a także bardzo słabe lub nawet zerowe przygotowanie akustyczne pomieszczeń.

Niemiła obsługa też potrafi wszystko popsuć

Bywa tak, że na takich pokazach problemem jest spasowanie klocków ( chociaż powinni wiedzieć z czym najlepiej ich produkty grają ) a także bardzo słabe lub nawet zerowe przygotowanie akustyczne pomieszczeń.

Niemiła obsługa też potrafi wszystko popsuć

Zadziwiajace jest to ze producent wystawiajacy swoj towar nie potrafi spasowac systemu - to jest nieporozumienie...

Ha pamietam laske siedzaca na stole w pustym praktycznie pokoju.Dobrze ze nie miala w rekach transparentu z napisem 'zamkniete'.

Tylko miejmy nadzieje ze w tym roku bedzie inaczej.W koncu maja rocznice (40lat istnienia bodajze)

Zobaczymy.

Pokoje ktore sie przygotowaly to takie gdzie byly prezetacje, reszta zachowywala sie jak by odrabiala panszczyzne.

Ma ktos moze do sprzedania wzmacniacz, ktory wycisnie siodme poty z Tannoy Mercury m1? Budzet £100-150. Gdzie szukac poza ebay i gumtree?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Tak sie zastanawiam co ja bym zrobil gdybym mial kupic wzmacniacz za 150£ i chyba polowal bym na technicsa ale takiego z poczatku lat 80. Trzeb sie oczywiscie liczyc z tym, ze potek do przeczyszczenia, elektrolity do wymiany ale napewno efekt bedzie lepszy niz nowy wzmacniacz. Albo pytac na forum tu i tam, moze ktos ma na strychu cos przyzwoitego.

Moze jakis arcam alpha 8,9 lub 10 ( ale tu raczej powyzej budzetu. Albo moze warto dolozyc te 5 dyszek i wlasnie szukac 10 lub audiolab 8000a

Ebay i gumtree to głowne źródła. Mozesz jeszcze zobaczyc na strone preloved. Albo wpisz w google used amplifiers for sale uk i jakies tam strony wyskocza.

Ebay i gumtree przegladam 10x dziennie, ale jak ktos cos na strychu znajdzie to dajcie znac zanim wystawicie na sprzedaz.

A jakie macie doswiadczenia z Richersound refurb i openbox?

Ebay i gumtree przegladam 10x dziennie,

I nic nie ma co by Cie interesowało? Ja akurat nie mam nic leżeć na zbycie. Do auta to by się jakiś wzmak znalazl ;-)

Nie ma nic, co by mnie zlapalo za serce i powiedzialo "kup mnie". W sumie to sam nie bardzo wiem co do m1 kupic? Na pewno nie Marantz, nie NAD, nie anglik... pomijajac zlom i oferty tylko odbior osobisty prawde niewiele zostaje.

Nie ma nic, co by mnie zlapalo za serce i powiedzialo "kup mnie". W sumie to sam nie bardzo wiem co do m1 kupic? Na pewno nie Marantz, nie NAD, nie anglik... pomijajac zlom i oferty tylko odbior osobisty prawde niewiele zostaje.

A dlaczego nie anglik? Musical Fidelity moze?

Bo podobno angielski wzmacniacz z angielskimi kolumnami sie totalnie zamuli. Mysle o Yamaha as500... kiedys mialem Yamahe ax396 i byka totalnym przeciwienstwem m1, wiec mysle, ze to moze razem przyjemnie zagrac.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.