Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko dwie wady, przynajmniej dla mnie:

- brak slotu na karty pamięci

- brak drugiej kamery.

Pozdro

Ale to my byc jako pilot... :) kamery ,sloty na karty pamieci... do pilota??

... chyba juz stary sie robie...:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Ale to my byc jako pilot... :) kamery ,sloty na karty pamieci... do pilota??

... chyba juz stary sie robie...:)

To jak tylko na pilota to sobie kup takiego tableta za 300 zł a nie za tysiaka. Zakładam, że będzie obsługiwał urządzenia po ethernecie bo BT to tez tam raczej nie znajdziesz.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

To jak tylko na pilota to sobie kup takiego tableta za 300 zł a nie za tysiaka. Zakładam, że będzie obsługiwał urządzenia po ethernecie bo BT to tez tam raczej nie znajdziesz.

Pozdro

No ale mowa wczesniej była o tanim tablecie na androidzie za 70 poundów ( wklejałem wcześniej linka ) tylko kolega Kichanadeta zasugerował droższego nexusa lub kindle fire. Według mnie ten za 7 dyszek byłby wystarczający...

Jesli betria bedzie dzialac odpowiedni dlugo tzn. min. 7-8 godzin to czemu nie.

Jednak warto chyba troche dolozyc i miec cos przyzwoitego.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008GG0GBI/ref=amb_link_171932907_8/275-6369429-3119408?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1G8X7Q415YCZCW08WER4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=332147727&pf_rd_i=468294

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Jesli betria bedzie dzialac odpowiedni dlugo tzn. min. 7-8 godzin to czemu nie.

Jednak warto chyba troche dolozyc i miec cos przyzwoitego.

http://www.amazon.co...&pf_rd_i=468294

ten kindle wytrzymuje do 9godz

http://www.ebay.co.uk/itm/251061708394?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

ten według danych producenta 6h używając internet po wifi , do 8h podczas oglądania filmów

• 2 tygodnie później...

Bartek

Tak , mam tzn jest na poczcie:-) Jutro jak bede mial chwile to odbiore. Musze sie sprezyc poniewaz lece w przyszlym tyg do domu:-)

Takze potestuje go pewnie po powrocie. Jestem ciekaw jak to zagra.

Pozdr

i jak odsłuchy?? A tak na marginesie dac ten pojawił się na ebayu http://www.ebay.co.uk/itm/MICROMEGA-MYDAC-24-192-Asynchronous-Audiophile-USB-DAC-/130795283962?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1e7401a5fa

cena chyba całkiem interesująca...

3 mój post jeden pod drugim ale co tam hehe :) ruch trochę zamarł w klubie...

Pojawiła się już możliwość kupienia biletów na audio show w bristolu. Cena promocyjna na jeden dzień £9 http://www.audiot.co.uk/products/bristol-show-ticket-2013-5104.aspx Kto się będzie wybierał??

Edytowane przez bartek_bart

i jak odsłuchy?? A tak na marginesie dac ten pojawił się na ebayu http://www.ebay.co.uk/itm/MICROMEGA-MYDAC-24-192-Asynchronous-Audiophile-USB-DAC-/130795283962?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1e7401a5fa

cena chyba całkiem interesująca...

Witam

Ja juz po milym urlopie w Pl. Bylo milo ale sie skonczylo:-)

Dac juz gra od wczoraj.

Zaraz po podlaczeniu gra hmm ... brzydko napisze - dupy nie urywa:-)

Sa 3 opcje:

1. Jest jeszcze nie wygrzany

2 Jest po prostu kiepski

3. Dune jest na tyle dobry ze roznica miedzy nimi jest znikoma

Dam mu pograc kilka dni i wtedy cos naskrobie;-)

Sluchan zwyklych flac i mp3 od 190kbs , na tym mi zalezy zeby wyciagnal wszystko co sie da.

Reszte muzy mam na krazkach cd.

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

No ciekawe co jest powodem takiego grania. Być może rzeczywiście potrzebuje czasu jak każdy sprzęt żeby się wygrzac i wtedy różnica będzie spora. Jeśli nie... będzie to oznaczać , że nie warto się nim interesować

• 2 tygodnie później...

W tym roku nie byłem ale może w następnym jak się jeszcze większe grono z forum zbierze to zawitam :)

Kolega kupił w końcu tego Marantza sieciowego lub jakieś inne rozwiązanie ?

Ja chce sie wybrac to jest nas juz dwoch :)). Narazie nic nie kupilem... Temat poszedl tymczasowo w odstawke. Nie mialem czasu ostatnio zeby cos w tym kierunku zrobic... zmiana pracy, zona niedlugo bedzie miala termin itp itd

Ponawiam pytanie czy ktoś z was wybiera się na audio show w Bristolu?? bo są już bilety w sprzedaży :)

A jak ceny biletów możesz podesłać linka?

Ja też z chęcia sie wybiore!

A jak ceny biletów możesz podesłać linka?

Ja też z chęcia sie wybiore!

ceny biletów są niskie... http://www.audiot.co.uk/products/bristol-show-ticket-2013-5104.aspx

Ja chce sie wybrac to jest nas juz dwoch :)). Narazie nic nie kupilem... Temat poszedl tymczasowo w odstawke. Nie mialem czasu ostatnio zeby cos w tym kierunku zrobic... zmiana pracy, zona niedlugo bedzie miala termin itp itd

Ja też nic więcej nie dokupiłem choć planowałem Dune D1, zmieniałem mieszkanie. W następnym roku, widzę a właściwie słyszę, że szykuje się zmiana kolumn i adaptacja akustyczna od nowa. Focale przestały grac i zostały zastąpione rezerwą czyli Mission M71. Focale przestały grać chyba dlatego że mam teraz panele na podłodze i trochę gołych ścian. Mission mają więcej basu i jest trochę lepiej.

Czesc Ludzie!Biorac pod uwage ze tez mieszkam w UK to postanowilem wstapic do Waszego klubu.

Tez mysle sie wybrac jakos na ten AS do Bristolu.Pozdr.

Witamy kolego, Czym kolega dysponuje jeśli mogę zapytać i z jakiej części UK ?

Pozdrawiam.

No Witam.Ano dysponuje teraz systemikiem troche niekompletnym.A mianowicie Roksan caspian m2+Focal chorus816wv se+bluray yamaha 1010+amplituner yamaha 1010.A brakuje do stereo jakiegos sensownego Daca a do kina centrala i tylow.No i kable nie sa najwyzszych lotow:Speakers to chord carnival silverscreen ,IC to chord crimson plus.Reszta kabli to fabryczne dodatki.

A mieszkam w zachodnim Londynie.

Tez Pozdrawiam.

A ja tak całkowicie nie w temacie ale się pochwalę iż od 2 dni mój drugi synek jest już z nami i ma się dobrze. Już nawet brał udział w krótkich odsłuchach nowych płyt CD :))

A ja tak całkowicie nie w temacie ale się pochwalę iż od 2 dni mój drugi synek jest już z nami i ma się dobrze. Już nawet brał udział w krótkich odsłuchach nowych płyt CD :))

Bartek najszczersze gratulacje, przy jakiejs okazji kolejeczka za twojego syna oby mu sie!!!

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Dzięki Panowie.

ostatnio trochę wyczerpały się tematy o sprzęcie dlatego chciałbym spytać o muzykę. Chcę powiększać swoją kolekcję ale brakuje mi pomysłów, jak również wiedzy i nie wiem czego szukać ( chodzi mi o wykonawców i zespoły ). Słucham różnej, która wpada w ucho i jest przyjemna w odsłuchach, melodyczna. Lubię też muzykę w której jest dużo instrumentów z wyjątkiem trąbek ( saksofon jak najbardziej ) i które wyraźnie słychać. Może byście mogli coś doradzić, podzielić się tym co wy słuchacie i co może być warte kupienia.

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.