Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe budżet ok .10k pomoc w wyborze

tentypborus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o pomoc w doborze systemu kina domowego, znajomy przyjeżdża z Belgii na Święta i chce w tym czasie zaopatrzyć się w KD, jest w 90 % zdecydowany na Bose Lifestyle v35, słyszał jak to gra u znajmowego i twierdzi, że w Polsce cena jest sporo niższa. Niestety marka Bose jest mi tylko znana z nazwy, wcześniej interesowałem się troche, ale zestawami z dużo niższego progu cenowego. Pokój w którym będzie grał ma 16m2, film/muzyka 70/30%,nie zależy mu na dużej mocy, ale jakości, estetyce i funkcjonalności. Proszę o informację o dostępności tego systemu na polskim rynku, ewentualnie jakieś alternatywne propozycje w tym przedziale cenowym (jeśli będzie trochę drożej myślę, że nie będzie to stanowiło problemu). Ja szczerze mam wątpliwości czy to dobry wybór, za tą kasę można by złożyć naprawdę ciekawy zestaw niekoniecznie Bose, ale to nie mój portfel Proszę o pomoc, pozdrawiam

To bardzo dobry wybór - w wypadku tak małego pokoju nie warto go zagracać, Bose Lifestyle v35 głównie do kina to znakomity wybór, na dodatek design elegancko komponuje się z pokojem, bo po prostu tych głośniczków nie widać, a słychać....zatrzęsą tym pokojem aż miło.

Czy ten system, tą są same głośniki, czy to jest zestaw z ampli?? audio73 orientujesz się gdzie w Polsce są dostępne systemy Bose, czy może jest gdzieś możliwość odsłuchu?? Znalazłem taki salon Q21, i wypowiedzi ich na tym forum.

W Studiu Hifi w Katowicach można posłuchać, w Audiostylu w Katowicach, w Q21. Tam gdzie prowadzą Bose powinni mieć taki lub podobny zestaw do odsłuchu.

To jest cały zestaw z ampli.

Tak to wygląda:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

W Studiu Hifi w Katowicach można posłuchać, w Audiostylu w Katowicach, w Q21. Tam gdzie prowadzą Bose powinni mieć taki lub podobny zestaw do odsłuchu.

To jest cały zestaw z ampli.

Tak to wygląda:

Ukryta Zawartość

Takze w media markt poszukaj a przynajmniej w Wawie jest tez zestaw do podluchania sobie mozna cos wlaczyc i obejrzec czy tez posluchac

Pozdrawiam

Lolek

Ukryta Zawartość

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.