Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki samochód?

grishnack

Rekomendowane odpowiedzi

No i pomalu Niemcy sie przyznaja (moze zostali zmuszeni?) ze oszukuja w rankingach , w statystykach itd.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A u Angoli wygrywa Jaguar a u żabojadów ich wynalazki, Włosi dadzą się pokroić za Alfę czy Maserati ... normalka, żadne zaskoczenie.

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Bo pisma moto w Polsce są własnością Niemców.

Więc każdy test wygra albo VW albo Skoda.

Generalnie nie widzę w tym nic złego - samochody niemieckie obiektywnie rzecz biorąc SĄ najlepsze na świecie (jako całokształt zjawiska, bez rozbijania na poszczególne marki czy modele) i takie brudne gierki jakie stosuje ADAC nie mają po prostu sensu.

Ale tłumacz tu tępym Teutonom, że w ten sposób tylko sobie szkodzą...

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Bo pisma moto w Polsce są własnością Niemców.

Więc każdy test wygra albo VW albo Skoda.

Generalnie nie widzę w tym nic złego - samochody niemieckie obiektywnie rzecz biorąc SĄ najlepsze na świecie (jako całokształt zjawiska, bez rozbijania na poszczególne marki czy modele) i takie brudne gierki jakie stosuje ADAC nie mają po prostu sensu.

Ale tłumacz tu tępym Teutonom, że w ten sposób tylko sobie szkodzą...

Ja tam wolę JDMy ;-) niemca tylko w ostateczności kupuję ;-) co do niezawodności to trochę mity z tymi niemieckimi autami ;-)

Fakt niemcy mają fajne marki jak porsche :-)

Wysłane z mojego GT-I9300

Skoro szef ADAC nic o tym nie wiedział to:

1. jest dupa a nie szef, skoro nie wie co się dzieje w jego firmie i też powinien polecieć ze stoła.

2. wiedział, ale gdy się wydało, to :nie wiedział", tym bardziej powinien polecieć.

Tak jest w wielu firmach, kręcą na potęgę, ale do czasu .....potem ten co wyżej zawsze wystawi podwładnego lub zastępcę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Pierwsze fotki "real life" nowej C-klasy W205.

Co prawda robione komórką ale zawsze to coś.

IMO - ładny! :)

Mercedes-Benz-C-Class-1%25255B3%25255D.jpg

A tu wnętrze - widać głośniki Burmester.

Mercedes_Classe_C_2014_502.jpg

Koreańce też chcą mieć swojego Mercedesa - nowy Hyundai Genesis.

2015-Hyundai-genesis-sedan.jpg

mercedes w sumie wałkuje wszystko wokół F800 - to był dobry strzał ale robi sie juz nudne

Daj mi Boże zawsze tak się nudzić! :)

Koreańcy się wzięli za auta :-) jeszcze kilka lat i niemiecy będą mieli wielki problem ;-) co wpakować do vw żeby ktokolwiek to kupił. Mam i30 (2009r) i cee'd-a (2012r) i powiem że niewiele im do golfa brakuje :-) a patrząc na Kia Optima to passata bym w życiu nie kupił...

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Koreańcy się wzięli za auta :-) jeszcze kilka lat i niemiecy będą mieli wielki problem ;-) co wpakować do vw żeby ktokolwiek to kupił. Mam i30 (2009r) i cee'd-a (2012r) i powiem że niewiele im do golfa brakuje :-) a patrząc na Kia Optima to passata bym w życiu nie kupił...

nie przesadzałbym, kia nie ma nawet rozsądnego automatu a to co jest ledwie jeździ, z gadżetami też musi się sporo podciągnąć ale po za tym... napsuje im krwi i to dużo segment "popularny" odczują.

hyundai wypiera raczej toyotę we flotach.

IMO - ładny! :)

no ładny ale nie lubię elementów które błyszczą się jak psu jaja.

co do niezawodności to trochę mity z tymi niemieckimi autami ;-)

jakby to był jeszcze mit... niemieckie auta nigdy nie były bezawaryjne.. (ale o tym już było)

to passata bym w życiu nie kupił...

Ja bym kupił ale CC jak już. I na pewno nigdy nowy.

Nowy Pasek w automacie, diesel 140KM kosztuje (bez dodatków) 39000€ w IRL. Trzeba być chorym psychicznie, żeby tyle zapłacić, jeśli nieco taniej można mieć coś takiego...

Ukryta Zawartość

Także, jeśli bym szukał alternatyw dla Passata to na pewno nie będzie to Optima. :)

Ukryta Zawartość

Chłopaki co tam będziecie oglądać się za jakimiś strasznie nudnymi emeryckimi limuzynami?

A co wy na to?

Silnik 2,0 Boxer 200 KM ( od Subaru), osiągi jak na auto w granicach 100.000 złoych całkiem przyzwoite, buda całkiem całkiem, następca kultowej Supry. Co ciekawe, dostępny w naszych salonach, nie tak jak Hundai Coupe. No jak tam? Kogo dopada kryzys wieku średniego? :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-8490-0-18486500-1390383274_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No jak tam?

Autko fajne ale raczej dla młodych ludzi.

Ja preferuję raczej stateczne limuzyny, które nie wyglądają na rozwijaną moc. Wilk w owczej skórze.

Taki młody gniewny w dwustukonnym coupe śmiesznie wygląda jak objedzie go ze startu ze świateł jakaś emerycka limuzyna.

Dla młodych ludzi i raczej dziewczyn niż chłopaków, bo śmieszny Peugeot 206 objedzie tę Toyotę i to dopiero będzie wstyd tłumaczyć się lasce jak to się stało. Tego się nie da wytłumaczyć. Oj, nie da się tego wytłumaczyć :)

Chłopaki, jak ktoś chce objeżdżać to niech sobie kupi STI albo Evo, jechał ktoś tym autem, ze od razu spisuje go na straty? A poza tym czy jazda autem polega tylko na wyścigach na światłach? Przecież to takie pretensjonalne :-)

czy jazda autem polega tylko na wyścigach na światłach? Przecież to takie pretensjonalne :-)

Oczywiście, że nie, ale w warunkach wielkomiejskich, zakładając, że w weekendy nie jeździmy na żadne trackdaye to co nam innego zostaje? :)

No dobra, widocznie jak na razie to ja mam kryzys wieku średniego :-) Wolę mniejsze, niższe i sprytniejsze. Jak będę starszy kupię sobie słomkowy kapelusz, bawełniany szal i VW Passata z salonu; obowiązkowo za gotówkę :-)

Oczywiście, że nie, ale w warunkach wielkomiejskich, zakładając, że w weekendy nie jeździmy na żadne trackdaye to co nam innego zostaje? :)

Wszystko czego nie da nam żadne FWD :-D

Jazda tym autem to przyjemność :-) to nie następca supry ;-) w toyocie niby nastepca AE86 :-) a dla subaru to całkowicie nowa konstrukcja.

Żeby odkryć fenomen tego auta trzeba się przejechać ;-)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

A co wy na to?

Silnik 2,0 Boxer 200 KM ( od Subaru), osiągi jak na auto w granicach 100.000 złoych całkiem przyzwoite, buda całkiem całkiem, następca kultowej Supry. Co ciekawe, dostępny w naszych salonach, nie tak jak Hundai Coupe. No jak tam? Kogo dopada kryzys wieku średniego? :-)

wygląda jak sportowiec... fajnie tylko na drodze trochę wstyd jak Cie inni objadą :P

Dla młodych ludzi i raczej dziewczyn niż chłopaków, bo śmieszny Peugeot 206 objedzie tę Toyotę i to dopiero będzie wstyd tłumaczyć się lasce jak to się stało. Tego się nie da wytłumaczyć. Oj, nie da się tego wytłumaczyć :)

1,6 THP fajny jest....

No dobra, widocznie jak na razie to ja mam kryzys wieku średniego :-) Wolę mniejsze, niższe i sprytniejsze.

jednym słowem 18stkę ! żaden kryzys zdrowy facet jesteś :)

Supra oraz Celica nie były produkowane chyba od 2005 roku, tak więc jak dla mnie jest to następca. Ale masz rację, to następca AE86, choć z silnikiem Boxera. Niedługo pojawi się w naszych salonach i gdy wyprzedadzą starocie z 2013 roku dla promocji dadzą się plebsowi karnąć, czego nie omieszkam przegapić.

Sittek z tego co wiem to już dawno je wprowadzili do sprzedaży u nas w Polsce :-)

Co do silnika to jest boxer bo chyba chodziło o lepsze wyważenie auta :-)

Do sprzedaży wprowadzili, fakt, ale niestety nie do naszych salonów, na to trzeba trochę zaczekać.Tam na razie na zaszczytnych miejscach królują hybrydy

Wszystko czego nie da nam żadne FWD :-D

Jazda tym autem to przyjemność :-) to nie następca supry ;-) w toyocie niby nastepca AE86 :-) a dla subaru to całkowicie nowa konstrukcja.

Żeby odkryć fenomen tego auta trzeba się przejechać ;-)

Absolutnie się zgadzam, że z Suprą nie ma nic wspólnego.

To bardzo fajny samochodzik i z tylnym napędem - sama czysta radocha dla kierowcy który wie co się z takim autem robi. I osiągi 0-100km nie są w tym samochodzie najważniejsze.

W sumie obiektywnie GT86 czy odpowiednik od Subaru to rewelacyjne autka.

Ale już nie dla mnie. Nie te lata.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.