Skocz do zawartości
IGNORED

Kable głośnikowe do Krella s300i i Vandersteen

MarEd

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję Waszej pomocy w doborze kabli głośnikowych do krella s300i i Vandersteen 2Ce.

Szukam czegoś do około 600zł/m.

Mogą być nowe, lub z drugiej ręki ale w tym drugim przypadku jak zawsze gdy się czegoś szuka

brakuje ciekawych ofert w okolicy.

Potrzebuję kabli szybkich i dynamicznych, dobrze wypełnionych ale przy tym dość szczegółowych.

Czego Waszym zdaniem warto posłuchać?

Zakladam, ze potrzebujesz 2x2,5 czli 5 mb. Budzet 3000 pln. Moim zdaniem Twoj zestaw jest na tyle dobry, ze niestety warto wydac wiecej bo bedzie lepiej. W 3000 pln to polecam podwojne midziane Kondo KSP. Do Krella idealne.

Potrzebuję 2,5-3 metry. Do moich kolumn producent poleca biwire.

Z moich dotychczasowych prób lepiej wypada jeden kabel lepszy, niż dwa słabsze.

Póki co moim faworytem jest Mit terminator cvt2, ale nie jestem do końca zadowolony.

To nowy kabel, liczę na rynek wtórny ale nie wiem czego szukać.

Muszę się zmieścić w 4000.

mam Black Cata cyfrowego, czyli poziom i sygnatura Stereovoxów (też posiadam) - jezeli te głośnikowce czy konekty idą w tym kierunku to musi być coś wyjątkowego, oczywiście imho.

mam Black Cata cyfrowego, czyli poziom i sygnatura Stereovoxów (też posiadam) - jezeli te głośnikowce czy konekty idą w tym kierunku to musi być coś wyjątkowego, oczywiście imho.

Też mam komplet Stereovoxa.Wątpię aby w Polsce za ok1,5tys(350usd+koszty) można kupić kable tej klasy.I pasują do Krella.

Poszukam Stereovoxa, może uda się czegoś posłuchać.

Na alledrogo jest "FIREBIRD", niestety trochę daleko.

Ten "blakcat" może być kuszący ale już trochę w swoim czasie wtopiłem w różne okazje.

Przed zakupem muszę posłuchać a to chyba nie ma dystrybucji w Polsce.

Gość Wireless

(Konto usunięte)

Mialem dosc podobny problem do Twojego, jakis rok temu (ten sam wzmacniacz, inne kolumny)

W moim przypadku sprawdzily sie Audience au24e. S/H powinny sie zmiescic w zadanym zakresie cenowym.

Ja osobiscie jestem z nich b. zadowolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.