Skocz do zawartości
IGNORED

Przewód XLR M-JACK do subwoofera do 200zł

Bukaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Używam przewodu marki SOMMERCABLE do połączenia subwoofera z powermikserem i nie jestem zadowolony gra zdecydowanie środkiem a dół jest słabiutki jest cofnięty. Jaki byście mi polecili przewód, który zdecydowanie gra dołem a środkowe pasmo jest niesłyszalne lub prawie niesłyszalne? Co powiecie o tym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam. Używam przewodu marki SOMMERCABLE do połączenia subwoofera z powermikserem i nie jestem zadowolony gra zdecydowanie środkiem a dół jest słabiutki jest cofnięty. Jaki byście mi polecili przewód, który zdecydowanie gra dołem a środkowe pasmo jest niesłyszalne lub prawie niesłyszalne? Co powiecie o tym

Ukryta Zawartość

Czy to ma być przewód hajendowy do 200 zł, czy może być trochę droższy w ramach reference???

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Czy to ma być przewód hajendowy do 200 zł, czy może być trochę droższy w ramach reference???

to ma być kabel Jack - XLR męski taki jak podałem w linku.

Dziękuje za zmianę. Ale czy byłby ktoś taki dobry aby odpowiedzieć na moje pytanie?

raczej nikt tobie nie odpowie bo ludzie tu nie znają takich kabli.

Nie tak liga.

Tylko że ja chcę użyć tego kabla do sprzętu estradowego nie do kina domowego do złego działu zostało to przeniesione. Chodzi mi abym mógł podłączyć tym kablem subbass aktywny do miksera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.