Skocz do zawartości
IGNORED

Gajowy ogłosi żałobę narodową?

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej bliżej trumby niż punktu wyjścia co sprawia że poznałem życie i nie lubię zakłamanych sk***ysynów

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jesli przyzwoitość jest względna, to według Twojej etyki, dla jednych Ty jestes sk..nem a inni dla Ciebie. W takim razie i na Twoim grobie ci inni mają prawo pluć.

Jesli przyzwoitość jest względna, to według Twojej etyki, dla jednych Ty jestes sk..nem a inni dla Ciebie. W takim razie i na Twoim grobie ci inni mają prawo pluć.

Nie mają żadnego prawa bo tchórzostwem jest plucie na leżącego, tym bardziej nieboszczyka bo się wie że nie odda a czy to zrobią to raczej kwestia jak ich wychowano w domu i czy z tego korzystają na co dzień i dla tego albo są skurwysynami albo porządnymi ludźmi.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A dużo księży ta Szymborska zamordowała, bo nie jestem w temacie?

Antysemita!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Antysemita!

Była Izraelitką? Nie wiedziałem.

Uwielbiam Woodyego Allena.

Czy nawet tu musi panować chamstwo, nie możecie poczekać do pogrzebu i potem swoje żale wylewać?

Ludzie trochę pokory wobec zmarłych i wobec życia!

Wyluzuj - jesteś świerzy - dopiero zobaczysz co bedzie się działo 9 lutego.

I tak dobrze, ze nie ma draki o Skałkę czy o Powązki.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wireless - nikt nie jest doskonały - posty pisze się "ad hoc" - z bomby - nie da rady być alfą i omegą.

Zobaczysz to sam wkrótce, ale Twój post odczytuję jako przyjazno-sarkastyczny.

Pozdrawiam i szczęść.......

W wykropkowane pole wstaw co......

Wełniany jest jak mniemam przedstawicielem tej światłej części społeczeństwa, która łyka bez pytania wszystko, co poda mainstream. Dla porządku podam, że pogrzeb będzie miał charakter świecki. Żeby nie drażnić przybyłych ałtorytetuw...

Jak widać chamów i kretynów nie brakuje. Ciekawe że własna głupota ich nie drażni...

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dżambo - przeczytałeś cały wątek, czy usadziłeś kupę gdzie bądź?

A cóż mój wrażliwy Psie Cię tak uraziło?

Jakiś atak, na wrażliwą i pełnąmiłości poetkę?

Gość Wireless

(Konto usunięte)

...

Zobaczysz to sam wkrótce, ale Twój post odczytuję jako przyjazno-sarkastyczny.

...

Prawidłowo odczytujesz, rzecz jasna. Sam daleki jestem od ortograficznej doskonałości, czasem mnie najdzie :).

Gość Wireless

(Konto usunięte)

Jak widać chamów i kretynów nie brakuje. Ciekawe że własna głupota ich nie drażni...

Mam dwie teorie na ten temat

1sza: faktycznie nie drażni bo jej nie widzą

2ga: drażni jak cholera, tylko agresję kierują na zewnątrz.

Sądzę, że druga możliwość jest bliższa rzeczywistości.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No, może poczekamy - np, na jakiegoś starego durnia - może Dżamba? Który wyczytał wszystkie mądrości z Gazety Michnika - i cholera, nie stara się uruchomić własnych komórek mózgowych.

Ten Dżabmo, to dobry facet - może ruszy mu się pod kapelindrem?

No, może poczekamy - np, na jakiegoś starego durnia - może Dżamba? Który wyczytał wszystkie mądrości z Gazety Michnika - i cholera, nie stara się uruchomić własnych komórek mózgowych.

Ten Dżabmo, to dobry facet - może ruszy mu się pod kapelindrem?

Puknij się skynek w berecik. Już dawno temu powinieneś zorientować się że mody czy tzw. "przyjęte poglądy" mam głęboko w d... a nawet więcej - działają na mnie jak płachta na byka. W związku z tym za swoje poglądy odpowiadam w 100% bo sam je sobie generuję. I dlatego nie zwalaj na Michnika tylko wal do mnie ze wszystkich luf niczym Aurora do Pałacu Zimowego.

Jestem Europejczykiem.

10 Kwietnia powinien być dniem narodowej smuty w Polsce.

Oczywiście powinien być dniem wolnym od pracy.

Aby każdy w spokoju i zadumie mógł udać się pod pomnik Lecha Kaczyńskiego, powspominać dawne czasy świetności.

Dyskusja na forum miarodajnej G.. gazety

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

10 Kwietnia powinien być dniem narodowej smuty w Polsce.

Oczywiście powinien być dniem wolnym od pracy.

Aby każdy w spokoju i zadumie mógł udać się pod pomnik Lecha Kaczyńskiego, powspominać dawne czasy świetności.

i psy miałyby co obsikać

i gołębie nowy cel do srania

Beton

Czy nawet tu musi panować chamstwo, nie możecie poczekać do pogrzebu i potem swoje żale wylewać?

Ludzie trochę pokory wobec zmarłych i wobec życia!

i psy miałyby co obsikać

i gołębie nowy cel do srania

Konflikt kulturowy.

Dyskusja na forum miarodajnej G.. gazety

Ukryta Zawartość

A może odnieś się do tego, że twoi idole kaczyńscy w swoich niegdysiejszych pracach naukowych wychwalali ekonomiczne koncepcie marksizmu ???? To ma zdecydowanie bardziej negatywną wymowę, zważywszy, że Szymborska się zreflektowała i wycofała z młodzieńczej fascynacji lewicowością (no i przeszła zdecydowanie do opozycji) - kaczory zaś pisały doktoraty już wtedy, kiedy powoływanie się na marksa i lenina było ewidentnym koniunkturalimem i sk...syństwem.

Ukryta Zawartość

Z tym ewidentnym to przesadzasz. Obsesyjnym dyżurnym Kaczystą jest tu wladz- chleba mu odbierać nie będę. No a kacze tematy w ogóle nie są na fali, po co je tu wpychasz. Na fali jest pani Wisława. Co innego rygor ideologiczny wydziału prawa, a co innego wolna poezja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.