Skocz do zawartości
IGNORED

Advance Acoustic MDX 600 DAC

AeternusJester

Rekomendowane odpowiedzi

Już jakiś czas temu pojawił się na rynku Advance Acoustic MDX 600. Oprócz niemal identycznych sponsorowanych opisów nie znalazłem nic na polskich stronach. Czy ktoś miał okazję posłuchać?

Jak to się spisuje przykładowo z podstawowym CD Advance jako transport? Czy nie lepiej wtedy kupić lampówkę np. MCD 204?

--------------------------------------------

Do przeniesienia do działu STEREO

https://www.audiostereo.pl/topic/91755-advance-acoustic-mdx-600-dac/
  • 4 lata później...

Mam go w domu. Matko jedyna, jak toto świeci na niebiesko!. Ale poza tym całkiem dobrze wygląda.

Dźwięk? Poprawny. Nie drażni, ale trochę usnąć można. Więc wywaliłem opampową analogówkę i wstawiłem swoją na lampach. Musiałem użyć miniaturowych lampek, bo we wnętrzu jest do dyspozycji zaledwie ~4cm od "podłogi" do "sufitu". A i tak musiałem je umieścić pod kątem 45 stopni bo inaczej nie szło by założyć dekla. Oryginalna elektronika zajmuje tyle miejsca co tabliczka czekolady, więc na "szerokość" można poszaleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.